24

Анонимен

преди 7 години

Помня преди години им чистиха махалите с багери. 1 месец по-късно всичко както си беше, *** върху ***. Оправдание - то вятъра го кара тука, това *** на българите.

23

Дзивко

преди 7 години

Логиката на ваксините е да са масови, така се пази цялата популация, по силния имунитет не хваща болест, по слабия дори и да хване я минава по леко, а за тия етнос коментара е излишен, простотия

22

Пенка от Шишенци

преди 7 години

Вие па , они нито личен лекар имат , ни знаят квое туй васкина. Яде ли са , пие ли са - некой требва първо да им обясни. Ама сега нема време за такива работи - избори идат.

21

Анонимен

преди 7 години

До ГошоЧувал ли си за колективна защита на населението?

20

Бендер,Остап Бендер

преди 7 години

Нищо не разбирате ! Те искат да получат ваксината на ръка,та после да я продадат,както правят с ваучерите...

19

Анонимен

преди 7 години

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

18

абсурдистан

преди 7 години

Аз предлагам ние (работещите) да отидем в неделя и да им изчистиме на тея тлъстите "дами" със златните обеци , а те ще си продадът гласа пак за който плаща.

17

danat

преди 7 години

Да "100 на 80 , че има и хепатит"

16

Анонимен

преди 7 години

Уж ваксината безплатна ама май я плащат българите , които съвестно си внасят здравните осигуровки.

15

Анонимен

преди 7 години

Какво им пречи на тези хора да си изчистят, те са си мазали, те да си изчистят. Всички правим пролетно почистване около местоживеенето си.

14

Анонимен

преди 7 години

вие пак си ги имунизирайте безплатно,просто им дайте по някой лев. пари нямат,това ви обясняват. едно е да не плащаш ток,вода.......друго е да ти дадат и някой лев за харчлък,ей така.

13

художника

преди 7 години

До Анонимен 1Мръсотията по гетата не е от бедност, а от глупост.------------------------------И от МЪРЗЕЛ ! Ако мързела болеше, до сега да няма нито един м-гал.

12

до 11

преди 7 години

Не бъркай варицелата с морбили...Погледни в Уикипедия каква е разликата...А колкото до ***...защо сами не си изчистят пред домовете !? Цялата мръсотия там не се е появила от нищото. Пък и нали имаше задължителен график на ваксините, защо са изпуснали да ваксинират тези деца ? Нима те нямат ЕГН-та и държавата не знае за съществуването им !? Има и глоби за родители, които не си водят децата на задължителните прегледи! Просто едни чиновници пак са си кютали...

11

Armagedon

преди 7 години

До Анонимен 1И от голям мързел.

10

Гошо

преди 7 години

Да не се ваксинират ,за тях трябва да е забранено.Ваксини само за етнически българчета!!! Тия да хващат и морбили и тетанус и тиф и туберкулоза. Нека природата им намали бройката

9

Сп??нс

преди 7 години

!? От оня ден чета заглавия за морбили и си мислех ,че е някакво стомашно-чревно заболяване , а то дребна шарка , и веднага се четат дежурните расистки призиви из коментарите. Че аз и брат ми и много от познатите ми сме я карали без ваксина и без да сме 95% роми , Такава истерия из заглавията не е нормално

8

БеХеКа

преди 7 години

Не е проблема че е безплатна, а че не дават пари с нея. Я им дайте по 2 кебапчета на ваксиниран - целото ром гето по 2 пъти ще мине :-)

7

Ромулус

преди 7 години

Стига бе батеее морбилиту гладен холерата и то бее

6

Анонимен

преди 7 години

До AzЗащото живеем в свят където колкото ти е по-тъмна кожата толкова по-малко задължения имаш и повече права.

5

Az

преди 7 години

Искам някой да дойде у нас да изчисти и да ми оправи водата.И аз нямам пари,но като не си платя тока защо на тези като мен с по-светъл цвят на кожата им го спират?