39

Анонимен

преди 7 години

До Shopp"Местан е пич." --- Абе, шопе, защо си съкратил думичката на пич., а не си я изписал цялата, бе! Бъди по-смел, по-откровен! :)

38

Анонимен

преди 7 години

Щом тича в турското посолство, какъв е. Ха, 681 г. е създадена България, пак някакви гнусни заигравки. Съда за пореден път показа що за съд е. Остави да се подиграват с българите.

37

Shopp

преди 7 години

Местан е пич.

36

защитата от Хелзинки

преди 7 години

"така се обидил и депресирал, Ваше къдийство, задето го нарекли публично "шпионин", че от миналата година не яде, не пие, не спи, не говори, не излиза навън, не комуникира, само в клипчета на анадолу се снима и фалшиви подписи разнася"

35

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали е от ПРЕДАВАНЕТО на Божо миналата година, или е от ПРЕДИ ТОВА, но наистина Лютвито (Местан), е с ПСИХИЧЕСКА ТРАВМА. Напоследък много му личи.

34

!!!

преди 7 години

До Анонимен-27--или1878лв.

33

Анонимен

преди 7 години

i ako obichate narichaite gi s imeta Pavel i Sava zashto ako ne bqha agenti na DS da sa nai mnogo selski daskali sega

32

ЕРДОГАН

преди 7 години

ЕРДОГАН РАЗКЛАТИ ЦЯЛА ЕВРОПА,ПРЕДСТАВЯМ СИ КАТО СТАНЕ СУЛТАН,БРАВО ЕРДОГАНЕ: )

31

Анонимен

преди 7 години

qsno e che agent Pavel e *** ama zashto pravite ot bokluka agent Sava geroi?????????????????

30

Анонимен

преди 7 години

Ne mu se svidi da dade tele,sled kato znae che ochakva vola za g na Mestan bustan

29

Питър

преди 7 години

Местан трябва да бъде обесен, това е ясно. Но Божо много да не се хвали, че е бил "български шпионин", тъй източници от разузнаването ни, както и посланика ни в Рим от онова време, твърдят, че "шпионирането" му е направило доста бели на сериозното разузнаване с аматьорщината и некадърността си, както и е накърнило доста имиджа на България.

28

Анонимен

преди 7 години

Местан от уплах да не се е скрил пак в ТУРСКОТО посолство?

27

Осман пръдня

преди 7 години

Вън турците от Константинопол. Нека да си върнем и беломорието. Тея *** с тяхната дивотия успяха за пет века да разсипят южно европейската култура, нека Европа се обедини, подпомогне и кюрдите и да натика обратно османците по анадола и пустините, сред дивотията от, където са дошли и от където нищо не са донесли за 5 века. 5 века една книга не са написали, по-глупав народ няма на земята, та индианците нещо са оставили даже.

26

MAKEDON

преди 7 години

Abe zosto ovoj Bozo ne dojde Makedonija da oslobodi zaedno so Miljenjko Nedelkoski A.... bolen bil be...... taka kaza

25

Анонимен

преди 7 години

kato se obijda rezaka da se prekrasti na Vladimir Zidarov inache chupka v Anadola

24

Анонимен

преди 7 години

A RUSKIA 6PIONIN KOI E ??

23

Смърт за тур.

преди 7 години

Местан и шайкатаму си търсят белята и нищо чудно някъде да ги утепат.... никой няма да ги съди. И после масова депортация на кърджалийски турци обратно в Анкара, където им е мястото. Не в Константинопол, защото не е техен и един ден зюние заедно с гърците трябва да го превземем и върнем на християните!

22

Анонимен

преди 7 години

Добре са го осъдили ченгето Димитров. Той трябва да спре със тъпизмите и да казва дали турчина има право да е турчин и македонеца -македонец . Надявам се пак да бъде осъден,черния татарин изкукуригал

21

До 17

преди 7 години

Наистина се пишело-потиснат. Истината е че и аз не знаех, но си дадох труда до проверя (че даже преди това бях сложил един минус). По въпроса за грамотността на журналистите обаче сериозно оспорвам-програмките за корекция на правописа са елементарни и във всяка реда'кция ги има. За това кой колко е грамотен може да се съди по стила и смисъла на написаното, а тук нещата вече удрят дъното!

20

Анонимен

преди 7 години

Обидил се, той май иска да е османски шпионин. БД не го е нарекъл правилно.