63

none

преди 7 години

Като се навежда ще и го вкарват

62

Анонимен

преди 7 години

Тепърва с този Президент ще имаме проблеми с ЕС. Вчера подписал споразумението са СЕТА и после щял да го дава на КС в България . Просто съм онемял от простотията на този човек, който за съжаление е и Президент .

61

none

преди 7 години

Ох робе теб все някой те наказва! Ти не си член на този съюз ти си глупав роб! Като неможа да станеш съветска република стана европейска!

60

Анонимен

преди 7 години

Ми крайно време е една солена глоба това на нищо не прилича!

59

До 92

преди 7 години

А евтино ли е да имаш рекорден брой малформации при новородените, направи си справка за маришкия басейн !?Относно цената на АЕЦ, имаше не един частен инвеститор, който би поел разходите, сигурно на,,загуба", а !?Но, когато козируваш на из ку фе лия лобист Маккейн, добро недей очаква !

58

Анонимен

преди 7 години

Парите,които дадоха на България се окрадоха,вместо да се инвестират и да се повиши стандарта на живот.Ромите горят гуми и ***,вместо да се топлят на ток и газ.Това са все важни неща,ама нали трябва една шепа хора да имат по сто апартамента,все едно ще живеят сто живота.

57

Анонимен

преди 7 години

ПОМНИМ,ПОМНИМ КОЙ СПРЯ ИЗГОДНИЯ ПРОЕКТ ЗА БЪЛГАРИЯ-АЕЦ БЕЛЕНЕ,ТОВА ГО СТОРИ ПРОДАЖНАТА МУТРА -ТОЛСТОЛОПА ОТ БАНКЯ ,СЛЕД КАТО ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ ОНАЯ ЦИОНИСТКА ВЕЩИЦА КИЛЪРИ КЛИНТЪН,КОЯТО СЛЕД КАТО МУ НАБИВА НЯКОЛКО МИНУТИ КАНЧЕТО НА НАШЕНСКАТА ТИКВА И ТОЙ ИЗЛЕЗЕ ПРЕД МЕДИИТЕ И ОБЯВИ,ЧЕ СПИРАМЕ ПРОЕКТА АЕЖ БЕЛЕНЕ.

56

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

преди 7 години

ВЪН ЗАПАДНИТЕ ЦИОНИСТКИ КОЛОНИЗАТОРИ КОИТО ОГРАБВАТ БОГАТСТВАТА И РЕСУРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ! ВЪН АМЕРИКАНСКИТЕ ОКУПАТОРИ ОТ БЕЗПЛАТНИТЕ ИМ БАЗИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ ! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС И НАТО И БЪЛГАРИЯ СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА СТРАНА !

55

Анонимен

преди 7 години

Според директивите от ЕС до няколко години трябва да бъдат затворени всички тецове на въглища в България ,това беше обявено вчера по медиите .Това ще засегне маришките централи -който дават 44 % от необходимата електроенергия на страната .Поради тази причина се очаква голям недостиг на ток в България,затова в тази връзка питам шорошоидната шизофрения която сума ти време квичаха,че сме (нямали) нужда от АЕЦ Белене какво ще правим след спирането на тецовете които работят на въглища

54

Патриот

преди 7 години

ДВУЛИЧНИЯТ ЕС първо ни затвори 4 блока на АЕЦ Козлодуй, после не ни разрешиха да строим БЕЛЕНЕ, сега и Мариците искат да затворим.ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАЗИ НЕО-КОЛОНИАЛНА ПОЛИТИКА ?Кога ще се роди Българският ВИКТОР ОРБАН ? Вижте как на Унгарците им разрешиха нова АЕЦ.

53

ВЪЗМУТЕН

преди 7 години

1. ВЪН от ТОЗИ ДИКТАТОРСКИ ЕС !!!2. Да се задължи AES да инвестира във филтри за серен-и въглероден двуокис.3. От отпадъчните продукти се прави Гипс-Картон, един завод на КНАУФ за 3-те Марици.

52

Анонимен

преди 7 години

Това нямаше да се случи, ако беше построен АЕЦ Белене. И ако масово се газифицира икономиката. Но двата проекта ги затри тиквата, заради едното потупване по рамото. А сега ще ни го набутат целия.

51

Анонимен

преди 7 години

Те го правят и сега, ама така го правят, че винаги да изглежда, че нападат свои врагове :D

50

Анонимен

преди 7 години

Нали всички знаете, че запада е богат от грабежите си в миналото, те са плячкосвали от всяко ъгълче на планетата.

49

Анонимен

преди 7 години

Да извадят кирливите ризи, кой подписа концесии за жълти стотинки, за да нинпродават скъпия ток от мариците? И сега като ни глобят, просто глобата ще бъде начислена в цената на тока, и пак обикновения човек ще плти за масрафа. Както стана с КТБ, както става с магиСралите,както става и с милиардите за стиропор, както стана и с мегаватите построени фотоволтаици и вецове, разбира се наши гербераски фирмички.

48

Анонимен

преди 7 години

Личи си,че си кофражист,умен си като на агнето-майка му!! :-) :-)

47

Анонимен

преди 7 години

Не бе, някои тук знаем къде и какво решение е взето, какво е подписано, знаем какво изисква парижкото споразумение за климата, евала на капиталистите, че след 100 години индустриална революция и експлоатиране на планетата чак сега се сетиха, че последствията няма да са приятни, ама те се накрадоха и угоиха с мн пари, дръпнаха сериозно ограбвайки ресурсите на другите, а сега ще искат от бедните да покрият изисквания, които не могат да си позволят, това е мега нагло и неадекватно поведение.

46

Анонимен

преди 7 години

До БъзБратле нещо май бъркаш Генералите.Радев си е на място.Оня другия измисления от Банкя той е за е.....

45

Анонимен

преди 7 години

В света са взривени около 1700 атомни бомби в опити и учения, като те продължават и днес, това е по-зле от всеки тец.

44

Анонимен

преди 7 години

М/у другото на военните няма ли да им забранят да гърмят бомби и те доста замърсяват, ама те не се отчитат на никой.