27

Сулю

преди 7 години

До чест и гордост"За нас в България е чест и гордост, че британските и американските самолети ни бомбардираха през Втората световна война. Бяха убити над 4200 души."А чест и гордост ли е че бяхме васали на СеСеСеРе 45 години, след като избиха над 40 000 българи без съд и присъда и го заровиха из ями и канавки като животни. Една треа от тия българи са били с медали от войни в защита на отечеството. Други са били радетели за неучастието на България на фронта срещу същото това СеСеСеРе.

26

До чест и гордост

преди 7 години

Бил ли си в казармата.Знаеш ли що е то учение,отцепление,стрелба по цел,окопаване на техниката и хората,марш на скок?И ли си от тия ,,умните млади" ,гдето всичко знаят и всичко са видели за 20-30 години живот.А всички други пубери в сайта които ,,обясняват живота " малко да се скрият зад полата на мама,да папкат и да слушкат.

25

Анонимен

преди 7 години

До чест и гордостА горд ли си, че 45 години сме били васали на руската ***?

24

Анонимен

преди 7 години

USArmy Мускули и Сила. Треперете фюрери.

23

чест и гордост

преди 7 години

За нас в България е чест и гордост, че британските и американските самолети ни бомбардираха през Втората световна война. Бяха убити над 4200 души. Ако не ни бяха бомбардирали, ние щяхме да потънем в неизвестност. И никой нямаше да знае за нашето съществуване. 70 години по-късно, като благодарност за бомбардировките, ние станахме васали на американците и доброволно си подлагаме долната част на гърба за третиране от тяхна страна.

22

Анонимен

преди 7 години

Фейк българин с нежно гласче се провикна viva usa!

21

спонсор на МВР

преди 7 години

Това на снимката не е С-130 Херкулес. Истинския С-130 има четири двигателя, а този на снимката само два. Може би нашите *** събратя вече са успели да гепят двата двигателя и да ги продадат като скрап?

20

Анонимен

преди 7 години

Абе патриот смешен,България винаги е била с Германия но явно ти си толкова задръстен че дори не знаеш по каква причина!И второ, не САЩ са със нас ,а ни с тя бе ***!Ловиш ли разликата!?!Ловиш, ама май друго ловиш!

19

Искаме мир!

преди 7 години

Не искаме НАТО! Искаме мир!

18

Българин

преди 7 години

Viva USA!

17

ВЕЛЧОВСКИ

преди 7 години

Добре съм, добре съм, много съм добре, даже мога да кудкудякам истински............

16

Поп Андрей

преди 7 години

Горко ни. Където са запролетили краварите, само кървави цветя цъфтят.............

15

Анонимен

преди 7 години

Коя от страните ще го играе терорист. Трябва да са краварите. На тях това им отива, вече 200 години.

14

Анонимен

преди 7 години

САЩ ще купи русия с водка.Просто ще ги напият и ... на руснака само пиене му дай.

13

Анонимен

преди 7 години

Сега путин си гризе ноктите от страх

12

Братя Цоневи

преди 7 години

Пратете ги рамбовците да потренират малко скокове в село Коиловци. Там имат опит с такива парашутисти!

11

Анонимен

преди 7 години

Е и какво като скачат кого ще нападат имат ли достатъчно памперси ?

10

Анонимен

преди 7 години

До ВЕЛЧОВСКИДобре ли си? Наследствено ли ти е...

9

Анонимен

преди 7 години

До БългаринаЧе това армия ли е?! Смях! Шишкави, разнокалибрени, стари, да се смееш ли, да плачеш ли?А как са станали войници, като не са ходили войници? Кой и къде ги е учил на строева подготовка, на бойно изкуство, на..., на ..., По клубове, ха, ха! Като гледам армиите на други държави - млади, стройни, тренирани, маршируват като един човек ... а нашата армия - като индустрията ни - от космически устройства - на помощни детайли...

8

ВЕЛЧОВСКИ

преди 7 години

Благодаря на американците ,че са тук и ни пазят от путинските страхливци ,които могат само в Крим да се зъбят. Нека помнят 1916г -Добруджанския фронт.Нека помнят кои беше победеният с договора в Брест- Литовск.Нека помнят как руските агресори бомбардираха Варна ,но подвиха опашки и побягнаха от германските подводници през Първата световна воина .Руснаците винаги сме ги били и ще ги бием отново в името на България.Ние не се плашим от ядреното им оръжие .Имаме си собствено и те го знаят...