124

Анонимен

преди 7 години

Германските модели коли продавани в САЩ СЕ ПРАВЯТ В САЩ!!!!!!ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАТЕ!!!!

123

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ ЩЕ СЕ СПРАВИ, БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ.

122

Ераст Петрович

преди 7 години

Санкциите на Запада бяха насочени срещу руски финансови институции, политици и олигарси.Контрасанкциите на Путин бяха насочени срещу останалата част от руското население. Кратко и ясно.

121

Анонимен

преди 7 години

До ognyanz:))) смешен си.

120

Анонимен

преди 7 години

САЩ и сега си управляват по-голямата част от света. Каква кост в гърлото може да им е Русия която почти няма никакво световно влияние от както соц блокът се разпадна. Та тя няма влияние дори върху някои от бившите републики.

119

ognyanz

преди 7 години

До 153: Толкова, колкото санкциите на ЕС срещу Русия. Тук някой анонимен се упражняваше на тема "причина-следствие". Нека той да каже кое е причина и кое - следствие. По мое мнение причинно-следствената верига е дълга. Наскоро Тереза Мей каза, че Великобритания ще има специални отношения със САЩ и може пак да управляват света. Но сигурно няма да се получи. Затова Русия им е като кост в гърлото.

118

Анонимен

преди 7 години

До незаконниДа разбираме ли че санкциите на Путин са незаконни ?

117

Анонимен

преди 7 години

Вторият по големина производител на водка в света и най-голям в Русия - Roust Corp, е подал молба за влизане в процедура по несъстоятелност.Като мотиви към молбата холдингът изтъква обезценяването на активите, ограничения за внос и износ и нелоялна конкуренция. Целта на процедурата е да се преструктурира дълг в размер на 1.14 млрд. долара++++Смятай колко е зле в руско щом бизнесас с водка е фалиращ.За сметка на това бизнесът с лосиони процъфтява

116

незаконни

преди 7 години

Единствено законни санкции по смисъла на международното право,само ООН може да налага а такива срещу Русия няма!

115

Анонимен

преди 7 години

Икономиката на Германия има голям растеж, но няма пазари !!! И сега Тръмп като започва политика на протекционизъв, за германските стоки става по-тежко .Защото американска фирма, която произвежда, например, коли в Германия, досега не плащаше мито при внос в САЩ, а сега ще се налага да плаща като външна фирма.К`ви работи прави Тръмп.

114

факт

преди 7 години

Новината не е три години незаконни и глупави санкции а три години Крим в Русия ....

113

ognyanz

преди 7 години

До 141: Ходил ли си в Алепо, за да знаеш сравнен ли е със земята или не. Седмица чакаха терористите мирно да се изтеглят, а те стеляха срещу тези, които искаха да напуснат. Накрая ги извозиха с автобуси към Турция и разминираха след тях. А за Крим: Как мислиш че е осигурено провеждане на референдум при 20 хиляди украински военни части. Само с пълната подкрепа на коренното руско население. И само 2500 военни са се върнали в Украйна, другите са преминали в руската армия. И сега са там, и не само

112

Анонимен

преди 7 години

Това за износЪТ на пилешко месо от кварталната статистика в бирарията ли го взе?

111

Анонимен

преди 7 години

и да боли, и да сърби-връщане назад няма.защо ли толкова силно ги заболя за Крим???ще им върне Путин Крим, ама на кукуво лято.ама как красиво Крим пак стана руски-не успяха да разберат какво стана. и последно- не забравяйте-там се проведе РЕФЕНЕНДУМ!!

110

Анонимен

преди 7 години

ПО ВНОС НА ПАЛМОВО МАСЛО БЪЛГАРИЯ ДЪРЖИ ПАЛМАТА НА ПЪРВЕНСТВОТО.НЯМА БЪЛГАРСКО СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ БЕЗ ПАЛМОВО МАСЛО,2 ДОРИ И ДА Е ПО 15 ЛЕВА. И МУ СЛАГАТ ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА КАЛЦИЕВ ДВУХЛОРИД ДА СТАВА ТВЪРДО. ЗА ЛЮТЕНИЦИ И ПЮРЕТА ДА НЕ ГОВОРИМ - ТАМ ИГРАЕ ГОЛЯМА РОЛЯ НИШЕСТЕТО.Какво да мисля за руснаците, повече ме интересува какви *** се предлагат на българския пазар.

109

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 136За 2015 г има 50% ръст на износът на пилешко. Аман от *** лъжци !

108

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzА в САЩ бият ***, нали ?Алепо е сравнен със земята заради руските бомбардировки. Такъв им е методът за борба за мир - камък върху камък не остава.А за Крим Путин първо каза че там руски военни няма. Година по късно си призна истината. Джуджето е един нормален съветски лъжец.

107

Анонимен

преди 7 години

САНКЦИИТЕ НА ЗАПАДА НЕ СА САМО КЪМ ПОЛИТИЦИ И ФИРМИ. СТАВА ВЪПРОС ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ФИНАНСОВО-КРЕДИТНИ ИНСТРУМЕНТИ, ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ И ИНВЕСТИЦИИ.А ИНАЧЕ ЧИЛИЙЦИТЕ, АРЖЕНТИНЦИТЕ И БРАЗИЛЦИТЕ СЕ МОЛЯТ САНКЦИИТЕ ДА ПРОДЪЛЖАТ, ЗАЩОТО РУСИЯ КУПУВА ОТ ТЯХ СЕГА ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА МЕСО И ПЛОДОВЕ. А ПОЛЯЦИТЕ СЕ ЧУДЯТ КЪДЕ ДА ПЪХАТ КАРТОФИТЕ, ЛУКА И ЯБЪЛКИТЕ СИ.

106

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 136:))) Жалък си. България не само не страда от путинските санкции но и реализира ръст на износът. За сметка на това в руско вносът на палмово масло се е увеличил с 40% на годишна база .. 2 години поред. Егати 'държавата' щом едно сирене не могат да си направят.

105

ognyanz

преди 7 години

До 132: А ти пък пращиш от акъл. Няма само една истина, тази на западната пропаганда. Рев за цивилното население в Алепо, Сирия докато сирийската армия и руските части я отвоюваха от ИДИЛ. А какво става с цивилното население в Мосул, където хамериканците бомбардират? Наскоро улучиха една джамия. Пълно мълчание на медиите у нас.А за Крим: Вчера Путин каза: Ние не можехме да постъпим по друг начин. Ако пренебрегнем интересите на хората за някакви пари, за някакви контракти, ние ще загубим всичко