56

Анонимен

преди 7 години

Заплахата от Турция е кремълска пропаганда с цел да се хвърли България в прегръдките на "братска" Русия !

55

Анонимен

преди 7 години

За Русия нищичко не споменават. А тя е най-голямата заплаха за демокрацията. Тя мъти водата на Балканите и насърчава Ердоган.Доказателства колкото искаш, стига да желаеш да ги видиш.

54

Дичо моториста

преди 7 години

До Киро кофражистаНе ме карай да гласувам за синове набивши партийни секретари.Молим те,познаваме се.

53

Анонимен

преди 7 години

За какво да гласувам ? Какво ми предлагат на политическия тезгях-едно НИЩО,само празни захаросани приказки .Защо никой от основните партии не предлага ,че ще проведе допитване до НАРОДА за членството ни в НАТО и ЕС,за смъртното наказание ,за това,че ще ще забранят помощите и детските за малолетните и неграмотни цигануши които на 15 г.вече имат 3-4 чавета ,а ЗАЩО никой не предлага най важното което иска целия български народ -СЪД за виновниците за криминалния ни грабителски преход.

52

Георги

преди 7 години

Интересно, както и ГЕРБ и БСП пискат в един глас, на човек направо му се дощява да гласува за ДОСТ с кеф. Май наистина ще подкрепя ДОСТ, да гледам с кеф как останалите пискат.

51

Анонимен

преди 7 години

ЦЯЛАТА ТАЗИ САПУНКА С (ДОБРИЯ ДОГАН И ДПС) И ЛОШИЯ МЕСТАН И ДПСТ СЕ ПРАВИ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ ДА СТАНЕПРИЕМЛИВО ПРЕД БЪЛГАРИТЕ УЧАСТИЕТО НА ДПС В УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ КОЯТО ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ,А ДАЛИ ДПС ЩЕ Е С БСП ИЛИ ГЕРБ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ,ВАЖНОТО Е НАЦИОНАЛИСТИТЕ ДА ОСТАНАТ ИЗВЪН ВЛАСТТА ,ТО ТОВА СЪЩОТО КАЗА ТЕЗИ ДНИ И ЕВРОДЕПУТАТА ОТ ГЕРБ КОВАЧЕВ,КОЙТО ОБЯВИ,ЧЕ ЗА БРЮКСЕЛ БИЛО НЕПРИЕМЛИВО УЧАСТТИЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛИСТИ ПРЕДВИД ПРЕДСТОЯЩОТО НИ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО НА ЕС

50

Анонимен

преди 7 години

Изборите са Измама ,Който гласува ,подкрепя тази порочна система и крадците наречени политици.Сега за да се вдигне политическото напрежение,а оттам и изборната активност си кукловодите си намериха поредното политическо плашило ,този път в лицето на смешника местан,доскоро ни плашеха с ДПС и Доган,сега ДСП и Доган(са хубави) ,а ДОСТ и Местанчо лоши и всичко това се прави след изборите гербавите и комунистите да си намерят оправдание за коалиция с ДПС

49

До циника

преди 7 години

Жив и здрав, ти и семейството ти

48

До Циника

преди 7 години

Пич и аз не се заяждам ама нямам намерение да задоволявам любопитството на хора които разсъждават като теб на тази тема!

47

Циник до Санчо

преди 7 години

Санчо ...тези с вазелина няма да ги коментирам, че ще те заболи :-)Иначе на въпроса ти - чел ли си притчата ца Сизифовия камък?Когато виждаш, че нещо е безмислено - просто преставаш да се занимаваш...и се махаш! Времето за всеки от нас е броено, и ограничено!Аз отдавна се махнах - построих нов живот за семейството ми! Салаткоракиените...биракебапчени борби са загуба на време!

46

John

преди 7 години

Здравейте, аз съм родом от град Сливен, който не е толкова далеч от депо "Novo -Selo" в България.Аз наскоро се премести от там до Германия и сега мога да говоря за всичко, което се случва в тези места свободно и не се страхувайте от това, което по някакъв начин да отврати на местните власти. Сестра ми, от Pydarevo казва "... в нашата област е военна тренировъчна база на НАТО, която трябва да се обучителни сесии за нашите войски.Но аз живея там забелязах, че няма проучвания, не се извършват

45

Анонимен

преди 7 години

ДА - месят се, но Вие им позволихте с вашите решения!

44

!

преди 7 години

Пригответе се за новата тройна коалиция ГЕРБ + ДПС + Марешки (+ няколко патриотични пръста)

43

Анонимен

преди 7 години

Как се меси като червен Кънчо каза, че Дост с 0,7% няма да видят парламент?

42

ист

преди 7 години

Не знам как Турция се меси в управлението на България.Знам че ДПС винаги се е месила в управлението в съюз със СДС, НДСВ и постоянно с БСП. ДПС и ромите са от една и съща кръвна група с БСП.

41

Анонимен

преди 7 години

"" Много десномислещи ще гласуват за БСП и то е факт "".................За съжаление е така !Десните партии в България ни докараха до там ние десните да няма за кой да гласуваме.

40

Анонимен

преди 7 години

До От Санчо П До ЦиникПич, не че се заяждам, ама ми стана интересно като прочетох какво си написал. Би ли ме светнал, как точно се бориш? Какво конкретно правиш? Интересно ми е просто, пак казвам, не се заяждам

39

Анонимен

преди 7 години

Много десномислещи ще гласуват за БСП и то е факт

38

Анонимен

преди 7 години

Дост изплаши всички ***. Как да не гласуваш за тях

37

От Санчо П До Циник

преди 7 години

Пич аз не съм спрял да се боря, а ти щом разсъждаваш по този начин бери взелин и газ да ти е як да взимаш каквото ти дават!