13

дивергент

преди 7 години

Гледам , чета и анализирам последно време и какво забелязвам ?! Ами нищо ново - елементарна техника на прилагане на един от принципите на Кабала, за управление, същността му е винаги пред очите ни всеки ден - всяка една машина, която се движи от двигател. За да работи е нужен ток, т.е. напрежение във веригата, т.е. разлика на потенциалите в двата края на проводника. Поддържането на два полюса е жизнено важно за Машината. Единият полюс - ЕрГолям (ЕрДоган), другият-ЕрМалък (Доган).Няма ли ток ..

12

Анонимен

преди 7 години

До стопЕрдоган за няколко години върна страната в 19 век - всички що имаше по-читави и интелигентни хора затри, вкара в затвора, изгони от страната; скара се с ЕС; омърси се с далавери с ислямска държава; мачкането и преследването на кюрдите само увеличи в пъти ответната им реакция; туризмът им замина на кино; тепърва ще има отлив на европейски инвестиции, а от няколко стотин години без Турция е напълно зависима от Европа, без нея е нищо и половина.

11

Рашист

преди 7 години

Отмяна на двойното гражданство и точка. Да кажем последно сбогом на бившите екскурзианти. Нямат работа да избират кой и как ще управлява тук.

10

Напротив!

преди 7 години

До АнонименБорисов се изказа вече по въпроса! Пропуснали сте! Но от БСП не се чува нищо1

9

Циник до 14

преди 7 години

Ъхъ....султанларъ ...може и да не се хареса на турчилята...зандан до зандана...и кауш до кауша!Няма да се учудя ...ако след година две в Турция бушува гражданска война!Хубавото - Турция ще замине в каменния век..Лошото - Европа ще се напълни с още милиони турски бежанци!

8

стоп

преди 7 години

Стига сте нажежавали ситуацията,след референдума в Турция всичко ще се успокой.

7

Анонимен

преди 7 години

Репченето на ЕС от страна на Ердоган е буря в чаша вода. Ясно му е, че Турция ще влезе в съюза през крив макарон. Като ги напънат кюрдите страната влиза в гражданска война и отцепване на територии. При това положение демократичните европейски ценности, разни там човешки права не му вършат работа. Трябва му диктатура и еднолична власт по арабски образец - в момента се опитва да постигне точно това.

6

богомилът

преди 7 години

От много приказки полза няма!!! ДА, ДОШЛО Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО, НО И ВРЕМЕ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ - В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! НЕКА СЕ ВИДИ НАЙ-СЕТНЕ, КОЙ ЗА КАКВО СЕ БОРИ!ДА ПАДНАТ МАСКИТЕ, ДА СИ СПАСИМ ОТЕЧЕСТВОТО, ПЪК ПОСЛЕ.....ПИСЛЕ ЩЕ ИЗДИГНЕМ БЕСИЛКИТЕ - ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!!! ЗНАЕМ КОИ СА!

5

Анонимен

преди 7 години

Абе, защо партия АТАКА мълчи през цялото време за намесата на Турция у нас? Защо нямат изразена позиция? Нали са патриоти, нали искат да защитават България? Къде са, изобщо не се чуват тия хора.

4

до 3 deliormanli

преди 7 години

Вземъй си редовну апчетътъ, ча инъче ти са спичъ моъкъ.

3

teo

преди 7 години

КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ЕДИН СМЕЛ ПРЕМИЕР, ЗА ДА ПОКАЖЕ НА ТУРЦИЯ, ЧЕ 500 ГОДИНИ СТИГАТ???? СЕГА, КОГАТО ЦЯЛА ЕВРОПА Е ЗАД БЪЛГАРИЯ ПРОТИВ ТУРЦИЯ, НАСТЪПИ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО !!!!! БЪЛГАРИНО ?????

2

Анонимен

преди 7 години

Новото прaвителство нямa дa приемa бежaнци!

1

deliormanli

преди 7 години

bez strah ot komunisticheskoto DPS glasuvayte za DOST