202

Фронто

преди 7 години

Към 250:В най-големият затвор в света( ако не греша името и локацията) Ребибия до НЙорк имало 17 000 затворници, от тях 92% чернокожи и латиноси. Не прави преки сравнения. 25% е страшно! Представи си 4_чл.семейство и единият задължително престъпник/като статистика/! Дали са истински престъпници или набедени от режима? Не зная,но и в двата случая е страшно за този народ: за настоящето и бъдещето му. Дори не зная КОЕ е по-страшното!

201

ivailo1403

преди 7 години

Ей сега ще повярвам на тая статистика от "Дойче" веле и Ел.ка Василева...

200

Анонимен

преди 7 години

А американските престъпници? Кравария - страната с най-много затворници на глава от населението?

199

Анонимен

преди 7 години

Всеки четвърти руснак престъпник! Русия - Меката на "русофилията" !

198

Paровоз

преди 7 години

много сте задръстени, статията показва, онагледява с цифри здравата ръка на закона и службите, които бдят за спазването му! не си поплюват в Россия, та даже и в США всеки нарушил закона бива наказан, а в не малко случай и немедлено! не е въпрос да подкрепяте "ушанките" или "краварите", а да се замислите дали демокрацията не ни е отнела сигурността, както намеква другарката н-ова. дали не бихте подкрепили нови трудови лагери /не в карелия, ама белене или нещо подобно/, както в доброто старо вре

197

Таню

преди 7 години

То само филмите им виж - спецназове, мутри, пачки, силиконени тетки, *** сантименти и самовари :)

196

Обединени Патриоти

преди 7 години

Това са поредните лъжи и пропаганда на Сорос, еврогейовете и ЦРУ, насочени срещу Русия и Славянството. В Русия реално няма престъпност, няма безработица, няма бедни, няма наркомани, няма бездомници. Руснаците дори не трябва да работят - държавата им осигурява предостатъчно средства за да живеят. Русия е най-богатат държава на света. Ако БСП и ПАтриотите направят правителство, напускаме ЕС и НАТО и ставаме част от Руската Федерация и тогава и на на сще ние добре. Гласувайте правилно

195

Пропаганда detected

преди 7 години

Не че защитавам ушанките , но всяка ваша статия свързана с тях е за дескридитирането им, унижаването им и всякакви негативизми. Явно западните господари плащат добре а ? :)

194

x

преди 7 години

Тая Романова не казва за най-значимият фактор за престъпността в Русия- пиянството!!!Там е страшна работа-пият зверски,а от пиян човек всичко може да се очаква.Ако някой сега почне *** плещи,че било вярно,че не пиели...Моля,не му вярвайте.Пият и за живите и за ,умрелите,пият всичко-от водка,вино и бира,до одеколон и метанол.Пият и мастика-виждал съм.Така че...

193

Анонимен

преди 7 години

Глобата от КАТ, 238, е именно АДМИНИСТРАТИВНО наказание. Разбира се, ти имаш друго обяснение, щом си си направил труда да извъкаш подобен коментар... Може ли да го чуем? Може би да те глобят за превишена скорост е престъпление? Щото тогава Русия е мнооого назад от нас по брой на престъпниците (там много-много не пишат актове, а събират "Кво шъ прайм сега?").

192

Анонимен

преди 7 години

A PAK V AMERIKA VSEKI TRETI E S KRIMINALNO DOSIE- ZA6TO SA TOLKOVA MNOGO PRESTAPNICITE V AMERIKA ? MNOGO STE OBEKTIVNI, AMA SAMO ZA EDNATA STRANA. ZA DRUGATA MAL4ITE,AMA TOVA E RAZBIRAEMO KATO SE IMA V PREDVID KAKVA POLITIKA PROKARVATE V BULGARIA I KOI VI PLA6TE ZA TOVA ! USPEH !

191

нема лабаво

преди 7 години

Арестованный исполнительный директор Роскосмоса убит втюремной камере

190

Анонимен

преди 7 години

Цялата Русия е концлагер.

189

Анонимен

преди 7 години

Концалерите на Хитлер са копие на трудовите лагери за политзатворници и криминали в Сибир.Сибирските лагеро съществуват от 300 години насам.

188

Анонимен

преди 7 години

"Рашка бедняшк" - руски израз.

187

Анонимен

преди 7 години

До 235: ...кой не е глобяван от КАТ (административно преследване), глобяван в градския транспорт ...Не е административно преследване !

186

Анонимен

преди 7 години

Руснаците бягат в САЩ, западна Европа, дори се заселват у нас.Това обяснява къде е по-добре за живеене от Русия :)

185

Анонимен

преди 7 години

"Всеки четвърти руснак престъпник!" Това е бойния резерв на империята на злото.

184

Анонимен

преди 7 години

"...са били подложени поне веднъж в живота си на АДМИНИСТРАТИВНО или наказателно преследване" - чак такава неграмотност няма, освен ако не е платена. Административното преследване НЕ Е за престъпления и не може да влиза в подобна сметка... освен ако не ти е дадена специална задача де. Щото ако направим СЪЩАТА сметка за България, цифрата ще бъде към три пъти по-голяма - кой не е глобяван от КАТ (административно преследване), глобяван в градския транспорт (също административно) и още,и още...

183

Анонимен

преди 7 години

Всеки четвърти руснак престъпник!Всеки диктатор - убиец!