123

Анонимен

преди 7 години

В няколко предавания последно го засичам БД да казва "до дни ще е наша Македония, ако не до дни -до месеци "...и имаше бяла пяна на устата ...Ха-ха. Направо на тепсия ще я получи . Боже, прибери си версиите !

122

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля, че първо русофилите трябва да се върнат към българската си същност. Но мисля, че ще бъде много трудна задача. С македонците ще стане много по-лесно.

121

Анонимен

преди 7 години

до 151 Браво, бееее...ти откри топлата вода!Ми нормално е да говорят български- нали са си българи македонците!На амджикистански ли да говорят?

120

Анонимен

преди 7 години

В Македония говорят език много по-близък до българския, отколкото някакви мякалници от Източна България например.

119

бая ви

преди 7 години

аман от тоя пишман *** и доносник

118

hhh

преди 7 години

И за какво са ни? За какво са ни хора, които мразят собствения си род? За какво са ни хора, които имат думата българин за ***? Такива, които псуват българите и поругават истоярията на България. Хора, които се поддават на промиване на мозици само за 2-3 десетилетия? Това българи ли са? Българите са запазили българското в себе си 500 години без да имат държава, а тези оттатък границата си мислят, че владеят Индия и Египет. Такива хора не ни трябват. Да си леят злобата оттатък границата!

117

Анонимен

преди 7 години

Това може да стане, но в сънищата ти Божидаре.

116

Анонимен

преди 7 години

141 Не траките, бе, прабългарите са с идентично ДНК с иранците! Това ти обяснявам, че прабългарите преди 1300 години са се пръснали от Балканския полуостров! Затова арийци са ония на север където отива 3-я син на Кубрат!

115

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 133НЕ НИ ТРЯБВАТ ТЕЗ ИНАТЕСТИ КАТО МАГАРЕТА ШОПИ!.Значи те са инатести, а ти не си? Ами щом не си - отстъпи тогава, дай назад! Ама искаш те да отстъпят нали, защото твоят инат е по-голям! Е да, ама не!

114

Анонимен

преди 7 години

един китайски историк и философ когато български посланник го черпо по случай 1300 годишнината от създаването на България, той го поглежда озадачено и казва..Вашата държава съществува от 3 000 години. Вие винаги сте си били на Балканския полуостров

113

Анонимен

преди 7 години

до 137 Що да са изчезнали,бе ? Ако не знаеш българите не са дошли от изтока а винаги са си били тук на този полуистров. Мита за хан Кубрат и синовете му го учихме в първи клас и че уж от Зад Волжка България са тръгнали насам. Глупости...единия син на Кубрат отива към Волжка България за да създаде бъгасрса общмост там, другия отива на север в Европа, а хан Аспарух винаги си е бил тук на Балканите. Чети новоте доказателсва за произхода ни а не от букварите от пореди 89-та!

112

Анонимен

преди 7 години

Ще станат ама 3та албанска държава на полуострова. И за това основно е наша вина с постоянните претенции на такива като димитров. А можеше да имаме близки приятелски отношения

111

Анонимен

преди 7 години

до 143 Това не е история, бе младеж! Това е ДНК тест!

110

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 132Е, сърбето ги удари горният праг и видеха долния. Макетата обаче, като истински българи, не могат да надминат свойта същонст и да не плюят по всичко българско, просто са си харесали друго име.

109

Анонимен

преди 7 години

Македония е творение на съветските комунисти. Изкуствена държава като СССР.

108

Отговарям

преди 7 години

Да, българи по време на Троянската война е имало и са се казвали меди, беси, одриси,етруски, траки, троянци, сармати, скити, готи,гети, вестготи и какви ли още не. Огромно море от автохтонно местно ТРАКИЙСКО население, чиито наслрдници и генетично най-непроменени сме именно ние българите. Троянската война е между наемни тракийски племена-държави. Троянците са траки. Става ли ти ясна картинката вече?

107

Анонимен

преди 7 години

Индотибетците и древните Арии по пътя си от Индия, вървейки на запад незнайно как са прескочили БългАрия ( днешните български територии) и са казнали директно в Скопие и Охрид. Знаем че са имали летящи вимани, другарю македоноидски теоритик, но все пак мисля че за малко са кацнали и на Черноморското крайбрежие. За лека спа почивка. Щото то тогава е било езеро и не е имало английски алкохолици на Слънчака.

106

Анонимен

преди 7 години

Ще ви споделя искрено..работех като охрана на едно заведение на Златни пясъци едно лято и съм срещал много народности за тия 3 месеца вечерно време. Мога да ви кажа че сърбите са изключително топли хора и приятелски настроени към нас, обаче това македонеца...нямам думи за него, толкова самовлюбени и арогантни същества рядко се срещат на земята.

105

Така е

преди 7 години

Дар божий , нямаме нужда от никакви македонци.Изперкал от всякъде народ.

104

Анонимен

преди 7 години

До от онзиПонеже от варненския халколитен некропол няма по-стара златообработваща култура, видя ли как сам си обясни истината и стигна до факта че македонците сте деградирали траки втора употреба.