66

Българин

преди 7 години

т. нар СИНИ,сдс,дсб и подобни ВКЛ. ТВ ЕВРОПА- са ЗЛЕ скрити патерици на ДОСТТе мразят първо себе си,че говорят български. След това мразят всички останали българи.Бандата на Ал. Йорданов и Иво Инджев е турска патерица.

65

Анонимен

преди 7 години

Народа иска да бъде лъган.Колкото по добре го лъжеш толкова си по велик и безгрешен.

64

гого

преди 7 години

ех тоя Ердоган,разклати цяла Европа )))

63

Анонимен

преди 7 години

До ЕРДОГАНКъде ставаме по-добре бе ? Аз живея в Турция. Ти следиш ли новините?Следиш ли законите? Следиш ли здравеопазването ? Следиш ли цената на горивото? Имаш ли хабер от минималната заплата! Имаш ли хабер от цените на електричеството? Чакай чакай...Имаш си хабер, защото си близач на *** на Ердоган. Голяма вероятност той те храни. Хайде да се махаш в Афганистан, Иран , Ирак щом искаш шериат!!!

62

Анонимен

преди 7 години

Строи строи с европейски капитали :)Над 80% от износа е за европа.....Е, насила ли европейците инвестират в Турция? Ако не са те ще са други. Има японски, арабски китайски инвестиции...Всеки иска да инвестира във възходяща икономика.

61

Анонимен

преди 7 години

Jalki Vulgari s pretencii.Poslednata dupka na rezaniya kaval.Koi ste vie ROBİ...

60

Анонимен

преди 7 години

Тия са още в каменната ера

59

Унуфри

преди 7 години

Баси, кво става тука ?!?Преди във форума имаше само съветски ***, сега и турски се навъдиха !Българина има силен нюх и надушва ексраментите в словесна форма.Казваме надаела и бактън на слугите на чужди империи !Да живее България !

58

ЕРДОГАН

преди 7 години

ЕРДОГАН ЗА ЕВРОПА :*ЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С НАС, НИЕ СМЕ ДОБРЕ И СТАВАМЕ ВСЕ ПО ДОБРЕ,ГЛЕДАЙТЕ СЕБЕ СИ, КОРАБА ВИ ПОТЪВА,ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ, ЗАГАЗИЛИ СТЕ,НИЕ ОТ 300 ГОДИНИ НАСАМ НЕ СМЕ БИЛИ ПО ДОБРЕ :))))*

57

Сержант

преди 7 години

Този скоро ще му сипят..........

56

Анонимен

преди 7 години

Ми не само ние коментираме Турция. Цяла Европа се възмущава от поведението му. Откак падна пт коня нещо съвсем се побърка.

55

evet

преди 7 години

Evet Reissssплъховете нека се ядат...

54

ЕРДОГАН

преди 7 години

ЕРДОГАН ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА,КОЯТО СЕ СПОДЕЛЯ ОТ НАД 60 МИЛИОНА ТУРЦИ:" ЩЕ СЕ БОРИМ ДО СМЪРТ "А, МИНАЛАТА ГОДИНА НА МИТИНГ КАЗА:" АКО ЩЕ СЕ УМИРА, ЩЕ УМРЕМ КАТО МЪЖЕ,ТОВА ЩЕ НАПРАВИМ, НЯМА ДА СМЕ ШУШУМИГИ "ЦЯЛА ТУРЦИЯ СЕ ВЗРИВИ ОТ ВЪЗТОРГ

53

Анонимен

преди 7 години

Tataro vse Turkey komentira.Normalno,kravta voda ne stava..xaxaxaxaxaaaxaxa

52

Анонимен

преди 7 години

Цяла Германия пада в краката на Хитлер. На митингите му се стичат стотици хиляди, които го гледат в захлас. Икономиката им е във възход.Същото положение е със Сталин. Никой не е смеел дори да си помисли, че Съалин може да не е прав. И Германия от хитлерово време и Ссср вече не съществуват. На за да излязат от тези диктатури Германия плати с 6 милиона жертви, а Ссср 20 милиона.

51

Solar Power

преди 7 години

До ЕРДОГАНСтрои строи с европейски капитали :)Над 80% от износа е за европа.Само щракат кранчето и ще папат куруруз.Който иска да управлява важното е да можеш в 21 вечерта да се разходиш с жена си по центъра в Истанбул без разни мустакати да те закачат. Както се случи в Египет след 1980-та година. Ей го виж къде стигнаха след още 20 години забрадки :) И турция натам се е запътила за съжаление ....

50

Анонимен

преди 7 години

А може, може.Отдавна е настъпил мотиката, дръжката вече е полетяла нагоре..., а останалото е въпрос на време.Да му мислят безутешно врякащите.

49

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаПрав си и не си !Тошалягата си пукна от старост в имението. Семейството му, личното и партийното си живурка охолно на чужд гръб.Към днешна дата червените вампири са наточили зъби да се върнат на власт, за да лочат сиромашка кръв !

48

Анонимен

преди 7 години

Европа ще отвърне със серия от мощни гейпаради във всички юрогейски столици и ще узакони еднополовите бракове на територията на целият разноскоростен съюз!

47

ЕРДОГАН

преди 7 години

ДО ЛИРИЗАБРАВИ НЕЩО, И ТРИМАТА СА РАЗВИЛИ, РАЗВИВАТ ДЪРЖАВИТЕ СИ ДО НОМЕР: 1