110

Глупак

преди 7 години

Звездичките са за ромите!

109

Глупак

преди 7 години

Сигурен съм, че десетки необразовани *** семейства са се заселили в Белене и околностите,без адресна регистрация,без професия,но никой не протестира.От какво го е страх кмета и общинските съветници? От това ,че няколко чуждестранни семейства ще ще поискат достойно и справедливо съществуване .Няма да се съгласят с кражбите от домовете им, няма да се съгласят да карат колите си по пътищата осеяни с дупки и без маркировка.Абе ще имат претенции, които местните жители нямат.

108

Анонимен

преди 7 години

Няма нужда да клечат пред президентството. Знаят мнението му по въпроса и според мен, агитката изобщо не е за бежанското семейство или за отчето. Става поредния натиск и опит да вкарат Президента в сценарий. Подценили са го.

107

Анонимен

преди 7 години

Повечето са Платени хора без работаЗащо не ги вземете в вас,оставете си адресите на Президента тои ще ги изпраща За настаняванеОт къв зор Сосиянци ще казват на Беленци какви хора да приема

106

benzin 100

преди 7 години

Всички против Марешки, но бензина му е 1,86лв.Никой не говори за това, но всички зареждат там. Не знам защо Лукойл, Еко, ОМВ, ШЕЛ продължават да продават на 2.12 лв.Има ли някой който да зарежда там !!!Не на лъжливите монополисти в бизнеса с горива !!!

105

Анонимен

преди 7 години

Е, ми много слаба е подкрепата, направо си е АНТИПОДКРЕПА! Народа явно е на друго мнение. Иначе падрето е пич и заслужава по висока мисия. Доказа го!

104

решетников

преди 7 години

*** никакво разделение в страната няма да предотврати, само ще го усили. Той е протеже на една подла партия, която винаги е носила беди на България.

103

Анонимен

преди 7 години

Абе Путин да го назначи за Папа, така и така е почнал чистка на запад.

102

Анонимен

преди 7 години

Комунистите мутираха в русифилски православни талибани.

101

Анонимен

преди 7 години

Незабавно да се отмени престъпният указ за заселване на ,,бежанци'' приет от предишните продажници ! Президента да не си прави оглушки ,а да си спомни какво е обещавал преди да го изберат !

100

Анонимен

преди 7 години

Когато през 2001 година Костов отказа да приеме албански бежанци се отървахме на косъм. Ако ги бяхме приели сега щяхме да съжителстваме с 2 милиона мюсюлмани. Сега също трябва да се държим здраво.Браво на Белене! Браво на Елин Пелин! Достойни българи.

99

Я гледай

преди 7 години

На снимката се виждат стотици , а не десетки.

98

Анонимен

преди 7 години

Те половината там са любопитни минувачи, но ги броят за протестъри. Дакато разберат за какво е шумотевицата и хоп! са ги преброили!

97

Анонимен

преди 7 години

Някой е изхарчил целево 5-6000 лева...

96

Анонимен

преди 7 години

До Афуз АлиЗа какво престъпление срещу православието бълнуваш бе умник? По-голямата част от Белене са католици.

95

Анонимен

преди 7 години

Стига глупости за " русофили и комунисти". Фащай едно арабско семейство като си толерантен и заминавай. Вече през 2013- та тпстатъчно опикахте центъра.

94

Циник до 114

преди 7 години

Те и без това са клошари....ще има ли място в канализацията?

93

Handel

преди 7 години

А въобще какво прави католически свещеник в България? Преди 500 години католическата църква се съюзи с турците срещу "еретиците" - православни (ако някой е забравил вместо да се бие с мюсулманите четвъртия кръстоносен поход се обръща срещу православните, а после Турция превзема Византия и оттам и България благодарение на венецианския флот - Турция няма кораби и без венецианската помощ не може да пресече Босфора). И сега пак католическата църква идва да ни казва какво сме длъжни да направим???

92

Анонимен

преди 7 години

Ако не се съгласят направо да им се зачислят насила. На може да ревеш, че други не искат араби, а и ти самия да се дърпаш.Щом си на митинга ти се полага арабско семейство.

91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.....ама кънтиш на кухо....На кухо кънтят всички русофилски разсъждения писани тук. Русофилията е форма на омраза, псевдоправославие и дълбок комплекс за малоценност.