114

анонимен

преди 7 години

българите не са изгонили никого,това направиха КОМУНИСТИТЕ,тъка както след 1944 избиха цялата интелигенция на БЪЛГАРИЯ,за да се харесът на СТАЛИН и върхушката.

113

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 146Много удачен коментар.Християнин съм и ти желая Бог да ти помага. Да помага на всички ни, че тия гадове пак искат кръв.

112

Анонимен

преди 7 години

Израснал съм с компания от няколко момчета. Едно от тях е мюсюлманин. Никога не сме се делили заради религията. Помня, че като му смениха името, първо се чудехме как да му казваме, ама продължихме със "старото" име. Замина с родителите си за Турция и после се върна. Каза, че тук е роден и тук ще живее. Вече сме поостарели - на по 40 и няколко години и по-рядко се виждаме , ама уважението още го имаме и не се делим на християни-мюсюлмани. Живи и здрави да сме, и да не слушаме продажни политици!

111

BG

преди 7 години

Ха, сега де - значи турците непрекъснато твърдят че са горди турци и че се срамуват от българите и от България. Срамуват се от българските си имена, не искат да знаят и да учат езика ни, но в клипчето се твърди че те били изгонени от "тяхната собствена държава" ?!?! Че тяхната държава като турци не е ли Турция ?! Сега се оказва че тяхната земя и държава се наричала България, от която те непрекъснато заявяват че се срамуват ! Е... шизофренията ! Никой не ги е гонил - като си турчин - ей ти Турция

110

карина

преди 7 години

Браво за заглавието - много сполучливо! Напоследък много дъвки се разтягат и то не само от тази партия. Да си подъвчат - и това ще мине.

109

Анонимен

преди 7 години

Вярата ми е Ислям. Върви по дяволите ДОСТ. Като чета коментарите знаете ли какво виждам? Успели да насъскат българи и турци един срещу друг. Ако не бяха те, турците и българите в момента нямаше да са в такова състояние. ***, насъскват мюсюлмани срещу християни. Говорим си свободно турския. Още какво иска ДОСТ? Съпричастни на мръсните планове на Ердоган. Махнете се! Не ви искаме в България. Аз имам много приятели българи. Не искам вражда. ДосТ е причина за вражда!!

108

ПишманПатрИдеот

преди 7 години

Аз сега ако пусна предизборен клип на обединените патрИдиоти в Турция на турски ще трябва ли да забраним и воеводските партии тук?

107

Анонимен

преди 7 години

Тоя клип да не се окаже режисиран от ония които режисираха и клипа със знамето на турската република в България?

106

Анонимен

преди 7 години

Ало, ***, много гняв къ ДОСТ...и любов към предателя - русофил Доган?Някакви премии ли ви дадоха преди изборите, нещо много бръмчите!

105

КЪМ ЕРДОГАН И МЕСТАН

преди 7 години

НАВСЯКАДЕ ПАРАДИРАТЕ ЧЕ СТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ МИ ЩОМ СТЕ ПЛАЩАЙТЕ СИ ЗА ГЕНОЦИДА ОТ 500 ГОДИНИ, ПЛАТЕТЕ СИ ЗА БАТАШКОТО КЛАНЕ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ КЛАНЕТА ПРЕЗ РОБСТВОТО, ПЛАТЕТЕ СИ ЗА ТРАКИЙСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ И ТОГАВА МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС МАЙ ПАМЕТТА ВИ Е МНОГО КЪСА ИЛИ ПОСКОРО СЕ СЕЩАТЕ ЗА НЕЩА КОЙТО НА ВАС СА ВИЗИГОДНИ А ЗА ДРУГИТЕ СИ ЗАТВАРЯТЕ ОЧИТЕ????? КАЖЕТЕ БЕ ДОСТ????

104

Анонимен

преди 7 години

Оф какви са тия партии дост мост от скоро появили се на бял свят... партията защитаващата интересите на българските граждани - турци /а и въобще на българските граждани/ е една и това е Движението за права и свободи от далечната 1990 г.

103

Питащ

преди 7 години

До BAY GANYOТи български не знаеш ли бе, кел*ш?

102

Тинев

преди 7 години

А българите защо мълчат за турските КЛАНЕТА в Батак?И е нямало никакъв възродителен процес. Те сами се юрнаха към Турция!

101

Анонимен

преди 7 години

ТОВА НЕ Е ЛИ НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА ???Извинете за големите букви но просто това мина всякаква граница и толерантност!И сега ако някой ми изтрие и коментара...

100

P

преди 7 години

Ми тая прукурорка в Русе?? Малката пиикла с голямата уста, но да била хубава, на геиберастите май толкова им стават, на държавна сигурност също, но тя хващала, че глуха ли е да не хваща нещо, в слушалките се случвало всичко. И много разследва над Русе все да има радиация и да уродлясват.

99

Анонимен

преди 7 години

Много турци в България си я обичат и припознават Турция за своя родина ,но жалкото е че от тях има и много простовати, неграмотни и страхливи като овце хора,на които разчита местан .

98

P

преди 7 години

Ми тая прокорорка в Русе?? Малката пикла с голямата уста, но да била хубава, на *** май толкова им стават, на държавна сигурност също, но тя хващала, че глуха ли е да не хваща нещо, във слушалките се случвало всичко. И много разследва над Русе все да има радиация и да уродлясват.

97

Анонимен

преди 7 години

Bulgarskite turci ot mnogo akul nakraq shte si zapalqt kilimcheto.

96

феса

преди 7 години

До Анонимен 127Точно тука живя и тука умря през 1987,и ни накараха да го погребем в християнско гробище,което доказва какви бяха времената тогава.Нищо против християните нямам разбира се.Въпрос на гледна точка.

95

феса

преди 7 години

няма да гласуваме нито за ДОСТ нито за ДПС,нито за когото и да било,отказваме да бъдем съучастници в разграбването на нашата РОДИНА.ЯСНО?!