59

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До ха-ха-хаСпоко пич... - виж анкетата на днес бг с анкетирани 16 хиляди... - 31 на 24 процента - и то в този комунистически сайт, което само по себе си означава, че гласовете за ГЕРБ са повече от 35 процента...

58

До 56-ха-ха-ха

преди 7 години

Никой от нищо не се опиянява малчо. Когато човек е живял доста по дълго от такива умници като теб може да отсее зърното от плявата. Да идеални няма но хората на зряла възраст гледат и преценяват много неща.А вие невръстните ,за които един 50 годишен човек е дъртак имате днешната слободия за даденост. Ако има едни ,,здрави социалистически порядки" всичките дървени философи ще сте в мазето на Московска 5.А от там трудно излизаха,а по-устатите никога.

57

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Йончева е права... - наистина не е получавала пари от БНТ за интервюта... - милионите са идвали по линия на ДС и разузнаването... - един вид изпълнявала е мисия /засекретена/... - а Гарелов я защитава без да знае... - всъщност той може би знае, но се опитва да ни заблуди...

56

обективен

преди 7 години

Гарелов си измисля. Тиквата не може да пише ,камо ли да праща СМС.Сигурно дебелата Лиляна го е написала.Нали двамата обикалят като гламави по села и паланки и търсят наивници да гласуват за Гроб.Скоро гробарите ще минат в нелегалност.

55

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До ха-ха-ха35 процента от нормалните българи... - хора с висше образование, хората от големите градове, младите хора... - понял...

54

ДО 53

преди 7 години

Този дебат не е за малки деца.Учи за матурата ,а после питай стари и патили хора.Живота в България не започва през2009 ,когато си проговорил за първи път.

53

ха-ха-ха

преди 7 години

Че кой му вярва още на тиквения генерал? Този дъртак вече плещи само глупости и откровени лъжи. А ,сетих се. СТРАНДЖАТА е последния и единствен тъпоумник ,който се опиянява от всяка дума на банкянския.

52

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Гарелов лъже, като дрът циг***нин...

51

До 50- Баба Буна

преди 7 години

Бабо Буно на колко си годинки? Май си непълнолетна след като това е според теб първия премиер който нанася загуби.Ти къде беше по време на мораториума на Луканов и на тоталния фалит на държавата при Виденов .Или си била малка тогава.Питай мама и тате как са чакали с купоните в 5 сутринта да те уредят с млекце.Ех вие пубери разлигавени .

50

срамота

преди 7 години

А кой направи чистката в последните 8 години? цВЪКИ. Всички областни управи са пълни с партийните секретари на Гроб.Всички агенции,общини ,Обл.управления на МВР и държавни фирми се управляват от некадърните гробари.Последни бяха превзети Съда и Прокуратурата.Затова няма осъден нито един гробар ,въпреки стотиците престъпления извършени от тях.

49

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Гарелов лъже...

48

Анонимен

преди 7 години

и все пак

47

БАБА БУНА

преди 7 години

В СВЕТА ОТ КРАЙ ВРЕМЕ СЕ ВОДЯТ ВОЙНИ ЗА ГАЗ,ПЕТРОЛ Е АЛ.ТОК,А ТИ СКЪПИ МИ ББ ГИ ОТРЕЧЕ НА БЪЛГАРСКА ПОЧВА ЧРЕЗ,БУРГАС,БЕЛЕНЕ И ЮЖЕН ПОТОК.,ТЪЙ ЧЕ ТИ СИ ПЪРВИЯ ПРЕМИЕР КОЙТО НАНАСЯ САМО ЗАГУБИ НА СТРАНАТА,ТЕГЛИ КРЕДИТИ И НИЩО ФИНАНСОВО В ПОЛЗА РОДИНО,ТАКА СВИЙ СИ ЖЕЛАНИЯТА И СИ ХОДИ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО.,КАТО ГАРЕЛОВ,ВИЕ СТЕ ЕДНА ПАРТИЯ ,ДС

46

Бивш

преди 7 години

Гарелов беше шеф на агентурата на ДС във телевизията/БНТ/.Най висшето ченге.Подчинени му бяха Кеворк,Хачо,Томма Томов,Гранитски ,сашо авджиев и т.н.Така че той си беше висш милиционерски кадър,а Елена също беше под крилцето му. Крушката деца си има опашка.Питайте,проверявайте ,разсъждавайте и тогава кажете,,тежката си дума" Защото има хора които са били съвременници и колеги на тези люде....По-кротко с многознайството,явно сте лесни за обработка.

45

Анонимен

преди 7 години

Червената тролиада яко се е развихрила в защита на мерзавеца Гарелов. Кака *** яко се е бръкнала.

44

Да бе да

преди 7 години

Да бе, пратил смс! Този съвсем ни взе за канарчета! Да не би и хабер с пощенски гълъб да е пратил?

43

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли юнаци,Бойко е стрелял по папата,той накара Виденов да фалира държавата и участва в атентата с/у кулите бизнаци. И за международното положение е виновен. Ами вие всичките като сте били в СИК ,защо издавате такива ,,тайни"Вие в детското звено на СИК ли бяхте. И всичко което чуете е,,чиста монета",за брат му също.

42

Пешо

преди 7 години

Нищо тикво скоро идват избори! Гарелов е публична личност и има своите симпатизанти!

41

БАБА КУНА

преди 7 години

НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК, КОЙТО БИ ПОВЯРВАЛ НА БОКИЧА! ПРОСТАШКО Е ДА СИ ГЕРБАДЖИЯ!!!

40

Анонимен

преди 7 години

Бойко пренасяше каптагон за Турция. Маджо поръчваше на Борисов да сплашва хора. Казва подсъдимият Костов.