85

пиколо

преди 7 години

хммм ... абе турците нямаха ли спад на туризма над 30% за миналата година ? тоя с тия приказки иска да си нулира туристическия бизнес сигурно :))) ... ще го карат на вътрешен сигурно ?

84

Анонимен

преди 7 години

Лошо ми е аспирин ....Няма бре, на ти алиразин.

83

Георги

преди 7 години

А знаехте ли, че Холандия е два пъти и половина по малка държава по територия от България!!!

82

Дост на крал Вилем

преди 7 години

Тъй де, гейовете показаха, че са истински мъже, скръцнаха на Rдоган като свободни хора и бяха подкрепени от цяла Европа, а Бойко му се кланяше и му връщаше бягащите от режима хора, които ще изчезнат някъде там завинаги, като ги хващаше чак в Русе и ги водеше до Одрин. Жалка история. Гърците дори приеха бягащите от режима военни - въпреки че изглежда абсурдно грък да е добронамерен към който и да е турски военен.

81

дхтнвп

преди 7 години

Свобода за Кюрдистан. Кюрдите от гозини се борят да се махнат от Турция.

80

ттттт

преди 7 години

на тоя лолъо няма ли кой за му затвори устата? нещо се мисли за наполеон

79

Анонимен

преди 7 години

То и сега манговците вадят цялата селскостопанска продукция на БГ-по селата българите са в пенсионна възраст.Всички ставаме хибридни общества, 3-то- 5-то поколение хибриди деградират, почват масови безредици и Апокалипсисът се случва-оцеляват 140000 ереи-така пише в Свещените книги, дето са преписвани една от друга.

78

Анонимен

преди 7 години

Мисля е време за Туркекзит, ама от света. Какъв звучен шамар ги очаква фeсовете им е бедна фантазията. Предупреждаваха ги няколко пъти да се държат цивилизовано, ама те НЕ ще бъдем примaти...ами добре тогава, сега ще ядете хурката. ЕВРОПА СЕ СЪБУДИ!!!

77

1

преди 7 години

До АнонименЕ, тогава ще ще се наложи манговците да вадят хляба! А дано, а *** надали!

76

Анонимен

преди 7 години

М-да, след 20 години в Европа ще има резервати за бели хора.Въпросните ще са на изчезване.Какво да се прави, рано или късно палачинката се обръща.Българите не се бройте за бели.

75

до 93

преди 7 години

а брато объркал си нещо да не си комунист.мустакатите хранят европа а не обратното.по данни отпреди пет години дюнерите в германия имат оборот 2 пъти по голям от оборота на веригата mc donalds в цяла германия..още един заблуден комунист в нета.МЯСТОТО ТИ Е В НЯКОЕ ТКЗС НЕ В НЕТА. ГРАЖДАНИН ДОЛЕН ....

74

Анонимен

преди 7 години

Добре, изживяваме криза на европейската цивилизация.Времената са интересни.Кой ще е печелившият?-Обикновено, когато двама се карат, трети-печели.Аз гласувам за китайците.Белите мъже сте изчезващ вид.Все пак, по-добре китайци, отколкото индийци и пакистанци.

73

Анонимен

преди 7 години

Като гледам само мустакатите черни гейджуци ***. Прибирайте си дюнерджиниците от Европа и въс. Кво се обесняваш се едно те са при вас? Ходите по Европа да ви хранят ама мустаци бил велик. Да ви храни великия бе? Какво ходите там? Смешки.

72

Осман паша

преди 7 години

Аз на султана му казах:-*** дай ще изколим 30 000 парчета, както преди 200 години правихме. Пък той прoст и вика: -не. Максимум 10 000 парчета..На сега си сърбай попарата от мързела си.

71

Осман паша

преди 7 години

За жалост Ерджолан ага е толкова прoст, че не е усетил как вече светът му го е лъзнал до половина...другата половина след месец. Оффф не искам да си признавам, ама султана ни е пълен клоун!

70

До 84

преди 7 години

Е големи мъже сте бе:-):-):-)всички срещу един...Ама и вие сте прави и стего разбрали поне! Иначе не става нали...знаем го ние...:-):-):-)

69

Oсман паша

преди 7 години

До Ястрeб ОсманлиятаНямам търпение султанът да спечели и след това Османия да я дисквалифицират от всички приходи.

68

BENNY BENNASY

преди 7 години

АРМИИТЕ НА ИЗРАЕЛ, ГЪРЦИЯ, КЮРДЕСТАН, КИПАР, АРМЕНИЯ, ИРАН, ХЕЗБУЛЛАХ, БАШАР АССАД + ГРУЗИЯ И РОССИЯ -- ЩЕ ЗАВЛАДЕЕМ МАЛА АЗИЯ И ЩЕ РЕШИМ ВЪПРОСА СЪС ТУРЦИТЕ--ЗАВИНАГИ .

67

1

преди 7 години

До АнонименТурския народ, да прецени да ли подкрепя "ПРОГРЕСА" или "РЕГРЕСА"!

66

Ехо

преди 7 години

разликата между ердоган и следващия премиер на бг е в това.че нашия премиер ще трепери пред брюксел за 200 млн евро за 5 години за тунела под шипка .за хемус за струма за ремонта на ндк за третия лъч или за подлезите на цариградско е че за агата тези пари са като за дюнер на третокласник в обеля..26 млрд .долара е похарчила турция за сирийските бежанци досега от началото на кризата в сирия.холандия ще съжалява съвсем скоро за грешката си....