57

КОНСТИТУЦИЯ

преди 7 години

Чл. 11. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

56

Конституция

преди 7 години

Конституция на Република БългарияЧл. 11.(4) Не могат да се образуват политически партии на етни

55

помак

преди 7 години

ДПС е мафиотска структора довела мюсулманите в БГ до просешка тояга! ДПС трябва да е извън НС.ДПС 2%..ДОСТ 4%. Доган в кауша и заграбеното върнато на мюсулманите!

54

Анонимен

преди 7 години

Бравос! Доган пак раздаде "порция"!!!

53

Анонимен

преди 7 години

На България ѝ е нужно обединение,повече от всякога.Но,БСП трябва да се замисли,дали е демократична партия.Радостно е,че с остаряването някои хора се връщат към философията и поглеждат мъдро към действителноста.След тези думи на шефа на ДПС,да видим делата,защото Турция и Русия няма да се откажат,така лесно от Доган.

52

до 60

преди 7 години

Защо ДОСТ българска ли е? Не съм за ДПС, но тука тези партии се борят за гласовете на техните избиратели. Ясно, че българин освен ако няма интерес за тях няма да гласува. Е ДОСТ на Ердоган ли да има влияние в следващия парламент? Дали това ще е добре за държавата.

51

да

преди 7 години

ДПС е откровено антибългарска партия, въпреки членуването в нея на някои българи - нагаждачи. Нашите българи-мохамедани са си чисти български граждани и като такива трябва да имат свободата да членуват в различни политически формации, а не насила да бъдат принуждавани, както беше досега да са членове на етническо-мафиотската партия ДПС.

50

Реалист

преди 7 години

На Доган изобщо не му пука за България, пука му единствено догано-сарайската фирма ДПС да носи власт и пари. Уплашен е и затова замазва очите с приказки, които имат за цел да съхранят етническата партия.

49

От Бруней

преди 7 години

Цялата работа е че Доган не обича някой да му дърпа конците и иска той да е единствения кукловод, а не че му пука за България.

48

сминдух енд чесън

преди 7 години

Да сте чули сътрудник на комунистическата ДС да е изкаран лош,всички са чисти като сълза родолюбци и патриоти,винаги са на власт ,а държавата е пълен провал.Кой изпи бирата?

47

Анонимен

преди 7 години

КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА НЕ СЕ УСЕЩАТЕ КАКЪВ К.....КАПАН ПРАВЯТ НА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА УЖ СА ВРАГОВЕ А СЛЕД ИЗБОРИТЕ СА ЗАЕДНО И ОТНОВО ЩЕ КОМАНДВАТ С ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ КОЕ ДА Е ПРАВИТЕЛСТВО

46

Анонимен

преди 7 години

Искам да видя български политик,който обича България и се стреми да допринесе се нещо за България,а не за себе си,обаче него виждам за съжаление!!!

45

до 50

преди 7 години

А, ти каква си по...га ?.

44

Анонимен

преди 7 години

Очаквах да чуя това което казва Доган от някой политик от двете големи партии. Защото това би успокоило българите, че ако не друго политиците поне осъзнават международната обстановка в момента. Турция вече отрито се намесва в изборите ни, там се надига неоосманизъм и диктатура. Ердоган показва пълно незачитане на основните човешки права, вече не крие и териториалните претенции към съседите си. Това са все неща които трябва да ни притесняват и то много.

43

risk assessor.

преди 7 години

До тъжен факт за ДПС:"Тази партия трябва да се закрие."Пич, в ЕС партии се закриват само , ако са откровено фашистки или расистки!Нито ДПС, нито ДОСТ са такива. В тях членуват и българи, и турци.Въпросът ДПС или ДОСТ трябва да се реши с политически средства и решението е в ръцете на техните избиратели.Предстои им труден избор, както вече казах.

42

Анонимен

преди 7 години

Ненавиждам евроатлантическите двуполови същества защото продават България на турските ***.

41

risk assessor.

преди 7 години

До Анонимен 41:"ДОСТ е проевропейска прогресивна партия, а не финансиран от Москва допотопен комунизъм."ДОСТ са проевропейска, но и протурска.ДПС са проруска, но и пробългарска.Труден избор!

40

до 41

преди 7 години

Каква европейска партия е ДОСТ като проксрва интересите на Ердоган и Турция в Бг ?. Изглежда си роден след 2000 година та драскаш такива глупости или се дрогираш нон стоп.

39

Кукловодът

преди 7 години

Истината е друга . Истината мили Българи ( без значение от какъв етнос сме ) че нашите политици се скъсаха да крадат и мамят . И вместо сега да имаме ограда като чудо и приказ и да сме сигурни че ще можем да спрем наплива на ОРДАТА , сега ще се чудим какво ще правим след МАЙ месец . Тиквока и Цвърчака толкова крадоха , че ни оставиха голи и боси ВСИЧКИ заедно . Ако имахме ограда като за света дали ако се наложеше да пискаме помощ от жива сила , еропа нямаше ли да се притече . БОКО на Бесилото

38

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ е проевропейска прогресивна партия, а не финансиран от Москва допотопен комунизъм.