43

Анонимен

преди 7 години

Толкова са щастливи , че и те като 90% от държавите в ЕС имат отрицателен прираст и благодарение на имигранти и малцинствтва се крепи що -годе някаква раждаемост.

42

Анонимен

преди 7 години

Никой не мож ме убеди, че норвежците са най-щастливите хора на планетата.

41

ШАРАН БГ

преди 7 години

Най-важното за доброто на дадена държава и нейния народ :" Необходими са още взаимно доверие, общи интереси, щедрост и КАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ " Общите интереси може и да ги докараме на ниво, с доверието ще ни е трудно. За щедрост - още по-трудно...... Да дадеш трябва и да имаш... Ама с последното сме много зле и не го виждам след още 20 подобни избори, като не знаеш кого избираш... пак за "нашите"... юруш.....белким случим на добри хора !!!???

40

Анонимен

преди 7 години

Арнолд Шварценегер е казал: Парите не те правят щастлив. Аз сега имам 50 млн. долара, но съм точно толкова щастлив, колкото когато имах 48 млн. долара

39

Анонимен

преди 7 години

С дрога.

38

NewYorker

преди 7 години

блаженни са всички народи непознали червения ботуш .... Благородно им завиждам!

37

До 41

преди 7 години

Ти неграмотен ли си бе.Каква е тази китаистика която си написал.Аман от такива като теб.За това сме на такова дереже.То не можем да пишем пък е Европа ще ходим!!!

36

Леле

преди 7 години

Най-пропадналите в ЕС тръгнаме да се смеем на най-развитите не в ЕС а в света, абе хора срамота е , вместо да се поучим на нещо от тях ние и на тях се смеем коко били зле ..

35

Анонимен

преди 7 години

Щастливи са през цялото лято. Тази година се пада в сряда.

34

Анонимен

преди 7 години

там несе живее до бре неможеш да си земеш ток и сателинта от комшийте неможеш даси набереш дрва тули джица бакр халюмин ного лоша страна една врата неможеш да си земеш и нема ского дасе разбереш казваш им мараба дате гледат умно искаш леп леп пари леп пари пари они нищо

33

Анонимен

преди 7 години

Била съм в Норвегия и моите впечатления са, че хората са изключително любезни, възпитани и отзивчиви, природата им е доста красива, макар и да изглежда мрачна. Високият им стандарт на живот обаче явно наистина предопределя това щастие, просто те не мислят как ще си платят сметките и кредитите, за тях не е проблем да пътуват където и да е по света, социалната им политика е изключително подкрепяща хората, дори и чужденците.

32

Анонимен

преди 7 години

До a 25Че не може да го побара Бойко от Банкя тоя норвежки държавен фонд та да видиш ти какво ще стане и ДАЛИ вече норвежците ще са така щастливи.........Като започне да се лее един асфалт ти казвам та и Лунната пътека ще асфалтираАсфалт Паша Банкянски.

31

Анонимен

преди 7 години

Глупава тем за глупави хора.Норвежците са толкова щастливи колкото и кравите.

30

Анонимен

преди 7 години

Преборили за еснафлъка преди сто години! Заровили са суеитите на много дълбоко за да не може и най-кадърния *** да ги изрови и вихри в обществото. А сега затворете очи и си представете нашата родна и мила картинка! Резерват - Зоо, Псевдо-Езотеричен психо-вълшебнически диспансер - Велика България!!!

29

Ангел

преди 7 години

Норвежеца не е щастлив защото всичко в неговия живот е ОК а просто защото са хладнокръвен народ и не обръщат голямо внимание на несгодите.Норвежците приемат доста по спокойно смъртта на техен близък.Или ако женати/мъжът ти те изостави и прочее.Финансови проблеми нямат но не всичко е пари.Норвегия е депресантска държава .Повечето които мигрират на там изпадат в депресии основно заради климата и факта че деня е 4-5 часа а няколко месеца дори няма ден .Норвежеца е имунизиран сякаш от депресии!

28

34

преди 7 години

Децата им не са чували в живота си думи като Не прави това, не можеш да се справиш, не отивай там, забранявам ти, ще те накажа, ще те ударя и т.н. Затова израстват като спокойни и позитивни хора. А българите - като нещастни комплексари

27

Анонимен

преди 7 години

Не съм материалистка, но да кажеш че щастието не зависело от парите.... в този материален век...?! . Много се дразня, когато по - възрастни хора около мен, включително родители ме получават как щастието нямало нищо общо с парите, как външният вид (облеклото) нямали значение за това как те приемат, нямало значение какво работиш, нямало срамно работа.......абе българите са най - големите лицемери и мазохисти на планетата! Ей затова никога няма да сме щастлива нация. Все те получават някакви супер *** същества, месят се в личния ти живот.... Знаете ли как норвежците възпитават децата си? Децат

26

Анонимен

преди 7 години

ЗНАЕХ СИ АЗ , ЧЕ ТОВА Е ДЪРЖАВАТА С ОНЯ МЕГА ХИПЕР ГОЛЯМ ПЕНСИОНЕН ФОНД ТАМ МАЙ ПАРИ ТИ ДАВАХА И КОГАТО НЕ БАЧКАШ!!!Е КАК ЧОВЕК ДА Е НЕЩАСТЕН КАТО ТИ ДАВАТ ПАРИ И КОГАТО НЕБАЧКАШ :DПАРИ ПАРИ И ПАК ПАРИ РЕКЪЛ НАПОЛЕОН!

25

Анонимен

преди 7 години

НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ! КАТО ЖИЗНЕНИЯ ТИ СТАНДАРТ Е 10 ПЪТИ СПРЯМО НАШИЯ ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ СА 10 ПЪТИ ПО-ДОВОЛНИ ОТ НАС :DИ ПОСЛЕ ЩАСТИЕТО НЕ СЕ КУПУВАЛО ПАРИ :D

24

Факт

преди 7 години

Щастието на норвежците си има обяснение - никога не са имали "щастието" да живеят в съветски тип комунизъм. Факт.