60

Анонимен

преди 7 години

Станишко ще се прибере ли и той да оправя държавата ? Хахахаха

59

u4en

преди 7 години

Ужас за Нинова - да не би да й се наложи да управлява !Корни си иска като серГея - Европа и след това при сина си -Калифорния САЩ ! Парите ги има от приватизацията на държ. предп.! Само оскотелите и оглупели от мизерия парт.член. гласуват ли гласуват !Затова още ТЖ ги наричаше (БГОП Боиният Глупав Отряд на Партията )!

58

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИ АКО ИСКАТЕ ПРОМЯНА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СИСТЕМНИТЕ ПАРТИИ-КРАДЦИ :ГЕРБ,БСП,ДПС И АТАКА. ТОВА СА ВЕЧНО ГЛАДНИТЕ АКУЛИ НА БЪЛГАРИЯ ,КОИТО ЩЕ ЗАКРИЯТ ОКОНЧАТЕЛНО БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ИЗБЕРЕТЕ СИ НЯКОЯ МАКАР И ДА ВИ СЕ ВИЖДА МАЛКА ПАРТИЯ НО С ПО-НОРМАЛНИ И ПО-ДОСТОЙНИ И ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ.ПРОМЯНАТА ЩЕ ДОЙДЕ АКО ГИ ИЗХЪВРЛИМ СТАРИТЕ КРАДЦИ ОТ ВЛАСТТА. ИЗБЕРЕТЕ БЮЛЕТИНИ С НОМЕРА :4 ИЛИ 14 ИЛИ 16 ИМАТЕ ИЗБОР,КАПКА ПО КАПКА ВИР СТАВА, НО СЛОЖЕТЕ КРЪСТ НА СИСТЕМНИТЕ КРАДЦИ ЗА ДА ВЪЗРОДИМ СТРАНАТА НИ !

57

Анонимен

преди 7 години

И колко милиончета наля Бойко за тези 2% преднина?

56

Ддд

преди 7 години

До 59Иди се прегледай!Спешно!!!

55

Анонимен

преди 7 години

Българинът е Андрешко - като му дойде до гуша от някой, който си прави гаргара с него, не се занимава, ами просто го хързулва... Така направи с политиците и социолозите на предишните избори. Цецка Ц. уж водеше с 10 социологически процента, пък реалността беше 10 % за Радев. Да видим сега, интересно ми е с колко ги е хързулнал Андрешко, и в коя посока...

54

Bad Company

преди 7 години

do 65 i 67Поне бутилка уиски прати......:))

53

MoX

преди 7 години

До бай ти Х (***)Благодаря много за видеото. Останах изумен как е възможно това в 21 век. При демократична правова държава, за каквато смятам България. Няма да се дадат лесно бандититите, но ще направя всичко по силите си тези да не са във властта.!

52

ИСТИНА

преди 7 години

ПРЕДИ 40 ДНИ СПОРЕД "ЕСТАТ" ГЕРБ ВОДИ С 4%.ЯВНО АГИТАЦИЯТА ЗА ГЕРБ ДОСТА Е ЗАКЪСАЛА.ИЗМИСЛЕНИ ЦИФРИ.. ПОТЪНАЛ КОРАБ .БОЙКО С КРЪЧМАРСКИЯТ ЕЗИК ЧАО..

51

Българин

преди 7 години

Батя ви бойча оттук нататък да управлява най-много клуба на ветераните на Витоша-Бистрица. Тази малоумната му болшевишка партия ще я закрием.

50

Анонимен

преди 7 години

АЗ СЪМ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА СУБСИДИИТЕ НА ПАРТИИТЕ, ЗА НАМАЛЯВАНЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ И ПРЕМАХВАНЕ НА ПРЕВИЛЕГИИТЕ ИМ,ПРОВЕРКА ИМУЩЕСТВОТО И ПАРИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ-КРАДЦИ ,ЗА НАМАЛЯВАНЕ БЮДЖЕТА ЗА НСО /ОХРАНАТА НА КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!/, РЕАЛНО УВЕЛИЧАВАНЕ ПЕНСИИТЕ НА ХОРАТА С ОГРОМЕН ТРУДОВ СТАЖ И НИСКИ ПЕНСИИ КАКТО И ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ,НАМАЛЯВАНЕ ЧИСТАТА ПЕЧАЛБА ОСТАВАЩА В БИЗНЕСА И ОЩЕ И ОЩЕ...ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА 14 ДА НАТИКАМЕ И БСП,ГЕРБ,ДПС,АТАКА ПО ЗАТВОРИТЕ !

49

Хайде

преди 7 години

Вашият вожд сам се нарече ***, а вас нарече прости!

48

Хайде

преди 7 години

Простите ,избирайте си ПРОСТИЯ!

47

Анонимен

преди 7 години

Да той ББ все най-лошия, а другите все много добри, много програмни, много можещи обаче само дето 17 години нищо, не построиха освен частни хотели и фирми?Какво постройга БсП от 89 до 2009 ? Айде кажете слушаме ви?

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57 Не знам какъв е Борисов , но работи за обикновенните хора и ги обича . Твоята г-жа Лъжа как открадна Техноимпекс и Булгартабак и беше първа СДС-арка при нейния приятел Иван Костов . Това се знае и на изборите ще го разберети другари терористи .

45

Bad Company

преди 7 години

*** СЕКСЪТ ВЕЛИКАТА СЕКСУАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ НА НОВОТО ВРЕМЕхубава статия, намерте я в нета. И автора готин:)))

44

Анонимен

преди 7 години

Още преди 10 г американския посланик в София официално обяви ,че Бойко Борисов е престъпник- контрабандист, наркотрафикант,рекетьор и т.н.!Но международно организираните политически и финансови престъпници и българската мафия успяха да го направят и партиен ръководител,и кмет,и премиер!Докога ще търпим простотиите им-да стоят на главите ни и даже да се друсат? Министри-физкултурници,калинки, специалисти от околовръстното,опипвачи,цецки,федоски-всякаква ***! БАСТА!!!Време е да загърбим ГЕРБ!

43

Анонимен

преди 7 години

За какво да сменяме партията ? Ще дойдат БСП и ДПС ,ще тръгнат едни смени на директорите и персонала . Ще минат 2 години в смени и лутане , ще им спрат пак фондовете , няма да довършат нищо и накрая пак с камъни ще ги гоним.Ква е кирията? Че някой ще се нагласят на нови работни места? Мен кво ми дреме?

42

Анонимен

преди 7 години

До vargА ти тържествено ще напишеш нова статия за женската доминация и страпоните!:))) Ако някой не ми вярва да порови в нета:))))))))))))

41

зорко око

преди 7 години

Като гледам анкетата на #42 нещо ми се струва, че работещите в тази соц.агенцията трябва да си сменят работата ако не искат да умрат от глад.