154

Анонимен

преди 7 години

До 182 Аууу каква лексика,какъв изискан речник имаш.А бяхте преди една година о толкова Вежливи,макар и в зелено облечени.И за кого е ЕС,щото още сме слепи явно

153

Вън от ЕС

преди 7 години

Абе докога ще я търпим тоя ЕС? Всеки, който напише нещо против ЕС го трият тук! Какво получихме от ЕС-наложиха ни гейове и техните паради, бедност, затворихме заводите , опрапастихме образованието и здравеопазването си! Аз лично не искам да сме в тоя ЕС повече и хич да не ни плашат.Последни сме по бедност в Европа, корупция..И това-откакто сме в ЕС! Кое му е хубавото на тоя ЕС,че толкова е лошо да излезем от него?

152

Анонимен

преди 7 години

До 179 Според мен са се завърнали около 1 000 000 само за 1 ден.Урааааа...Урааааа

151

Анонимен

преди 7 години

До 179 велик си.Какви сравнения само правиш.Какви анализи само.Ако одариш още една парцуца,направо Професор ставаш

150

Анонимен

преди 7 години

До 175 Пиши ,пиши, отдава ти се мисълта.Пиши че да се посмеем.

149

Анонимен

преди 7 години

До 175 Ми да се разпада ,какво чака още.Я му кажи да побърза:-) :-) :-) :-) че нещо се бави:-) :-) :-) ха ха .Ми ти в личен план по добре ли ще станеш.По добре ли ще живееш.Или викаш държавата ще ти даде всичко,ти само ще си лежиш и ще наглеждаш печката дали гори.и ракиика а?

148

Анонимен

преди 7 години

Интересно ,изведнъж Троловете който цяла сутрин псуваха ЕС ,сега изчезнаха от темата

147

Анонимен

преди 7 години

Ето 167 си мисли че Лошият запад е ,,изсмукал,,интелигенцията на България.Е какво да му кажеш на такъв ,,капацитет,, с каскет.И тия хора искат да управляват.

146

Анонимен

преди 7 години

В Евразииския съюз начело с Руссияията,всичко е безплатно.Не ти се налага да работиш.Лежиш си а държавата ти дава за стотинки газ,бензин,ток,храна-първо качество/но не знам кой я е произвел когато всички лежат,но дават/кола,апартамент...даже боярашник и той е безплатен,или май е копейки.Всички хора от целия свят се стичат да живеят там.Урааа другарииии.Айде наздраве.

145

Анонимен

преди 7 години

До 167 Аийде червените мозъци с една мозъчна гънка пак реват.Запада е виновен.Той Насилствено ,Открадна нашите учени и не ще да ни ги върне..Ми нали зариди тоя Комунизъм дето учителя,лекаря,инжинера Бяха Обслужващ персонал на Работническата класа тия хора избягаха.Избягаха от простотията,селенията и мизерията В България останаха само червената Работническа класа дето сега вие че нямало лекари в селата и махалите.Ми защо да стоят тук-за да са обслужващ персонал и да ги плюят ежедневно ли

144

Анонимен

преди 7 години

Дори тикви няма да родят милиардите МУ!

143

Анонимен

преди 7 години

В Турция има аутсорсинг, защото, ако нямаше, цялата турска нация щеше да замине за Германия.За жалост у нас преминахме критичната точка, след която не можем да структурираме работеща самостоятелно икономика с явно недостатъчна и недобре структурирана работна ръка.На Бай ви Ху* милиардите няма да родят!

142

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Как по-точно ще възстановим икономиката си..."Как така да си възстановяваме икономиката, когато никога преди тя не е била в по-добро състояние? Може би само донякъде през 30-те години на ХХ в. Просто се поинтересувай и ще се убедиш.

141

Анонимен

преди 7 години

Защо сме на задна?Защото Западът изсмука всичко читаво като работна ръка от Изтока, даже и от Турция.Как по-точно ще възстановим икономиката си без мозъци, с тикви и калинки ли?!

140

Анонимен

преди 7 години

20 - ВЕКА някакви тъпчовци се опитват да въведат живота в оптимум състояние и не са успели . За какво има да се фукаме още ?

139

Очевидно

преди 7 години

С ЕС ще се случи същото като с Австро-Унгария, СССР, Чехословакия и Югославия.

138

Анонимен

преди 7 години

До Адам СмитВече ти цвъкнаха един минус. Явно на някои истината изобщо не им изнася, защото не съответства на паралелната реалност, в която живеят. Я да видим колко още ще получиш.

137

Адам Смит

преди 7 години

"Това са пълни измислици! В Сърбия и Македония, както минималната така и средната заплата са далеч по-ниски от тези в България!"Прав си, но не само в Сърбия и Македония.Средна заплатаСърбия - 440$Македония - 392$Русия - 450$България - 1024 лв при курс на долара 1.85 = 554$journaldunet/business/salaire/serbie/pays-srbjournaldunet/business/salaire/macedoine/pays-mkd\\bs-life.ru/rabota/zarplata/srednyaya-zarplata2016.htmlhttps://vesti.bg/bulgaria/za-

136

Анонимен

преди 7 години

До с ЕС - без ