23

до Мирослав

преди 7 години

Слушай уважаеми работата ми е такава,че от много асансьори съм говорел по мобилен телефон.Е досега за 14 години не се намери такъв асансьор в който да нямах обхват!Хайде стига с лъжите!

22

Анонимен

преди 7 години

искат телефони защото трябва на боко фирмите да лапат кинти, после ще слагат камери в асансьора и рутери с интернет и монитор

21

отврат

преди 7 години

Значи една сутрин като отивах на работа и минах покрай кофа за *** в която ровеше клошар.И в джоба му звънна ГСМ.И човекът се обади!Значи след като и клошарите имат работещи мобилни телефони чист рекет си е да се иска в асансьорите мобилни телефони да се вграждат.Ами те утре ще поискат и сауна и джакузита да се монтират вътре!Аман от рекетьори!

20

Мирослав

преди 7 години

То хубаво всеки има телефон в джоба, но ако няма обхват в асансьора? Това е хубаво да го има! И не струва 300лв. Аз платих 160лв, а за таксата взех една карта на боб за 2лв на месец. Като искате асансьор, поддържайте си го!Вие искате с трици маймуни....

19

да бе да

преди 7 години

А бе явно някой е платил за да му мине далаверата .То ни изнудват с какво ли не та и с асансьорите същото.А между другото когато някой заседне в асансьора оттам го изважда не техника,а някой от съседите който има инструменти.Докато дойде техника се минава поне половин час.Колкото до поддръжката -тя е свързана с подмяна на определени части и както всяка машина и асансьорите си го изискват.Но нека не бъркаме поддръжката с далаверите.Има разлика,нали?

18

Рекет

преди 7 години

Заради тези телефони фирмите вдигнаха таксите за поддръжка два пъти

17

ник

преди 7 години

-Какво правиш, като спре асансьорат?-Не спира. Техникът живее на последния етаж.

16

Аз

преди 7 години

Проблемът не е в телефоните, а в цялостното поддържане на асансьорите. Истината е, че има редица изисквания, за които се дава гратисен период, за да могат да бъдат изпълнени и въпреки това българинът пак се скатава. Предвид редицата инциденти, които се случиха в последно време е правилно да има засилен контрол. А колкото до телефоните в кабината-точно в сгради, в които живеят пенсионери са най-необходими, тъй като не всички имат такива или се сещат да ги носят в себе си.. Аз подкрепям тази мярка

15

Тато из Правец

преди 7 години

И с какво телефонът подобрява сигурността ? Стигне ли се до телефон ,значи има повреда ! Всеки има телефон в джоба си,трябва само едно листче с номера на техника...Ама НЕ-някой от ,,нашите,, трябва да продава едни телефони ! Ей ! Гол го съблякохте тоя народ,бе !!!

14

Анонимен

преди 7 години

След определени години направо трябва да се подменят с нови, това е! Ама понеже никой не иска да даде 1 лев, за това почват, ама сега, защо, нужно ли е, това е простотия и т.н. Типичния ***!

13

Грабеж

преди 7 години

Във века в който и малките деца носят със себе си GSM и могат да си служат с него, някоя болна глава измисли нов начин за грабеж. Не са само 300 лв за т.н телефон, а и месечна такса.

12

Indianec v BG

преди 7 години

Като почнат шегаджиите да заливат техниците с фалшиви позвънявания, фирмите сами ще изтръгнат кабелите.

11

Анонимен

преди 7 години

Повярвайте, липсата на устройство за телефонна връзка е най-малката неизправност. Асансьорите, както всяко друго техническо устройство, имат строго установен срок на безопасна експлоатация. Ще стане ли един асансьор с изтекъл срок на безопасна експлоатация годен, след като го снабдим с устройство за телефонна връзка с поддържащия техник?

10

Анонимен

преди 7 години

Извинете *фирмите

9

Анонимен

преди 7 години

Спрете ги за да видите колко от формите ви за поддръжка ще загинат безвъзвратно!

8

Анонимен

преди 7 години

В днешно време когато всеки има в джоба си мобилен телефон да се вгражда и в асансьора още един е безсмислено.Но нали трябва някой да вземе едни пари,та трябва да ни изнудят да му ги дадем.

7

Анонимен

преди 7 години

Живея в 17 етажен блок на последния етаж, за съм да се спрат асансьорите, за да може да се съберат пари и да се сложат нови. Вярно е, че са безбожно скъпи, но живущите в блока трябва да имат отговорност и да дадат пари за нови асансьори, защото българина иска само да ползва, но не и да поддържа и то собственото си имущество. Такава важна техника, не може да работи повече от 30 години и да очакваш, че ще се 100% сигурна, а през това време да си давал по 2лв на месец за поддръжка!

6

Анонимен

преди 7 години

Аз в един асансьор няма ли сауна да си почине човек от дългото чакане, въобще не се качвам!

5

Анонимен

преди 7 години

Ще се отслабва!

4

онбашията

преди 7 години

хахахха, бас държа че точно блоковете пълни с 80 годишни пенсии нямат телефони, щото тия нямат пари, ще е голям купон като им ги спрат :) много дoлна евролиберастия, доволен съм :)