12

до анонимника. 10

преди 7 години

Не е украинец , а руснак *** , ако правиш някаква разлика

11

Неук

преди 7 години

Какво означава ''събмишън"От кой български речник е таз глупост?

10

Анонимен

преди 7 години

Не гледам този спорт, но Имаше един велик боец в този спорт- украинецът Фьодор Емеляненко. Той беше в най-добрите си години като Майкъл Джордан в баскетбола, като Михаел Шумахер във формула 1, като Роджър в тениса.

9

До real pane

преди 7 години

Нещо не те виждам да коментираш че точно Дивака е боец от UFC. Или ти това като не-лаик не го знаеш, момко? Та вижда се колко са страшни тия от UFC, щом още в първата минута на първия рунд губят мача. А ти си свали розовите очила преди да коментираш и не вярвай толкова на рекламите дето ги правят за пари.

8

real pane

преди 7 години

До Багата - непобедимто и не толкова компетентен човек може да види че това са някакви аматьорски серии,подготовката на бойците посредствена и мачовете кратки.А В UFC вуобще не зависи от багата,трябва те да го поканят което залагам си главата че няма да се случи.КОМЕНТАРИ 4и 6 са реални ти си лаик момко

7

Багата - непобедим

преди 7 години

Една малка подробност за разни "специалисти" изказали се по-долу: Багата току що преби за 1.43 минути един от тия големите бойци дето участват в UFC! Така че малко по-полека с тия безпочвени критики. Победата на Багата беше безапелационна. А това че си има лични предпочитания да стои в WSOF си е негова работа.

6

Анонимен

преди 7 години

Това боевете с животни не бяха ли забранени вече.

5

Анонимен

преди 7 години

Tова WSOF е все едно да играеш в нашата футболна А група, а големите ММА бойци да играят в Шапионската лига по футбол. Не че омаловажавам титлата на нашия, но искам само да ви кажа колко е голяма тази негова титла.

4

Анонимен

преди 7 години

Не се впечатлявам от треторазрядни турнири и организации.

3

Анонимен

преди 7 години

Багата е с изключително скромни възможности за нивото но съвременния ММА, технически арсенал от 2-3 техники и свръх съмнителен морал. Господ един път го предупреди. На мен не ми изглежда да си е взел поука.

2

Анонимен

преди 7 години

Ще ме извинявате но тоя Дивака е баххти лоената топка. Дебел и тромав. Вижте кадри в гол.бг

1

Анонимен

преди 7 години

Велик!След такава рана от която бе на косъм от смъртта да се възстанови и психически и физически и да мели наред! Браво шампионе! Всички казваха че Дивака има;л повече опит, но багата показа че неслучайно е шампион.