8

Анонимен

преди 7 години

Много правилно постъпва според мен. Има си възможности момчето и на децата няма да им липсва нищо. За какво му е някаква к- ка дето само ще му пили нервите и ще му казва как да си харчи парите, все едно тя ги е спечелила.

7

Гошо

преди 7 години

Е вие от всяка новина вадите негативното.Стига плюхте по човека ,баща ще става това е радостен момент .А защо майките на децата му са сурогатни ,си е негова работа.Самият той има майка и две сестри които му помагат в отглеждането на децата.И айде стига бе мишки завистливи ,иска ви се да е обратен .Но и да и да не е ,никога няма да имате и 1% от парите и успехите му!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Мхм, имал сериозна приятелка Джорджина Родригес, обаче била ялова ли к'во ли че не може да забременее? Всичките му приятелки на тоя са само за камуфлаж -да не си признае че е педдал.

5

Хампарцумян

преди 7 години

А от него ли ще са ?

4

Анонимен

преди 7 години

Е какво да направим сега ...човека на никой лошо не е направил ....лошото ще е само за децата му като пораснат и започнат да го разпитват коя е майка им. Иначе велик футболист и нямаше да е толкова интреигуващо в момента ако на сцената бе само Лионел Меси.

3

Анонимен

преди 7 години

"Португалецът чака близнаци, а майката отново ще е сурогатна и почти сигурно ще остане неизвестна". Какво да кажа освен края на оня виц....- *.сти, сър!

2

Анонимен

преди 7 години

То и на Азис и на Рики Мартин децата сурогатни майки ги ражда,та изводът за ориентацията на Роналдо сам се набива на очи

1

Анонимен

преди 7 години

Това не мога да го разбера. Майката за едно дете е толкова важна... няма да го приема.