93

Анонимен

преди 7 години

Кремал също се закани на Холандия. Нали Ердоган и Путин са аркадаши.То и Сидеров като руски патриот застава зад Ердоган.

92

айде ве!

преди 7 години

Какви отмъщения, какви 5 лева! Да си правят митингите в Турция, там са свикнали да има джихадостко фоервеврки севд тълпите. Как могат да си въобразяват, че в Европа ще им предоставят терен за подобни забавления. Да поискат от Путин митинги в Масква, та да видим как ще им се разреши!

91

Анонимен

преди 7 години

Изключителна турска наглост. Но, и Германия и Холандия да си вадят сега кестените от жаравата с голи ръце, като ги пуснаха из Европа да безчинстват.

90

Анонимен

преди 7 години

Мюслитата объркаха западна Европа с пияната мечка която разиграват като слон в цирк.***,в ГРЕШКА СТЕ,да няма санкции и за вас,че много ще боли.Европа не е Русия,а свийте са малко да не ва гази валяк

89

месара

преди 7 години

е тоя нема ли да дойде и тук да агитира за ердоган , та наще да ходят да гласуват за него в турция !? защо нищо не се пише за другарите местан и доган , да чуем тяхната позиция за случващото се , не чувам и другарката *** , нито другаря сидеров - въобще другарите нещо се покриха ( ни вопъл , ни стон ) , защо така бе другари , " защитници и борци за правда и свобода " , къде сте ???

88

???

преди 7 години

Кого плашат тия !?!? Ердоган забрави колко се моли на руското джудже!!!Да не стане и с тия така

87

Анонимен

преди 7 години

бе тия кво се шматкат по чуждите държави нямат ли си своя,аман от навлеци,че и щели да отмъщават за пропуснатата пропаганда,***, вън от европа и от цивилизования свят

86

Анонимен

преди 7 години

До fessss103За Турция всички,които пречат на султан Ердоган,са терористи.

85

Анонимен

преди 7 години

Турция не може да налага свои правила в ЕС.След като се злоупотребява с либералната демокрация,ще се наложи нейната корекция.

84

tc

преди 7 години

holanda 6te ili ne6te dupe 6te dade ili na turciya ili na teroristite..... kakto jelayete gospodine

83

fessss

преди 7 години

evropa ako podkrepva teroristite,6te zagubi turciya izop6to potına do gırlo v kalta))))))))))))))

82

fesss

преди 7 години

evropa se nasra!!!! za6toto teroristite gi zaplahvat))))))))

81

Анонимен

преди 7 години

"че си нямате и на представа какво се разработва под земята в европа"Уаууу!!! Конспирация някаква надушвам! :)))Какво се разработва бе, я кажи? :)) Изтребваща машина за тюркски гени ли?

80

И що?

преди 7 години

Що, бе, хора? Тия в Турция няма ли да гласуват за вас, та сте тръгнали да събирате избиратели по чужбините?

79

павлин

преди 7 години

Тоя па кво се ЕР-чи

78

хммм

преди 7 години

тия тъпaнари сериозно са се взели за нещо много голямо. Холандия не е покварена Германия, не вярвам да им отстъпят, много добре ги забиват при всяка размяна на реплики. Горките муслита, голяма работа стана като не допуснаха на някакъв да кацне, да не вземете да наравите война сега, ахаха горките луди. Карайте я по-полека да не си докарате някой проблем на главата а току виж са ви вдигнали мерника и са ви върнали в каменната ера, че си нямате и на представа какво се разработва под земята в европа

77

Анонимен

преди 7 години

Хей, дзурльовци, хайде отмъщавайте, да видим как ще го направите. Когато диваци като вас започнат да се мислят за световна сила, когато използват десетилетия икономиките и постиженията на развитите държава, когато ви пускат да живеете и работите в нормални държави, у вас дивашкото не издържа и си показва рогата. Така както се развиват нещата, туризма съвсем ще загасне, лирата обезцени, безработицата ще расте и ще започнете да се избивате вътре в Турция. Недоволството ще нарасне до гражд.война.

76

как

преди 7 години

Нищо не можете да направите. Това си е суверенна държава.

75

Анонимен

преди 7 години

Тоя психопат Ердоган ще запали нова световна война.

74

Факт

преди 7 години

Това,от което се нуждае Европа,е една Нова РЕКОНКИСТА-прочистване от исляма!Няма нужда да се гонят всички,а само тия,които не желаят да се откажат от тая вредна религия!