22

Анонимен

преди 7 години

Палач

21

Анонимен

преди 7 години

На Сатурн!

20

Анонимен

преди 7 години

поне ще бъде съден, ако беше тука или до съд немаше да се стигне или с условна..

19

Гого

преди 7 години

До всичките парти ГЕРБ БСП АТАКА ДПС и останалите отделете една шепа пари от вашите за едно добро и помогнете да приберат тялото на това момче в БГ вместо да ги пилеете за предизборни кебабчета

18

винкело

преди 7 години

Няма начин Винкело да не се е ежил, но си е намерил майсторо,

17

Петьо-Еврей

преди 7 години

Къде вие волята бе българи некакви не образовани безкултурни същества те даже писменност нямат ви унищожават как така бе къдее българската храброст къде са патриотите

16

Циник

преди 7 години

Още един млад живот ...жертва на ромското безочие! Не искам да съм на мястото на родителите...настръхвам!Иначе - харесвам стария завет:"Око за око - зъб за зъб"Защо трябва данъкоплатеца да храни години наред убийци?Перверзното е, че близките на убитите плащат с години - да хранят уро*дите почернили семействата им!

15

Анонимен

преди 7 години

Разгащената па.смина се оправя с репресии, не с адвокати.Имаш права, ако:1.Изглеждаш като човек.2.Държиш се като човек.3.Мислиш като човек.4.Действаш като човек.Ако някое от горните не е спазено, съответния индивид самоволно се е отлъчил от човешката раса и се самолишава от права.

14

месара

преди 7 години

някакво изявление от тия дето са се нарекли - защитници на малцинствата ???

13

Анонимен

преди 7 години

продължение за Карлос от Швейцария. Въпросният Карлос разбива вече като пълнолетен физиономията на приятел - челюстна му е до толкова разбита, не може да се храни момчето - прокуратурата изисква "цели" 30 месеца, съда дава жестоките 18 месеца. След 2 години мога да се хвана на бас че пак ще четем за него.

12

камък

преди 7 години

Май е по-добре българите да си седим в България, защото където и да емигрираш *** вече са там.

11

до онбашията

преди 7 години

Има и по-жалки страни в отношение на съд - Швейцария. Няколко примера:1. Отчаян баща на три деца с западащ бизнес си подпалва студиото (без да застраши ничий живот) 3 години ефективна присъда.2. Младеж нападнат от други двама, вади нож докато лежи на земята и бива ритан и наръгва опасно в бедрото един от нападателите си - 7 години затвор.3. Бразилски хулиган на име "Карлос". Като непълнолетен 10ки провинения. Лечение в 4стаен апартамент, личен кикбокс треньор - 20 хиляди евра на месец разходи

10

Сиренето

преди 7 години

Това е и причината никъде на запад да не ни искат. Половината българи са роми и разбира се изцяло български граждани, останалата половина са миячи.

9

ама защо ще гп съдят

преди 7 години

Та той е РОМ. Има ПРАВА.

8

Анонимен

преди 7 години

да присъдите в бг и ок са еднакви. но там съобщават първоначално максималната а после я намаляват

7

Анонимен

преди 7 години

До грешка, грешка, голякакви правила да спазват,като не могат да ги прочетат ? а и да им ги кажеш,не могат да разсъждават. това са просто безмозъчни амеби.

6

Анонимен

преди 7 години

Горкото момче, избягало от циганориите България и пак попаднал на тях - ужас!

5

смЕх

преди 7 години

Причината за тази статия едва ли не вече е всекидневие у нас интересно ми е колко от коментарите ще бъдат премахнати очеваден е шведско-анадолския наклон на този сайт.

4

грешка, грешка, голя

преди 7 години

Из туроператорска брушура:до скъпите ромиМоля да спазвате законите при напускане пределите на страната. Вашите безкрайни права не са в сила в реалния свят.

3

Анонимен

преди 7 години

Тези роми така са се нафиркали, че са забравили къде се намират. Меслели са, че са в България и им е разрешено да убиват безнаказано. Горкия ром, сега ще трябва да лежи момчето от невнимание.