9

Анонимен

преди 7 години

Хора не гласувайте за ГЕРБ и БСП .

8

Анонимен

преди 7 години

Липсата на грамотност, лакомията и мързелът са качества необходими за да бъдеш комунист.

7

Анонимен

преди 7 години

СОЦИАЛИЗМЪТ И НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМЪТ СА ЕДНО И СЪЩО.

6

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ европейска партия, бсп наследник на престъпен режим. ФАКТ!

5

Анонимен

преди 7 години

До Соломон ШварцНинова има мечта - да краде от бедните за да дава за развитие на комунизма по света.

4

Анонимен

преди 7 години

СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ С НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ НАЦИСТИТЕ

3

Соломон Шварц

преди 7 години

Г-жа Нинова дори на финала намери време да дарява на бедните. Защото тя има една мечта - всеки беден нахранен напоен облечен обут и доволен. БСП също даряват въпреки че не са заможни като ГЕРБ. Но дори парче пица и мека бутилка светло пиво за бедния е нещо ако е отсърце. Аю мисля че БСП ще спечелят защото са мъдри и милосърдни без да мислят за материалното си състояние. УСПех БСП!

2

Анонимен

преди 7 години

Вижте ги само колко са жалки. Палячовци, само и само да запазят топлото си местенце някъде или местенцето на детето им. Или пък някое персонално обещание да се спази. И не говоря само за червените, а за всички! Гледате ги в устите, те ви лъжат и вие скачате от радост. Не се имам за умен, но ако някой повярва на тия, то този не е с повече интелигентност от чехълче. Срам! Позор!

1

баю

преди 7 години

Да не забравите утре да мислите ей!!! Щото каквото измислите утре това ще изберете в неделя! А какъвто си изберете в неделя такъв ще си го ползвате през следващите 4 години. Само гледайте да не изберете пак както досега от трите най дългото че 4 години ще ви го спускат квадратен. Аз ще гласувам за МИНЧО ХРИСТОВ той единстен казва на всички истината в очите. Той е човека който милее за род и родина и никога не се е дънил като едни пишман патриоти се дънат. Мислете и гласувайте но не за статуквото