70

Анонимен

преди 7 години

Ехооо природозащитниците ! Приберете си убийците ! Че от много природа ХОРА не останаха !!!!

69

Анонимен

преди 7 години

АНТИФРИИИЗ! И КУРШУМИИИИИИ!

68

Легендата

преди 7 години

Първо трябва да се забранят всякакви подобни породи, защото нямаме акъл да ги отглеждаме. Второто и по-важно е да се спазват законите. Пълно е с дюбели които си разхождат кучетата без каишка, без наморник и без надзор. Един добре оглеждан питбул не може да бъде спрян от човек и всеки който мисли различно е най-малкото неосведомен.

67

sherlock

преди 7 години

1,5-годишното й дете женското куче Рая???

66

Анонимен

преди 7 години

Явно жената трябва да си купи пистолет занапред и да стреля по агресивни кучета. Има право.

65

Анонимен

преди 7 години

Горкото детенце това е жестока травма. Горкото куче...Агресивен питбул е ясна индикация за диагнозата на стопанина. Трябва да го приберат в лудница, а кучето да га умъртвят. То да се чудиш в бг с какво да се въоражиш срещу коплексарщина и агресия. Много тъжно

64

Анонимен

преди 7 години

Тука ако сме държава, ще погнат стопанина на питбула както си трябва. Кучето не е виновно. Това си е опасна порода и всеки притежател на такова куче да си носи отговорността. Абе за нищо не ставаме. Естествено, след като разследващ принизява случая, какво да се очаква в нашето общество. Всичко у нас е безпринципно.

63

Българин

преди 7 години

Популярното мнение, че породата нямала значение, а стопанинът, е абсолютно грешна за породата питбул. По съдилищата е пълно с документация на убийства на хора и животни от добре гледани питбули, които никога преди това не са проявявали агресия. И като пиша съдилища, нямам предвид българските.

62

!

преди 7 години

Da бъдем осведомени:1.Питбулът има ли чип, такса, защо не е бил вързан в двора?При всички случаи СОБСТВЕНИЦИТЕ трябва да имат някакво наказание, защото можеше да НАПАДНЕ и разкъса ЧОВЕК.Наказание трябва да има собственикът И за думите, отправени към ПОСТРАДАЛИЯ собственик.Не подлежи на ОЦЕНКА и държанието и думите на служебното лице от полицията.Дали господинът е гледал филми КАК се държи ЗООПОЛИЦИЯТА в САЩ?

61

иван

преди 7 години

Кога ще забранят със закон отглеждането и развъждането на агресивни породи кучета?Господа управляващи не се правете, че не виждате колко много са жертвите, не само животни, но и хора. Да, точният вупрос е: има ли пилот в самолета?

60

Анонимен

преди 7 години

Преди години питбул уби дакела на мой приятел, той отиде с баща си до двора с питбула и го разстреляли на место. Така се правиь така се действа. Око за две, зъб за чене!

59

Писна ми...

преди 7 години

Държава без закони и правила, държава в тотален морален упадък...Всеки ден побойща, убиства, училищни саморазправи, саморазправи на пътя и какво ли още не...?Затова над милион българи избягаха в чужбина, поради тоталната липса на правила.Не е само заради пари, повярвайте ми...Жалко за горкото животно и детенцето станало свидетел на тази драма...

58

Аман...

преди 7 години

Имам куче от най-неагресивната порода: Шотландска овчарка - Коли, въпреки всичко, знам че е животно и не го пускам свободно без контрол. А истината е: всяко куче трябва да мине тест за АГРЕСИВНОСТ, ако кучето покаже агресия - евтаназия- няма място в обществото. В случая вина носят бездействието на ОБЩИНАТА - отдел екология и жертвите, които не са алармирали органите за агресивно куче. Хора подавайте жалби до органите, поне като стане сакътлък да ги осъдите за прилична сума. Мълчанието е съучасти

57

За съжаление

преди 7 години

ДНЕС..До преди време бяхте сериозен сайт, сега с нищо не сте по-различни от много останали с ниско ниво...

56

Тина

преди 7 години

Аз и кучето ми джак ръсел бяхме нападнати от бултериер миналата година. Такъв страх не съм брала никога. Онова *** без каишка и намордник се спусна и захапа моето за врата, взе да го тресе, моето пищи, ужас беше.. Едвам се отървахме, оттогава си ходя със швейцарско ножче. Сега особено съм и бременна, по-скоро електрошок трябва да си взимам на разходка, защото сума ти *** си разхождат огромните *** 30-40-50кг без каишки в центъра на София.. Побеснявам като ме доближи такова..

55

Румен

преди 7 години

Второто изречение в публикацията е пример за неграмотност. Не си ли проверявате писанията?

54

Диамандиев .....

преди 7 години

Диамандиев и баща му лично шях да ги утрепа ако това се случи ан дето ми или ми затрие куче

53

Анонимен

преди 7 години

2. Как може всеки един бабаит с малко мозък да може спокойно да се сдобие и да възпита куче убиец. Къде е полицията?3. Всички знаят за боевете с кучета. Защо не се направи нещо: прокуратура, полиция и пр. След такива битки се изхвърлят животни в много тежко състояние по пътищата и горите. Животните страдат. Има маса осиновени точно такива питбули.4. Кога ще има контрол над развъдниците?Аз имам куче, но никога не забравям, че все пак е дзвер и може да направи поразия и затова внимавам много.

52

1

преди 7 години

Както го научи стопанина, така ще се държи и кучето.Породата няма значение,може и пудел да е ....... Наказания трябват,за такива хора и то сериозни, а стопаните на кучето да търсят солидно обезщетение , имат право!

51

Анонимен

преди 7 години

горкото кученце как жестоко е намерило своята смърт а детенцето то пък как ще преживее тази драма с любимия му домашен приятел.Ужас!