8

Анонимен

преди 7 години

Трябва да си помислим дали да използваме лъскави клиники, които само източват здравната каса или да се доверим на истинските специалисти в държавните болници. Относно имунитета - на въпросния стоматолог, не само трябва да му се отнеме, но и да излежи максималната присъда. Това си е вид укриване от правосъдието.

7

Анонимен

преди 7 години

Да го съдят за предумишлено убийство. Да убиеш дете за да вземеш повече пари? Е убийство с умисъл......... елементарна киста... отвратен съм. Мир на душичката на детето и съболезнования на родителите. Аз бих го убил.

6

Анонимен

преди 7 години

За какъв имунитет става въпрос, като нито изборите са минали, нито стоматологът е избран за депутат? Не е ли рано всеки написан в някоя листа да има вече привилегии?

5

До

преди 7 години

Във всяка листа има по няколко такива !

4

От

преди 7 години

чия листа е този,че не ми се рови?

3

Анонимен

преди 7 години

Цаца гледай къде изтичат големите пари!Затова сме бедни.А ти надуваш мускули пред обикновения електорат.

2

Терминал 2

преди 7 години

Печеля добре , обаче не минава и месец в който искам да избягам от безотговорноста и несправидливоста на тази ТЕРИТОРИЯ !!!Че му дошло на акъла да ползва имунитета , прасе нещастно !

1

mariqn

преди 7 години

samo da ne go izkarat sega che e nqkakvo uslojnenie ,ili prosto neshtasten sluchai.zashtoto povecheto proverki taka zavarshvat