57

Българка

преди 7 години

Крайно време е да престанете да се дърлите а да си подадете ръка в името на България и българския народ,не се ли накрадохте толкова години. Какво искате ,да осъмнем с турско управление ли?Не ви ли е ясно че турските партии ще си съберат гласовете и ще спечелят.Възмутена съм и от Борисов и от Нинова.Другите партии - те просто не представляват интерес

56

Анонимен

преди 7 години

Факта,че всички се нахвърлят върху Нинова означава само,че много ги е страх.Нито Нинова,нито който и да било иска връщане на социализма.Тя е един модерен ръководител,умна и образована,с визия за бъдещето и за просперитета на страната.Със сигурност ще обърне внимание на социалната политика,която правителството на ГЕРБ неглижираше.

55

Анонимен

преди 7 години

Някои се опитват да ви демотивират да гласувате под предлог,че всички са маскари.Не им се връзвайте.Гласувайте.Масово.В противен случай ще ни управляват етнически партии и аз мисля,че точно те по форумите се опитват да ви отказват от гласуване.Не им се връзвайте.Не сте по-глупави от тях.

54

Социалист

преди 7 години

Дойде края на комунистите от ГЕРБ. Да живей социализма.

53

Бордолезов

преди 7 години

Ех дано БСП пак се коалират с ДПС. Направо ще ме изкефи, даже ще гласувам за ДПС да им помогна за по-силни позиции, така Нинова ще се изкуши да се коалира пак с тях. Хо-хо-хо-хо

52

Анонимен

преди 7 години

Това е новият м-р председател на България.Не случайно агенции като Франс прес и Ройтерс се надпреварват да я интервюират.

51

Анонимен

преди 7 години

Сетих се да титам, че последно време много забравям, какво стана с онова тефтерче с инициалите на едни хора?

50

Анонимен

преди 7 години

Борисов 1000 пъти доказа и каза че няма да се коалира с БСП и ДПС!Какво не е ясно още?Тая *** сега се сетила да говори :)))

49

Анонимен

преди 7 години

ББ И ЦЦ да върнат парите!

48

Анонимен

преди 7 години

Другарката Нинова е категорична че не е крала,че не е приватизарала,но истината е ,че е ПРИВАТИЗАТОРКА И ТО НА 28 ГОДИНИ С МИЛИОНИ. Аз съм на 70 г. с висше образование с 45 г.трудов стаж и казвам,че на 28 г. не можеш да имаш милиони ,че дори и на 80г. не може да имаш милиони от труд в тази мутренска държава !БСП и Герб са двете страни на една и съща мутренска партия от миналото БКП. И БЪЛГАРИНЪТ трябва много да си помисли до кога ще редуваме едните крадци с другите... Гласувайте с бюлетина 4

47

Анонимен

преди 7 години

Тази крадла обрала не едно и две предприятия се е залетяла да ви става министър председател, нема такъв народ

46

БЪЛГАРИН 1

преди 7 години

Нали знаете какво значи когато една жена каже НЕ - значи ДА !!! А обяснението ще е,че е в интерес и за доброто на народа.

45

Анонимен

преди 7 години

Нинова, не ги ли дадеш на прокуратурата, веднага падаш от власт!

44

БЪЛГАРИН 1

преди 7 години

партията на местан се казва ГАдост !

43

Анонимен

преди 7 години

Нинова квикна ли на Вова Автаркията за санкциите? То не беха саветофилски събори, па савецки знамена на 3 март, 8 март и всеки празник, клетви в либов към матушката, към Лавров, Волгин чак се прекръсти па русками

42

Йо

преди 7 години

Спокойно, който и да изберем, Рокфелер умря, така че светът вече е свободен и прекрасен.

41

от 26

преди 7 години

За мен реформата на Москов беше обещаваща, и това че почнаха да пищят разни клиники и доктори беше показно че поне малко работи. Малко, но работи. Като човек иначе не го харесвам, много нахакан и с високо самочувствие. БСП и ГЕРБ имаха два мандата да покажат че искат да направят нещо и не го направиха. Марешки е човек който си гледа интереса, а всички патриотически парти се видя колко са патриоти: златния пръст и Слави Бинев са показни.

40

баю

преди 7 години

За които й да гласувата няма значение всички са едни и същи. Каква е разликата между Корнелия и Б.Борисов? И тя и той имат червени книжки от БКП-то. Кои са патриотите ново излюпени милионери до вчерашни ***.и на комунистически за.дници. Какви са останалите? Същите като Корнелия и Борисов. Е кажете ми за кои да гласувам? За децата на комунистите за разклонението на комунистите или за лиза.чите на комунистите? Не нямам избор. Всички са Комунисти . А за такива не гласувам аз съм безпартиен.

39

Анонимен

преди 7 години

До Новите лица на БСПда беше продължил и с тези в европарламента - станишев ...............но тези с червените книжки си ги знаят. ...пък и партията им от 27 год. е с ново име,ама те все си казват - столетницата,та столетницата. и номерата им - стари,само дрешките им от време на време - с розички.

38

До 26

преди 7 години

Не го направи. Остана в парламента и подкрепяше безусловно Москов,Ненчев, Митов.., а те бяха министри на Бойко, а Бойко е Герб. Таа, кога Радан е бил в опозиция, че нещо не разбрах? Как да гласуваш и да имаш доверие на човек, който говори едно, а прави съвсем друго.