17

Анонимен

преди 7 години

Съдейки по собствения си горчив опит с нашата родна система в здравеопазването. Няма да се учудя човека да са го повикали на търг, а той да го е приел за чиста монета и да е преотстъпил ред. От осана до разпни го. Сега трябва и да се извинявя, че е болен ли?

16

ВЪПРОС към ДАНС

преди 7 години

Този човек дали действително е болен ?Това да не е нова версия на телефонните измами - телевизионни измами ?

15

/./

преди 7 години

Ами да обявя и аз тогава - Трябват ми средства за операция на Аортата. Операцията може да се извърши във Франция в град Тур в специализирана кардиологична болница. Диагнозата ми е Дисекация на аортата. Диагнозата е поставена във въпросната болница, имам и документи, експертизи и дискове с информация от скенер доказващи това. Имам всички необходими документи, доказващи диагнозата ми. Бяха ми направени 3 операции, пак във въпросната болница. Нужна е четвърта, но нямам пари и... ще си мра, това е.

14

Бг

преди 7 години

Абе гадна нация ..,никой нищо не е лъгал.,повече респект към болните ,защото на всеки може да се случи !!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Трябва да си *** за да дариш пари на Кривод3урлат жаагал

12

анонимен

преди 7 години

В наказателния кодекс има един член, който гласеше нещо от сорта: "въвеждане в заблуда с цел лично облагодетелстване". Хайде прокуратурата да се самосезира.

11

/./

преди 7 години

Като гледам снимката - такъв диван на който седят струва поне 2000 или 4 заплати в тази държава. Като гледам снимката и колко са доволни и двамата, едва ли някой от тях умира, щастливо си живеят явно. Колкото до изказването на дъщерята, хората да си дръпнат парите - това няма как да стане и тя го знае много добре. Обявиха че им трябват 20 000 евро, това са 40 000 лева. Защо не обявиха че средствата са събрани а продължиха и събраха 3 пъти повече? ЗАЩО? Някой от тия измамници ще отговори ли?

10

Анонимен

преди 7 години

гл."редактор " на този пропаднал сайт си заслужава съдбата

9

некоректно

преди 7 години

Близките подчертават, че парите са събрани не толкоз от отделни хора, а от една партия? ДПС или ДОСТ? Кой ли ги е подучил към този зов по телевизиите, естествено с помощта на слугинските медии (на които вероятно им е подшушнато-наредено от същите партии). Остава един горчив привкус. И близките, които се оказа, че имат толкоз лесен достъп до медиите, можеха да излезат отново, да благодарят на хората и да кажат, че сумата е вече събрана, а не да си затрайват!

8

До в.узунов

преди 7 години

Абе kayp сина правел по хубави cвиpkи от *** А ти криеш

7

Веселин Узунов

преди 7 години

Евалла на Ахмед! Ако трябва да бъдем справедливи то българите с закон трябва да даряват органите си на нуждаещите се мюсюлмани.

6

Анонимен

преди 7 години

Като знам какви са ни агенциите ни не смея да съдя ! Нека БОГ съди кой крив кой прав !!!

5

Анонимен

преди 7 години

Преди няколко години при подобна акция за събиране на средства за болен от моя град, преведох 500 лв. на сметката му. За мен той беше абсолютно непознат.След два дена се разбра че болния е починал. След това-нищо. Дали ще даря някога пак, не съм сигурен.

4

Анонимен

преди 7 години

Имаме поговорка: "Не е луд този, който яде баницата, този който му я дава." Журналистите вместо да трупат точки за сензации, да бяха проверили фактите. Не е толкова сложно да разбереш, че децата винаги са с предимство, както и да се поиска справка от регистъра. Но е по печелившо гръмко да хвърлиш заглавие и репортаж за болката и трагедията на хората.

3

Анонимен

преди 7 години

Мирише! И е адски потискащо. Да лъжеш, за да живееш... Срам за държавата. Срам за здравеопазването. Срам за човеците. Вероятно това на снимката е домът на семейството, злоупотребило със съчувствието на хората...

2

Анонимен

преди 7 години

Няма "даряване на ред" на момче. Децата винаги са с предимство, и никой не пита възрастния ще "дари" ли реда си или не, а децата служебно изпреварват възрастния-без значение от негово съгласие или несъгласие! Няма и възможност веднъж преведени суми дарителят -цитирам статията да си ги "дръпне обратно".

1

Анонимен

преди 7 години

Отвратително. Само това съумявам да кажа.Ако наистина се окаже лъжа, трябва да се търси наказателна отговорност с цел превантивност, да не се опорочават такива акции.