10

Анонимен

преди 7 години

До До 9Разсъжденията не правят никой страхлив или лош, но това успех да го обясниш на човек, който смята, че кучето е някакъв висш вид медиум. :(

9

Анонимен

преди 7 години

До асдфгхйклТия приказки(неподкрепени от никакви доказателства) ги слушам цял живот само от нещастни хора, на които им липсат на елементарни социални умения, поради което са отритнати от обществото и намират утеха във всякакви животни.

8

До 9

преди 7 години

По неадекватните ти разсъждения, разбирам, че ти си от контингента "страхливите и лошите".

7

Анонимен

преди 7 години

До асдфгхйклЗнае се също така, че кучетата разпознават всички хора като страхливи и лоши ако са гладнички. Утре може и ти и детето ти да се окажете страхливи и лоши и ще трябва и вас да оплакваме.

6

Анонимен

преди 7 години

До 6A на асоциалния *** не му ли е хрумнало да си ги прибере в неговия си дом? Щом гледаш животно, значи не трябва само да го храниш, ми и да го приютиш, да го чистиш и да го възпитаваш. Т'ва с хвърлянето на манджичка през прозореца е най-вървежно на село.

5

асдфгхйкл

преди 7 години

Знае се, че кучетата разпознават страхливите и лошите хора и ако не ги мързи се закачат с тях, което е игра от тяхна страна, но страхливите и лошите хора изобщо не разбират, че това е игра, такава им е природата - страхлива и лоша.

4

Анонимен

преди 7 години

"Жената не можела да излезе сутрин от дома си, тъй като се страхувала от животните"Не ли е идвало на ум да им хвърли малко хляб? Кучетата са опасни, само когато са гладни.

3

Анонимен

преди 7 години

Пълна пародия. Излиза, че ако някой във входа те прави луд, примерно със силна музика, ако му направиш забележка, то той може да те съди, че изпитва основателен страх за живота си. Горе-долу такъв е и този случай.

2

Анонимен

преди 7 години

Аз имах куче и искам да кажа на всички любители на животните - работата не е само в това да му метнеш малко помия от терасата, животното изисква, време, възпитание, храна, разходки, дом, любов, а също и финансово покриване на разходите по ветеринарните услуги за неговото здраве. Всичко останало, като подхранване на безпризорни животни с мятане на манджи от балкони и събиране по входове е неандерталска работа и не е любов, а по-скоро мечешка услуга. Аз също не толелилам подобен род прояви!

1

GolemPraz

преди 7 години

Ама идеаааалноо! Каква удовлетворителна новина.