12

до 14

преди 7 години

Армията си беше добре. Сегашната армия е една гротеска на тази, която имахме.

11

Анонимен

преди 7 години

Поляците са руснаци!

10

Natio

преди 7 години

Не ги е срам поляците- да си знаят интересите, че и да се борят за тях. Полша си позволи нещо недопустимо за колониална страна от бившия Източен блок- да защитава национални интереси въпреки "съветите" с императивен тон от комисарите. Също като ония някогашните комисари от страната на Съветите, дето по другарски ти дърпат ушите ако не слушкаш. Даже се опитаха да им спретнат един Майдан с 2-3 хиляди протестъри, представяни (колко познато) като "народа".

9

до башка луд

преди 7 години

Каква армия е имала България след разпадането на СССР?Пет самолета от каменната епоха,танкове и няколко ракети.Ти в казарма ходил ли си,виждали ли си българската армия по онова време?Началници които по цял ден чоплиха семки,ядяха кабабчета или пиеха ракия.Войници които за цялата служба беха стреляли с автомат един два пъти,и само се скатаваха и чоплеха семки.8 милиона население на една фалирала държава която няма пари да си изхрани населението,камо ли за оръжие.НАТО и ЕС му били виновни.

8

Анонимен

преди 7 години

До европейски съюзИ си мислиш, че този експеримент има бъдеще?Наивно е да се мисли, че богата Европа ни взе под крилото си безкористно.Ние сме буфера, средство за пазърлък!

7

Башка Луд

преди 7 години

Как не се намери ЕДИН политик, да си остави името в историята ни със златни букви. Как не се наядоха тея тюфлеци продажни!

6

Европейският съюз

преди 7 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

5

Башка Луд

преди 7 години

Плюхме по руснаците, наведохме се на янките и какво постигнахме? Сега треперим "съюзника" от НАТО да не ни нападне!Те ви лелеяната мечта за обединена Европа и НАТО. Нито армия имаме, нарязахме си ракетите СС и самолетите, разтурихме си армията и сега чакаме милоста на падишаха! Какво получихме?Разрешиха ни да разгледаме Европа без визи! Няма безплатен обяд, сметката идва!

4

Анонимен

преди 7 години

сега,какво? ще се отделя вишеградската четворка от ЕС ? а ние - накъде ?

3

risk assessor.

преди 7 години

България трябва също категорично да заяви позиция против двете скорости, петте сценария и подобните меркело- юнкерски простотии!Да се заяви категорично, че ЕС не е франко- германски Райх!

2

Анонимен

преди 7 години

Честито на печелившите, останалите така леко в наведено положение със свлечени панталони....

1

смЕх

преди 7 години

Е та то точно това е целта на този съюз парите в края на краищата винаги да са в едни и същи джобове , а другите просто трЕбва да могат евентуално да мърдат и консумират.