17

АЗ

преди 7 години

Това което иска мнозинството от българите ще остане само в мечтите и илюзиите им! Нито ще бъде чуто, нито видяно от тези, дето днес се напъват да влезнат в 44 Парламент.

16

Анонимен

преди 7 години

Имаме добри закони ! Искам да РАБОТЯТ! А за да работят СТИГА КОРУПЦИЯ !!!!!

15

***

преди 7 години

До БазаС гласуване не става!

14

Анонимен

преди 7 години

Ако имахме адекватни на труда ни доходи, няма да ни интересува, дали тиккви или кратуни ще ни управляват!Това е!

13

БАЗА

преди 7 години

Исках само да добавя, че квартирите са скъпи, но храната е евтина, здравеопазването на ниво, образованието дава отлични възможности. Тук сина на сестра ми завърши за инженер, първи във випуска. Заплата - 1000 лева. Ако беше завършил там, стартовата му заплата щеше да е 40 000 паунда. България изгони кадърните с неадекватна политика и никой не иска да си свери часовника с държави като Австрия, Швейцария, Германия или Великобритания например. Тук на почита са МУТРИТЕ, за жалост.

12

народ

преди 7 години

Искаме националните предатели и мекерета на прехода да са на бесилото....тия мекерета които докараха нови милиарднииии дългове на бедния народ също на бесилото.....тези мекерета които предизвикваха ескалация и попречиха на хората да гласуват също на бесилото.....27 години Софийско РОБСТВИ и ГЕНОЦИД над народа....жълтите павета не са БЪЛГАРИЯ

11

База

преди 7 години

България е на дъното в ЕС за най-ниска минимална работна заплата, дори след държави като Румъния. И дъното чезне под краката ни заради КРАДЛИВИ ДС ЧЕНГЕТА, КОИТО НАГЛО И БЕЗОТГОВОРНО ОКУПИРАХА и БИЗНЕСА, И ПОЛИТИКАТА. Майка ми получава 200 лева пенсия на месец. Във Великобритания дъщеря ми получава по 80, 100 паунда на ден, тоест пенсията на баба си, но на ден!!! Младеж, много неща трябва да се променят, но с приоритет е операция "ЧИСТИ РЪЦЕ", да изчистим държавата от корумпираните.

10

Анонимен

преди 7 години

Димитър Попов,Любен Беров,Жан Виденов,Иван Костов,Сергей Станишев,Бойко БорисовЖелю Желев,Петър Стоянов,Георги Първанов,Росен Плевнелиев,Румен Радев....Всички те са БЪЛГАРИ. Не са паднали от Марс.Преди да станат политици са били обикновенни хора.Те са част от вас.Много е удобно да се говори,лошите политици и добрият народ.Истината е,че българите са каплави и нищо не става от тях

9

Анонимен

преди 7 години

До ПешоОсвен че притежаваш качествата на всеки българин-голям пияч,бияч и е***ач,имаш ли други основания да искаш доходи както в Полша ?

8

Младеж

преди 7 години

Искам 2000 лева стартова заплата.Чисто. Работа от 08.00 до 17.00 в офис на топло.Без събота и неделя,без нощни смени,без физически труд.Не знам никакъв език освен български.Нямам никакви умения.

7

Пешо

преди 7 години

Аз искам ревизия на държавата,яко се краде.Да се върнат откраднатите милиарди и да се вкарат крадците-депутати в затвора.Искам моментално да се започне строежа на нов АЕЦ, френски, немски , няма значение, евтин ток е нужен за държавата.Да се изкупи от държавата, ВиК и енерго.Да се правят проверки от данъчните по хотели, ресторанти, казина, да се спрат кражбите на ддс . Пенсии и заплати да се изравнят с Полша : 200 евро минимална пенсия, минимална заплата 400 евро !Просто е като БОБ !

6

Това е истината!!!!!

преди 7 години

Какво искат ли? Едни нормални заплати! Оттам тръгват всички нещастия - плащане на данъци, задължения, осигуровко, такси, покупателна способност, и каквото се сещате!Доходите рефлектират върху държавата!Няма ли стабилни доходи, за да плащат всичко хората и в срок, да могат да купуват и да се въртят парите - няма стабилна държава!

5

Анонимен

преди 7 години

До 4Едно е да те пороби *** като русия другое да те пороби модерна държава. Я се разходи из бившите английски колонии да видиш колко е ушетано на *** за разлика от други места.

4

НИЕ

преди 7 години

Пако -т,пако,аз искам добри отношения с всички държави,а как ще си уреждат те своята държава си е тяхна работа.Всички войни идват от това някои да учат други как да живеят и да ги поробват!

3

Анонимен

преди 7 години

До 1Що бе виж Беларус...просперитет та дрънка.

2

Анонимен

преди 7 години

По добре не питайте какво искат хората в коментарите, че мамата си джаса...

1

Пако

преди 7 години

Българите искат преди всичко цивилизована Европа, а не изостаналата азиатска Русия!