143

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ! БСП след 100 години - ако ги има.

142

Винету

преди 7 години

До 199. Ох,ох, ама така говорехте още през 2013, бе ален миризлив каскет. Какво стана после, може и сам да си отговориш.

141

изнервен

преди 7 години

И как ние малката, бедна държавица ще се оправяме сами в този сложен и жесток свят, бе птицо домашна? Като не си сътрудничим нито с ЕС, нито с НАТО, нито със САЩ, нито с Русия. Много смешно и *** - на гол тумбак, чифте пищови. Нали ще ни смачкат веднага и първата сигурно ще е Турция.

140

Бай Хей

преди 7 години

До МоХ. Да, личи си, че е близко до твоя интелект. И никак, ама никак няма да е добре за ВСИЧКИ, а само за определена клика и за зомбирани ***, ако тя управлява. Този червен сериал сме го гледали, гледали - само след няколко месеца ще има почти пълна външна изолация, спрени еврофондове, изхарчени средства и куп глу.пави, грешни управленски решения. А за Човека да ти припомня вица от соца по повод лозунга "Всичко в името на Човека", ама ние му знаем даже и името на този човек.

139

Манго

преди 7 години

Браво Курнелио , с теб сме ако спичелим 8 - те милиона ще ги догоним ,може и по две чавета в година ,ти само плащай.

138

Корнелия

преди 7 години

Господа и дами защо ни обиждате като ни наричате комунисти,ние вече сме отдавна капиталисти.

137

хе

преди 7 години

Така е ,само който не краде,лъже и *** е зле.

136

MoX

преди 7 години

До АнонименАбе верно ли приличам на ***. Това какво животно или дух е. И хубаво ли е да си *** или е лошо. А иначе аз харесвам новия лидер на БСП - Корнелия Нинова и мисля че този път намериха Човека. Също така смятам, че ще е добре за всички, ако тя управлява България. Няма да я сравнявам с Борисов - просто това са различни светове. Разбира се всеки има предпочитания, това са моите. Тя е близка до моя интелект, ББ - не.

135

някой

преди 7 години

нинова ала бала само за патриотите

134

Дилян

преди 7 години

Как я смазвам тази, че дори си признава, а тя говори за чужди. Само като ме види и пълни памперсите!

133

късата памет

преди 7 години

До Анонимен 197Като гледам как си използвал трето лице множествено число явно ти не си живял тогава. Аз съм и вярвай ми сега се живее много по добре.

132

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 190 Въпрос към трола от Позитано 20 - Какво означава " затвор за ГЕРБ " ??? Не си разбрал опорната точка, защото партия не може да бъде затворена !!! Утре отиди на инструктаж и този път си прави записки :))))))

131

корнелия

преди 7 години

Като вземем властта ще задържим младите тука ,като им даваме пари на ръка всеки месец за да не имигрират на Запад.

130

Анонимен

преди 7 години

Другарко нинова нищо неможе да промениш. Питай ги селянжърите какви договори са подписвали! По тези договори се плаща неустойка равняваща се на милиарди. Откъде ще ги вземеш за да промениш живота в България. Нищо не казваш за монополистите за ерепетата за преноса превоза на тока който е с по високи цени от самата стойност на тока. Ето това искаме да чуеме! А не ми говори врели не кипели. Кой създаде мутрите и ограби държавата? Кажи кои са и какво ще предприемеш?

129

късата памет

преди 7 години

Баси жалкото изказване. Госпожо Нинова демокрацията нищо не ни е отнела. Такива като вас, Борисов, Станишев, Царя, Доган, Виденов , Костов и тн ни отнеха тези неща. Само невероятно нагла ку.чка може да обвини демокрацията за стореното от политиците.

128

късите крака

преди 7 години

Нинова, жажи за срещата с руския КГБ-ец, имаше ли среща или нямаше, както ти твърдиш. И ако е имало защокъжеш ?

127

Анонимен

преди 7 години

Прос.т народ, изключително т.ъп народ.Толкова години това про.сто човече му се радвахте. Невероятно че има такава нация на земята.А журналистите!? Гьобелс им е като ученик.Затвор за ГЕРБ!!!

126

Анонимен

преди 7 години

Нинова, българите не искат руските ти господари в България !

125

Анонимен

преди 7 години

БСП иска да подари България на Путин. Нинова и шайката червени чакали около нея са национални предатели.

124

Анонимен

преди 7 години

До MoX 177 - Още един *** от Позитано 20 - много са ви слаби опорните точки - другарката Лъжа "отстоява и се бори за истината " !!! :)))))