67

ШибиРиби

преди 7 години

А бе завистливи французи, яд ги е че Америка им отмъкна всичко и от 50-60 години се насиратОт злоба. Педерунгела Мосю Дженерал Шарл дьо Гол не ги пусна след като му освободиха *** да маршируват на Шан'з Елизе, той бил освободителя рийш. Хаха, боднаха му дебелКур в гъзо и сега пеят песни юнашки. Аре Франция е производител на вино и *** и малко сирене...

66

Додо

преди 7 години

" пише Мишел Санти от френския в. "Трибюн, медия подчинена на филантропа Джордж Сорof"."ЯСНО, ЕТО ВИ И РЕЗЮМЕТО НА СТАТИЯТА: "Лош Тръмп, гаден Тръмп, лош Тръмп, гаден Тръмп..... х 166!!!!!

65

BatBulgar

преди 7 години

До ALEKSANDER GEORGHIASС тази разлика, че всичко това беше БЪЛГАРСКО, а тия същите малко по-късно не само, че не се биха със Селджуките, но и ги използваха срещу Българите, с цел да ги поробят. Точно папата организира с италианските кораби да се пренесе селджукската армия с еврейски пари. Но да не забравяме, че ГЪРЦИТЕ НИ ПРЕДАВАТ ПЪРВИ, както си му е реда, като после даже имат повече права от ТУРЦИТЕ в Османската, а не ТУРСКАТА империя, която е от ДьОНМЕТА!

64

Анонимен

преди 7 години

Американците ще го духат съвсем скоро.

63

ALEKSANDER GEORGHIAS

преди 7 години

1000 ГОДИНИ ВИЗАНТИИСКИЯ ЗЛАТЕН И СРЕБЪРЕН СОЛИД БЕШЕ НОМЕР 1 НА ПЛАНЕТАТА И СТАРИЯ СВЯТ...ДОКАТО ДОЙДЕ 1204 ГОД. ,И ВЕНЕЦИАНЕЦА ЕНРИКО ДАНДОЛО И ПАПАТА + ФРАНСКИТЕ РИЦАРИ И ХОЛАНДЕЦА БАЛДУЕН ФЛАНДЕРСКИ ОКРАДОХА ВИЗАНТИЯ..КАТО ОБЯВИХА ЧЕ ПРАВЯТ 4-ТИ КРЪСТ. ПОХОД СРЕЩУ СЕЛДЖУКИТЕ-ТЮРКИ И МАМЕЛЮЦИТЕ В ЕГИПЕТ, А НАПАДНАХА И УБИХА МАЙКА ВИЗАНТИЯ И ИЗНЕСОХА ХИЛЯДИ ТОНОВЕ ЗЛАТО И СОЛИДИ + ДОРИ И ЗЛАТНИТЕ КОНЕ ОТ ВЕЛИКИЯ ХИППОДРОММОС НА КОНСТАНТИНОПОЛИС -- ЦЪФНАХА НА КАТЕДРАЛАТА САН МАРКО ВЪВ ВЕНЕЦИЯ !

62

Анонимен

преди 7 години

Все някой трябва да води отбора по футбол, фирмата и служителите, държавата, региона и света! Умните и предприемчивите винаги,ще го правят. Въпроса е да създават - условия, бизнес, технологии, развлечения и т.н.САЩ до тук показва,че го може. Следващият ако е по-кадърен да почва....Само с плювни работа няма.

61

Анонимен

преди 7 години

До славянинВерни неща пишеш. Явно или си го знаеш или знаеш къде да ръчкаш в нета. Все едно. Само името ти ме притеснява. Или си ироничен или не знаеш, че такова животно славянин няма. Все едно, чвек не може да е компетентен по всички въпроси.

60

Анонимен

преди 7 години

Китай дава работна ръка на американците - имат голям ресурс от селяни и ги дават под наем, като комунистите взимат дебел комисион, който харчат за инфраструктура(цимент).И Китай има двойно по-голям външен дълг от САЩ.

59

Анонимен

преди 7 години

А икономиката с най-голямо производство на глава от населението е Германия. САЩ фалират от 30 г. и все още не са. Всички богати и влиятелни хора имат сметки в $, ако фалира САЩ това значи парите им да се изпарят. Всички големи икономики имат проблем с Китай, краде патенти, и не плаща за това.

