32

Анонимен

преди 7 години

Хюсеине, не знам какво ще пламне, но си заслужавате калъча и дрането, защото сте изменници и предатели и не ми пука да ти отрежа тиквата проста!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Братя българи, независимо в кой бог вярвате, гласувайте за Велизар Енчев. Останалото са вълци в *** кожи.

30

Анонимен

преди 7 години

Сладък Цуци, а защо ти не го направи, когато бяхте на власт? Да не би защото бат Бойко си редеше далаверите директно с Ердоган? Та трябваше в един момент да се използва намесата на Доган и Местан да изложи четата, като се кри в турското посолство?

29

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ е единствената демократична, проатлантическа партия в страната. Абсолютно всички други доказаха, че са троянски коне на Русия и за представители на модела КОЙ. Вече близо 30 години тези руски храненици работят за обезлюдяването на България и подаряването й на Русия. Турци, българи, помаци, *** и всички други български граждани : Гласувайте за ДОСТ ако искате България да я има на картата на света.

28

Хюсеин

преди 7 години

Ако България затвори секциите ще пламне етнорелигиозна война и това го знае всеки гражданин някога живял в Бегето

27

Момчил Войвода

преди 7 години

До 13 Какви американци, французи и т.н бе брат? Кой ще дойде да тренира ахааооо Ти си яко спрял да чекаш католици да спасяват Православни!!! Кога си чул/видял католици да подкрепят Православни??? Никой няма да дойде нито руснаци, нито немци камо ли американци!!! Лошото е, че повето в България са като теб все чакат някой да му свърши работата... Тука е територия Не държава!!! Тръмп тотално отбичи Меркел...

26

Анонимен

преди 7 години

Троловете от ДОСТ почнаха да ни плашат с Турция, по точно с Ердоган. Нещо май не им се връзва електората на лъжите и почнаха да заплашват. Следващия врап да почнат да се умилкват и търсят приятелство.

25

Анонимен

преди 7 години

Пускам Ютуб и вътре всички клипчета започват с реклама на герб. А аз. на реклама не вярвам.

24

Анонимен

преди 7 години

Кой позволи да бъде регистрирана ДОСТ?

23

Анонимен

преди 7 години

Те са на власт от доста време, защо никога не казаха на разюздания посланик на Турция - "сус, бе, кьопек!"Нека отговори този с "адекватното си лице"с адекватните си отговори, които ние знаем и вече ги крещим.

22

Анонимен

преди 7 години

Слушах днес "това лице от общественото пространство", както то се изразява в едно от най-жалките предавания с най-жалки водещи. Не останало време да ги питат разни неща - няма смисъл, ние видяхме кой гласува за ГЕРБ-овата мама на президентските избори.Този говори без да поема дъх едно и също.Хора от ГЕРБ носят отговорността, че с поведението си, дават повод на Турция да смята България за тяхна собственост, само и само да се задържат във властта.Да се прекрати това двойното гражданство!

21

Активист на БКП

преди 7 години

Що се правиш на ощипана мома,бе Цветанов ! Шо го не променихте,от 2009 г сте на власт...

20

Анонимен

преди 7 години

В краен случай да направят една коалиция БСП-ГЕРБ.И без това и едните,и другите са комунисти,само се правят на ущипани.Да забранят гласуването на хора с двойно гражданство,да вкарат образователен ценз за гласуване-средно образование,което е задължително и без това,да приемат въпросите от Референдума,като естествено се поизпипат малко,за да нямаме накрая 240 партии в парламента,поради мажоритарния избор.Тогава"народната любов"вероятно ще ги подмине,защото българинът е добър човек,но иначе...

19

Наблюдаващ

преди 7 години

Единственото място за гласуване в Турция, трябва да бъде Българското консулство и всеки един гласоподавател да бъде тестван дали можи да чете и пиши на Български език преди да гласува ....

18

Реалист

преди 7 години

Най - добрата предизборна агитация е като си вършиш работата до като си на власт, а не сега.

17

Анонимен

преди 7 години

Поне да бяха истински турци тези в България.

16

Анонимен

преди 7 години

този е кандидат депутат, и като всеки такъв има право на мнение, и аз имам право на мнение, но в момента нито от мене зависи това, нито от него.

15

Анонимен

преди 7 години

Мишкар много е лесно да се говори като вече сте сдали власта за пореден път страхливци.Защо не ги решихте тези неща докато управлявахте ,а сега лаете .

14

Гробокопач

преди 7 години

Можем да говорим само за несъмненост в победата на БСП, иначе Цветанов може да мечтае за дните на великите герберски победи, но тя безвъзвратно излетяха.

13

:)

преди 7 години

Преди ДОСТ, никой не говореше за затваряне на секции в Турция. ДПС ги устойваше и ГЕРБ и БСП. Само Българина страдаше от кражби и беззаконие. Сега ДОСТ ще вземе гласовете от ДПС. И това не устройва нито ГЕРБ нито БСП. Явно говорим за коалиция ГЕРБ БСП ДПС и ПАТРИОТИ поне съдейки по изказа им срещу ДОСТ. Явно ги плаши, явно ще счупи хегемонията на ДПС и ДС агентите. Явно е зле за партиите и явно е добре за България. Защото ДПС и ДС е доказана отрова.