122

Анонимен

преди 7 години

Що не бягате в Русия като е толкова УбавЪ!!??!??!??!!а СТЕ рУГНАЛИ на Запад?!?!?!?Лицемери абни!

121

БИЛЯНА

преди 7 години

НЕ СИПЕТЕ ЗЛОБАТА СИ КЪМ РУСИЯ В ГАДНИ КОМЕНТАРИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В ТОЗИ СВЯТ ОРЪЖИЕТО ПРАВИ СИЛАТА. КОГАТО И НИЕ ГО ИМАХМЕ И ИМАХМЕ АРМИЯ ДОСТА ХОРА СЕ СТРАХУВАХА ОТ НАС И НИ УВАЖАВАХА. СЕГА СМЕ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО И ЩЕ ЧАКАМЕ НАТО ДА НИ ПАЗИ ОТ ТУРЦИЯ. БОЖЕ ОПАЗИ !!!И КАТО НЯМА КАКВО ДА ИЗНАСЯМЕ - ИЗНАСЯМЕ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ...Т.Е. ЗАГИВАМЕ.

120

Анонимен

преди 7 години

Тия май единственото нещо което могат да правят са оръжията!Е-Б-А-Т-И и държавата улава!

119

Анонимен

преди 7 години

Ак-47 е разработка на германците!Пише го в нета от кои кога и как е създаден и после от кои е до усъвършенстван!Не са руснаците изобретателите или конструкторите на ак-47!

118

Анонимен

преди 7 години

До БобиНе се хаби да се обясняваш на трола, всеки знае кой е създал АК-47, и трола го знае, ако имаше и най-малкото съмнение, че конструкцията е крадена щеше да има шум до небето. На тези хора просто им се плаща да пишат коментари - истини, полуистини, лъжи - няма значение, само да принизяват Русия.

117

Анонимен

преди 7 години

Военните технологии на Русия превъзхождат американските!

116

Анонимен

преди 7 години

Купуват руско оръжие след това отива за скрап и печалбата е двойна.

115

Анонимен

преди 7 години

Дааа и съвместно предприятие с Индия за производство на изтребители ! - индийците толкова били потресени от качеството на самолетите че веднага развалили договора.Представяте ли си ИНДИЙЦИТЕ ? - къде ли са руснаците технически е най-интересното ???

114

risk assessor.

преди 7 години

До Анонимен 138:"Слава России!"Ни са пише туй ве!Пиши са:"Славва Расий !"

113

risk assessor.

преди 7 години

Хахахх- 15 млрд., голям рекорд, голямо чудо!Че то само кредитите за Гърция са повече!

112

Анонимен

преди 7 години

Слава России!

111

МАЙОР ДОНЧЕВ

преди 7 години

НЕКолега, какъв майор си ако даже не знаеш как се пише първото старше офицерско звание. Затова не пиши глупости. МОЛЯ.

110

маиор томчев

преди 7 години

Русофила сравнява какво изнася България и какво Русия.България е една малка държава разбита от комунизма и въпреки всичко изнася произведена в България за Русия и ЕС.Русия е най голямата държава в света,разоположена на 1/8 от земното кълбо,с 140 милиона на селение,най богата на природни суровини и всичко което успява да произведе е оръжие,което се купува от мюсулманските държави и да продава суровини.Купува си танкове от Германия и кораби от Франция,за да модернизира армията си.хахахаха

109

Анонимен

преди 7 години

Е, любовта към войната е вродена.

108

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА членката на ЕС и НАТО България какво произвежда и какво изнася?.........................Изнася повече оръжие и оборудване на глава от *** Русия.Цивилизованите държави не се хвалят с оръжие.Военните разходи на Русия, 2014г. - $84,5 млрд., на САЩ - $610 млрд. Тръмп вдига още.Ама не се притеснявай. Вие, руснаците, харесвате да живеете като скотове.

107

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен129- Какъв износ на компютри и бяла техника бе приятел??? Че те руснаците нещо по-сложно от лопата кога са правили???

106

Пешко

преди 7 години

Една от кутевските мантри беше, че щатите оцелявали само, защото водели войни - в случая с мадър Раша какво смятат

105

Анонимен

преди 7 години

А как е износът на мобилни телефони, автомобили, компютри, бяла и черна техника, и т.н., и т.н., и т.н.?!

104

ДРЪН–ДРЪН

преди 7 години

Ако имаше руски танкове в УКРАЙНА те щяха вече да са базирани до полската граница. В Донбас основния танк си е Т64, Харковско производство, които имаше по складовете в Донбас огромно количество. А както знаем ДОНЕЦК е един огромен конгломерат от заводи, та освен тях ремонтираха и над 500 танка оставени от Украинците при бягството им 2014 след разгрома в Иловайск и Дебалцево 2015

103

АМА НЕ ВЕРНО

преди 7 години

Лекия енерговъоръжен МиГ 21 се оказва доста по-пригоден за близък маневрен бой от по-технологичния тежък Ф4. Затова тактиката на внезапна атака и бързо напускане дава резултати. Още повече когато са насочвани от земята. Американците въпреки усилията им не успяват да унищожат ПВО на Сев. Виетнам. Нещо повече губят над 1000 самолета. Освен това оставят на бойното поле още 1000 самолета и въртолета, придадени на САЙГОН. Така ДНР става 4 сила в света по авиация 1975 година