328

анонимен

преди 7 години

Днес разпуснали цялата герберска администрация да ходят на закриването на изборите от Герб.Вожда им щял да бъде и трябвало навсякъде да бъде пълно.Абе комунистическа работа.Идва все по осезаемо диктатурата в България,но народа още не може да го разбере.

327

Новите лъжи на БСП

преди 7 години

- Ние искаме промяна... - смело заяви дрОгарката Нинова, докато полагаше цветя пред паметника на Тодор Живков- Ние искаме млади лица в парламента заяви дрОгарката Нинова и назначи за депутат 77 годишния журналист Тома Томов(баща му е бил наш партиен другар и началник на концлагера в Белене по времето на соца)- Ние сме за подмладяване в БСП - каза дрОгарката Нинова и назначи за депутат 77 годишния Ламбо(Збогом Ламбо)- Ние сме против корупционните сделки заяви дрОгаря милионер Г.Гергов(свинарят)- Ние сме против корупционните договори за България заяви дрОгарят Р.Овч.Лъжи и пак лъжи.

326

Анонимен

преди 7 години

Статията цели да уплаши червените бабички и да ги накара отново да отидат да гласуват за чуматаСтолетница...

325

Марешки

преди 7 години

Това, което постигнаха ГЕРБ с Цачева, ще постигнат и БСП, ако предложат за премиер *** Нинова.

324

КУкловодът

преди 7 години

ГЕРБаджиите се активизират и тролят всеки ден . Но номерът им няма да мине , колкото повече проценти показват толкова повече е ясно че ще са 2 ри . Стани Стани народ Юнашки и Неострият вожд от власта го измети . ГЕРБ = ДОСТ . ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО ПОЛУЧАВАШ ЕРДОГАН ЗА СУЛТАН .

323

ognyanz

преди 7 години

До "П. Петров": На този въпрос "Защо БСП и Патриотичния фронт, ако съставят правителство, ще крадат по-малко от ГЕРБ" може да се дадат много отговори, и сигурно повечето няма да ти харесат. На кого може да се вярва повече, това всеки сам си решава. Важното е всеки да отиде и да гласува, това е парламентарната демокрация. Лично аз ще бъда по-спокоен за България когато ГЕРБ остане в опозиция, за да решава собствените си проблеми, а не тези на държавата.

322

Цола Драгойчева

преди 7 години

ервен *** реши да се гаври с жертвите на ДС. Шегичка! Много смешничко! Така и на шега хиляди изчезнаха в лагерите на партията столетница. Корнелия Нинова, това е истинското лице на промяната Ви - ***, които още се кланят на паметници на престъпници.ПП: Дядото на Крум е ген. Леонид Кацамунски, който е бивш шеф на главно следствено управление на ДС. Пращал хора по лагерите и е съсипвал хиляди човешки съдби.

321

Анонимен

преди 7 години

Ще крадат по-малко, защото ги е страх от,,бели автобуси", а на ГЕРБ концепцията им е ,,крадене, крадене и пак крадене",те друго не могат.

320

До Ognyanz

преди 7 години

Не само, където не трябва, а и в пъти повече.

319

П.Петров

преди 7 години

До ognyanzИ кое ще ги спре да крадат ? Съд е ясно, че няма, "правосъдието" в България се купува, в Бог не вярват, а съвест нямат, защото ако имаха, биха умрели от срам още 89-та, а и комунистите винаги са предавали или унищожавали малкото съвестни и принципни от тях. Крадци, деца на крадци и нагаждачи без принципи, това е БСП!Е ? Какво да питам, като не получавам смислени отговори, а опорни точки ?Дайте смислен отговор! БСП няма да крадат защото ...

318

ognyanz

преди 7 години

До "П.Петров": Дотук беше с въпроси, а сега си готов и със заключения. Ако управлява ГЕРБ пари няма да има. И то не защото наистина няма, а защото отиват не там, където трябва. Ако правителство съставят БСП и Патриотичния фронт пари ще има - просто защото ще се краде по-малко. Бойко това го знае също, затова подскача като ужилен, когато споменат за санирането.Така че, както писах, кой как може да управлява ще се види когато се състави правителство.

317

П.Петров

преди 7 години

Между другото и ГЕРБ няма да управлява оповече от 2 години, но по-кротко ще падне от власт.

316

П.Петров

преди 7 години

До ognyanz, 335Много сте наивен и това е евфемизъм !Пари наистина няма, усеща се във всеки един отрасъл на икономиката. Който предприемач не работи за чужбина едва оцелява, парите на олигархията никой няма да ги пипне, а с данъци няма друг кой да се обложи. Поради липсата на законност и стабилна икономическа рамка, ниското качество на образованието и квалификацията инвестиции няма и да дойдат, обещанията на БСП са неизпълними! Ако БСП управлява, до 2г тълпата ще ги линчува!

315

Анонимен

преди 7 години

Силяци...

314

Анонимен

преди 7 години

И да ми триете коментарите все тая, БСП няма да спечелят. Поне не показвайте, че и вие сте червени *** dnes.bg.

313

ognyanz

преди 7 години

До 354: Сигурно това казва за опозицията си и Ердоган. Но това е пътят към Азия, не към Европа.

312

Анонимен

преди 7 години

За България може да има някаква надежда и бъдеще само ако БСП бъде забранена със закон , а днешните и лидери са в затвора.В неделя ще стане ясно какво заслужава народа. ..

311

Анонимен

преди 7 години

Няма ли кой да ги спре тия глупави рекламни "проучвания". Те накрая да вземат да кажат резултатите и за какво да дават пари за избори. Такова манипулиране на общественото мнение са тия агениции...

310

Анонимен

преди 7 години

Гласувайте за Нинова !Тя ще ви "плаща" сметките, само не я питайте откъде ще вземе парите !

309

Екзакта Рисърч Груп

преди 7 години

Ние правихме проучвания и за президентските избори през 2016 г. За първия тур на 4.11.2016 г.публикувахме прогноза: 27,9 % за Цачева и 22,4 % за Радев.След преброяване на бюлетините Радев беше победил Цачева с 15,95 %. За втория тур прогнозата ни беше "победа за Цачева с лек превес от 3-4 % пред Радев". След преброяване на гласовете се оказа, че Радев е победил Цачева с резултат 64,19% : 35,81 %. Това беше тежък удар за нас. Не ви съветваме да вярвате на това което днес ви предложихме.