22

До 10

преди 7 години

Нали не забравяш, че понятието "извратеност" е доста разтегливо и е въпрос на гледна точка. В този смисъл, може да има много форми, нюанси и проявления.Каква е разликата между един насилник - бил той баща, настойник или случайно попаднал (без да конкретизираме възрастта и пола на обекта на посегателство), и някой като малък започнал с късане крилата на мухите, а в пубертета преминал към давене, дране, бесене и горене на живи животни.Принципно и двамата принадлежат към човешкия род, но доколко?

21

Анонимен

преди 7 години

Ха хаха и тази страна ни я давате за пример и подражание! И тук има много подкрепящи USA , това ли е държата за пример гей.таци ,транс и всякакви други ***.Чакаме големите подръжници Шопа , Странджата , Василев , SpaceX да направят същото, ако вече не са го направили.

20

Анонимен

преди 7 години

Герберастията не прощава никому! Даже и в Щатите!

19

М

преди 7 години

Е защо бащата не си е сменил пола... Бива ли такова извращение - те модерни, той някъв.....нормален. Извратеняк!

18

Анонимен

преди 7 години

Наистина за бащата нищо не пише. Какво, ще спи с мъж в леглото, или ще кара на ръчна любов.

17

Конс.

преди 7 години

Нали живеем сред розови либерални ценности. Всеки има право да е извратен и да бъде даван за пример, за да развращава околните. Най-вече с кухи фрази за свобода и толерантност. Има понятие свобода, но то няма смисълът, който гурутата на новия световен ред се опитват да му припишат.

16

Нели

преди 7 години

До Умник Защо всички да си сменяме пола? Който иска да си го сменя. Това си е личен избор.Все едно да кажеш: "Еди кой си боядисал косата черна, айде сега всички да си боядисаме косите".Щом като не убиват, крадат и тн, за мен няма никакво значение каква трансформация са си избрали. За мен това е същото ако решиш да си сложиш протеза или нещо друго от което имаш нужда.Може пък и наистина да възможно човек да не се чувства добре с пола си.

15

Анонимен

преди 7 години

Това е нормално за съедопидораските америтретополови щати.

14

Мирослав

преди 7 години

А нас какво ни интересуват сълзливи *** истории?

13

Анонимен

преди 7 години

Живеем в свободен свят (слава Богу) и всеки е свободен да подреди живота си така, както смята за добре. Какво като са си сменили пола? Не са станали бандити и не пречат на околните. Разполагаме само с един живот, за това нека си го изживеем както смятаме за най добре.

12

Умник

преди 7 години

Оле колко страхотно! Колко съм горд/а с тези супер модерни хора. Айде всички да си сменим пола, че да сме в крак с тенденциите. Който не си смени пола е хомофоб!

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимни 1 - 8Балкански селянд урковци, какво разбирате вие от свобода на избора и личен живот!?

10

Анонимен

преди 7 години

ГМО мутанти.

9

Баба Гица

преди 7 години

Някой от третия пол е наслагал минуси на всички хахахаха. Иначе чакам още свежи коментари, то няма и друг смисъл да се влиза в това изпортено сайтче.

8

Анонимен

преди 7 години

Това са извращения, спрете да ни ги натрапвате за нормални!

7

трогнат

преди 7 години

Днес още не бях nовpъщал ...Сега съм пречистен БЛАГОДАРЯ ВИ , "Днec.бг"

6

ined

преди 7 години

Ами бащата го чака, няма ли да си смени и той пола?

5

мани, мани

преди 7 години

Какво чудо станаааа...Горкият съпруг, сега има два варианта - развод или да се изп...аси. Да не говорим, че синчето зет ще му доведе.

4

НСТ

преди 7 години

Всеки ден статии за третополови. Трябва да се свиква с извращенията, това е. И после някой да ми каже, че нямало обработка и моделиране на общественото мнение.

3

Анонимен

преди 7 години

не разбрах, бащата сменил ли си е и той пола?