256

Един там

преди 7 години

Дърво без корен...

255

Анонимен

преди 7 години

Къде може да се намери оригиналният текст на интервюто?

254

муспи II

преди 7 години

Запознава се с дъщерята и един вид любов. При евреите това не се случва. Там всичко се определя от парите и дали е наш. Там лъжата е във всичко - принцип. Така за нея в Париж се е говорило че е дъщеря на американски генерал, а в Америка че е на френски, - безспорно търговец премятащ по банкитее милиони. Той може би също е евреин, характера му е такъв - небългарско лакейство към тази Клод и безпардонна враждебност към всеки посегнал към неговите работи. Тя даже се обяви за съавторка и - нищо.

253

Анонимен

преди 7 години

Чудесно!Не ми липсваш, изобщо!

252

Анонимен

преди 7 години

Голям праз!Кому си потрябвал, бе мухъл?

251

NASDAP

преди 7 години

Ама мааарш бе ***, безродна. Проваляк с неразбираеми идеи. Никой и не те е канил в България. Стар, мазен ***

250

муспи

преди 7 години

Той е бил 21 годишен в трети курс на Художествената академия когато заминава за Прата. Зтачи не е ходил войник - в тези времена това е невероятно, ако не му мърдат пръстите за спусъка отива трудовак! Значи голями връзки с власта. Прави портретхна възрастна еврейка в Париж. В съвременмия свят портрети правят уличните художници, голямите изсипват камиони с пясък на сюксе място, опаковат това онова - то за това се точи в сърцето си, без сериозно обрпазование, повърхностно, момичешко.

249

Анонимен

преди 7 години

К'во се ,,лютите" на човека, повечето млади, които напускат България,неса ли със същата нагласа?

248

Петко

преди 7 години

*** е майка му че го е родила а той два пъти амбалажен работник.В време когато в България се изевяваха личности като БОТЕВ ВАЗОВ ВАПЦАРОВот теб мижитурко какво ще остане.Мястото ти е впъкала

247

Анани

преди 7 години

Христо цял живот дава едно и също интервю. По-интересно би било да разкаже, дали сънува жената, убита от една от "тъ пите" му инсталации, която не си беше направил труда да обезопаси. Или, просто толкова му е акъла.

246

нормален

преди 7 години

Достоен за презрение и съжаление амбалажен работник. Прости му ,Господи, толкова му е капацитетът .

245

Анонимен

преди 7 години

Щеше да е идеален работник в опаковъчен цех в затвора в Белене. Той избягал от България, не от комунизма. Той е един чалгар и кич производител.

244

шоп

преди 7 години

Много се трогнах, разплаках се дори!Това да заплюеш родината...Мизерна душа!

243

Анонимен

преди 7 години

Пази боже сляпо да прогледа!Той никога не е казвал, че е българин. Да вразиш кръвта си е най-голямата наказание за душата му. Само презрение. Не е творец. Такива са Владимир Димитров Майстора, Златю Бояджиев, той не е!

242

Анонимен

преди 7 години

Ако кристо поне малко обичаше и уважаваше българските си корени, ако поне малко вярваше, че съществуват и тук читави хора ( като него) щеше отдавна да е налял едни 15 милиона за изкуство в България, за подкрепа на млади творци, за събития и културни провокации. Тоталната му антипатия показва само, че се е самозабравили и е останал да живее с някакви комплекси спрямо идентичността си.

241

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ КОЙ ЛИ Е ПРИРИТАЛ ЗА НЕГО?

240

прав е човекът

преди 7 години

статията е манипулативна и насаждаща омраза към емирантите ни в чужбина

239

АХА

преди 7 години

Дупка си е БГ-то от 70 години. Населена с 95% дупкаджии.

238

аа

преди 7 години

Това превод от коя статия е, че не се разбира от текста.

237

пинко

преди 7 години

прав е човека, ние сами се самоизяждане и това се вижда навсякъде, нямаме нужда нито от политици нито от комунисти, то ставва и без тях, българина му дай само едини, пиини и някой изгодна женичка, някой келепир и е готов да убие затова и най близките си...