15

Анонимен

преди 7 години

До До хАйде стига с глупостите.От всички религии само акбарите продължават да дивеят като в средновековието. Няма предтекст, няма нищо. Мюслито иска да унищожи Европа и вече го прави десетилетия наред. Брейвик се бореше именно срещу ислямизацията на запада, затова и изби ония деца, които вече учеха мулти култи толерастки идотии и щяха да се превърнат в поредните безполови Меркели и Оланди. Че беше луд Брейвик, луд беше, в това съмнение няма.Но беше прав. И все повече Брейвици ще има.

14

Анонимен

преди 7 години

Бог е един, всичко останало е политика...

13

До х

преди 7 години

Брайвик какъв е? През 20 век атентатите бяха под предтекст, че е заради политика - Изтока и Запада си пращаха такива. Сега Студената война свърши и вече предтекста е религията - Исляма срещу християните. Ще мине време да спре и това и да дойде друга причина за разделение. Но истината е, че всичко се прави заради ПАРИ. Лошото е, че тези фанатици не го осъзнават и погубват своя и на другите живота за да могат други да правят много ПАРИ!

12

Анонимен

преди 7 години

А в България националните телевизии има дават ефир.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Трябва силна рекламна кампания, която да показва за вредите от Исляма. Ние им строим джамии и така се засилва влиянието на изповядващите тази религия.

10

Анонимен

преди 7 години

Не са нужни повече полицаи. Нужно е да започнат да се раздават флаери, където да пише за вредите от религията и да се активизират Гугъл и Фейсбук в безплатна рекламна кампания, която да показва вредите от Исляма. Урязват се държавните пари за джамии, но се остовят да съществуват с частни пари.

9

Ценьо

преди 7 години

Вън *** от Европа!

8

х

преди 7 години

Аз съм атеист, но как така все мюсюлмани ги вършат атентатите. Един не се намери да убива в името на Исуус, всеки път Аллах Акбаровци. Не че християнството не е убило много хора през вековете, но в 21 век, предимно джихадисти вършат белите.

7

Самурай

преди 7 години

Я да попитам, Япония демократична държава ли е? Ако да, защо там исляма е забранен и няма мюсюлмани??? Джамии няма! Как не са се сетили мюслитата да отидат там, а дали ще ги пуснат японците а? Така да се разхождат свободно, да си проповядват в миризливите ***, наречени джамии? Питам, ама дали ще ми отговори някой...

6

И какво излиза?

преди 7 години

И какво излиза? Че много хора са по-силно инспирирани от международния тероризъм. И са готови да си дадат живота за него. Отколкото от европейската демокрация, за която никой в момента няма желание да си дава живота?

5

Анонимен

преди 7 години

Докато има ***, ще има и атентати. Какъв го дири този в Европа? Трябвало е да го експулсират още първия път.Мислете с главата си на изборите в неделя за да не стане и тук така!

4

Анонимен

преди 7 години

Понякога се чудя кои "служби" са по-жалки - нашите или европските.

3

321

преди 7 години

Запада дълги години си отглежда терористи и изнася тероризъм а сега пищи и лее крокодилски сълзи,има много неприятни въпроси към лидерите на запада....

2

газ-спирачка-камера

преди 7 години

40 ранени..? Това и Рамбо с танка в Афганистан не може да го направи бре.. Изводът сега какви ще са им драконовските мерки на инглизите, визи, как ви звучи..?

1

luckyman

преди 7 години

Не разбирате ли, че трябва да няма мюсюлмани бре?