58

Факт

преди 7 години

До SpaceXПроцентите в повече на Клинтън идват най-вече от милиони НЕЗАКОННО гласували латиноси!Впрочем тая практика в южните американски щати въобще не е нова.А съм сигурен че е самата истина,защото бе потвърдена и от мой близък живеещ в Маями.Той между другото ми каза,че всъщност Тръмп има много добри шансове и почти всички бели са за него!Това беше август миналата година.Прав излезе човекът.Всъщност аз нямам нищо против САЩ,нека си са велики,НО НЕ И ЗА ЧУЖДА СМЕТКА!

57

славянин

преди 7 години

Средният дълг на всяко домакинство в САЩ е над 136 процента от средния му годишен приход. В Китай средният дълг на домакинството е само 17 процента от годишните му приходи.Китай натрупа най-големите резерви от чужда валута на света около 4 трилиона долара

56

славянин

преди 7 години

През 2010 г. този дефицит надмина 83 милиарда. Преди години САЩ бяха водещ производител на леки коли и камиони на планетата. През 2010 г. САЩ имаха търговски дефицит при автомобилите, камионите и резервните части от 110 милиарда долара. Китай и Русия вече използват своите национални валути във взаимната търговия. Средният дълг на всяко домакинство в САЩ е над 136 процента от средния му годишен приход. В Китай средният дълг н

55

славянин

преди 7 години

През 1970 г. 25 процента от всички работни места в САЩ бяха в производството. Днес това се отнася само за 9 процента от работните места. След 2000 г. САЩ са загубили 32 процента от работните места в промишлеността и производството. Китай сега притежава най-бързия суперкомпютър на планетата През 2002 г. САЩ имаха търговски дефицит при напредналите технологични продукти от 16 милиарда с целия свят.

54

славянин

преди 7 години

През 2010 г. Китай произведе 19,8 процента от всички потребителски стоки на света, САЩ 19,3 процента. След влизането на Китай в Световната търговска организация около 46 000 фабрики са били пренесени от САЩ в Азия. Производството на енергия от Слънцето в Китай през 2010 г. беше 50 пъти по-голямо, отколкото през 2005 г. Днес Китай контролира над 90 процента от глобалните доставки на редки метали.

53

славянин

преди 7 години

САЩ са губили средномесечно по 50 000 работни места в промишлеността откакто Китай влезе в Световната търговска организация през 2001 г. Откакто Китай влезе в Световната търговска организация през 2011 г. търговският дефицит на САЩ с Китай расте с 18 процента всяка година. Между 2001 г. и 2008 г. САЩ са загубили около 2,5 милиона работни места заради търговския им дефицит с Китай.

52

Shopp

преди 7 години

Обикновените персонални компютри отдавна вече са ширпотреба.Също както и памучните *** и тениски.

51

славянин

преди 7 години

Ако икономиките на Китай и САЩ продължат да се развиват със сегашните темпове, китайците ще бъдат по-богати от американците само след 30 години. След 2005 г. американците са купили китайски продукти и услуги за 1,2 трилиона долара, докато китайците са похарчили само 272 милиарда за американски стоки и услуги.

50

Факт

преди 7 години

До славянинАйде да не се увличаме и да се придържаме към фактите-Китай е изпреварил САЩ по промишлено производство,но не и по БВП,там разликата е почти двойна.За да ги изпревари и по тоя показател ще му трябват още 10 до 15 години,при нормални условия.А какви невероятни неща съдържа американския БВП е друга тема,като и структурата му.

49

славянин

преди 7 години

През 2035 г. икономиката на Китай ще превъзхожда икономиката на САЩ три пъти. През последното десетилетие икономиката на Китай нарастваше 7 пъти по-бърз от икономиката на САЩ. В края на ХХ век САЩ даваха 20 процента от световния брутен продукт, а китайците по-малко от 10 процента. Оттогава делът на американците постоянно пада, а на китайците постоянно се увеличава.

48

Shopp

преди 7 години

До славянинАбсолютно вярно!И цимент и изкуствени елхи.