51

Анонимен

преди 7 години

Българите, ако и този път направят ГЕРБ първа сила след изборите, вече няма да ги съжалявам

50

Кратун

преди 7 години

В нашето село нямаме още канализация....

49

роу

преди 7 години

Този модел на управление наложен от ЕС и САЩ се нарича ОМРАЗЕН ДЪЛГ....прочетете как в Еквадор разрешиха проблема/ изгониха МВФ И СБ и конфискуваха всичко на предишните управляващи ...преди това ги осъдиха и вкараха в затвора...ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ И У НАС

48

Анонимен

преди 7 години

Навремето си мислех, че ГЕРБерастията е само глупост и некомпетентност, сега обаче се уверих, че това е алчност, наглост, крадливост и безочие.

47

Анонимен

преди 7 години

Пътищата по селата дупка до дупка те какво правят

46

Анонимен

преди 7 години

Герб ограбиха държавата и ни заробиха с кредити почти колкото крадците на Костов.

45

реалист

преди 7 години

Поредния пладнешки герберски грабеж.Така е навсякъде, където е минала алчната герберска ръка.Направиха пречиствателни станции в села с 10 човека и спортни зали в махали ,където няма нито едно дете.Само и само да приберат едни пари.Най-много обаче откраднаха от калпавия асфалт ,диамантения стиропор и телта от границата.Милиарди потънаха в дълбоките герберски джобове.

44

Анонимен

преди 7 години

,,Лебедово езеро" едва ли, по скоро ,,патешки гьол", или пък,,Лешникотрошачката", където бабите, ще чупят оре'и.

43

Анонимен

преди 7 години

АМИ ТЯ Е ОТ ГЕРБ-НИТО МОЗЪК ИМА, НИТО Е РАБОТЛИВА, ЧЕ ДА СПРЕТНЕ И НА ВАС ЕДНА БАЛЕТНА ЗАЛА ПОНЕ.

42

Анонимен

преди 7 години

Това е резултатът от управлението на ГЕРБ. Харчат се милиони за никому ненужни сгради, зали, стадиони с единствената цел да се краде

41

Анонимен

преди 7 години

ДЪЛГОДЕЛСКИЯТ БАЛЕТЕН ТЕАТЪР КОГА ЩЕ ПРЕДСТАВИ "ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО"

40

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ К`ВО МУ БЕШЕ НА ОРЕШАРСКИ.ЧОВЕКЪТ РАЗБИРА ОТ ИКОНОМИКА, ВИ5СОКООБРАЗОВАН, ГОВОРИ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ, НЕ Е ПОЖАРНИКАР, НЕ Е КРАДИЛ , НЕ Е ВЪРТЯЛ БУХАЛКИ

39

Анонимен

преди 7 години

БСП и това е, по-лошо няма да стане !Това в момента е смешна държава, ненужна на гражданите си.

38

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува миризлив ли си или не. Но че си глупав е сигурно. Познай от три пъти при чие управление българите стигнаха дъното и заплатите им станаха най- ниските в Европа. Ако можехте и за това да излъжете щехте да го направите, ама нали има интернет та можем да направим справка.

37

изнервен

преди 7 години

Ало, миризливия червен каскет. По-голяма излагация от управлението на Олигошарски имаше ли, бе ***? Катастрофа за страната, а него сега го е срам да се покаже на улицата. Айде скрий се, червен плондер.

36

Анонимен

преди 7 години

Ало, гербера! Стига с тоя Орешарски, излагате се.

35

Анонимен

преди 7 години

Ес е готов да даде пари за всичко само да не е някое предприятие или заводче. Понеже българина трябва да дава пари за техните стоки. А ако построим завод продукцията може да искаме да я продавме в ТЕХНИТЕ пазари. Ужас. Ако пък ако някой и без техните пари започне нещо да произвежда веднага му слагат лимит да не ги засенчи случайно. И даже ни убеждават, че е много хубаво Европа да е на две скорости.

34

изнервен

преди 7 години

До всичките разни плювачи срещу ГЕРБ по-долу. А бе като си пишете ***.ите коментари, поне направихте ли си труда да проверите преди това кога, как и от кого е строено това. Да не се окаже, че е от ония проекти, които Орешарски ги раздаваше на червени и турски общини. Аз поне знам, че Якимово е тъмночервена община.

33

хайдутин

преди 7 години

До Еврика!Дай Боже повече полякинчета и турчиляк вместо българите да се трепят за два лева от един убит турчин по 2 000 евро и после при полякините.

32

Минаващ

преди 7 години

Тази глупост с балетните зали в село без млади хора е дело на ГЕРБ. По тяхно време се правеха ненужни неща за хората, но нужни за някой, който прибира печалбите. Хубаво е журналистите да проверят коя приближена фирма е взела парите и дали има и други подобни изпълнения. За съжаление няма да го направят, защото Нова телевизия обслужва ГЕРБ.