12

до 14

преди 7 години

Манафов, носи си резервни ***. С уважение, Ахмед

11

Ердо

преди 7 години

Пускам стадото. Сбогом и благодаря за рибата.

10

до бежанец

преди 7 години

Страхотен избор. Успех,!

9

Манафов

преди 7 години

Ахмед, ще те чакам на границата, идвай!

8

Юнкер

преди 7 години

Всичко е под контрол. Европа бди Българино!

7

бежанец

преди 7 години

Идвам да се заселя при вас. Поздрави, Ахмед

6

луканката

преди 7 години

Ердоган пуска стадото, бягайййй! И кой е виновен затова?Така наречената западна Европа дето пръста си няма да помръднат за нас не дай си боже ако оня психар Ердоган пусне мигрантите,които първо при нас ще дойдат.Германия,Холандия и Франция са далеч тъй че ние ще изядем големия.

5

А1

преди 7 години

Служебният премиер Огнян Герджиков съобщи, че са предприети допълнителни мерки по охрана на българо-турската граница, защото се очаква, че може да има поток от емигранти през следващите дни.--------------------------------Не "може", а със сигурност тази година (особенно от пролетта до края на есента) ще ни залеят като Цунами, ако не се вземат твърди превантивни мерки!ПСЗатова ли щатският посланик у нас намекна за "религиозна толерантност" от страна на българското общество!?

4

Анонимен

преди 7 години

Набеденият *** за президент Радев какво мисли по въпроса? Или няма заповеди от ***, свинйотова и деса ***?!?

3

Анонимен

преди 7 години

Две години и 3 месеца съм служил граничар и пределно ми е ясно какво трябва да се направи. Но селянжърите няма да го направят защото ще секнат евро.гейските мангизи към лагерите за бежанци. А спрът ли край с яхтите мезонетите и джипчетата. За един бежанец на ден му се полагат 100 евро. В тези пари влизат всички принадлежности за деня. Като храна тоалетни принадлежности отопление осветление. От тези 100 евро едва 20 евро се изразходват за човек. Разликата потъва в нечии джоб. В кой???

2

Анонимен

преди 7 години

К'во прайми?.Кой командва Европа?От еън натиск от диктатора Ердоган,а в ЕС определя вече и политиката ни от вътре чрез мюсюлманите.А ние пляскаме:Да живеят евроценностите.Боже опази ни!

1

Шах!

преди 7 години

Ердоган , ще отвори турската граница за мигрантите!Това лято , населението в България ще се увеличи драстично!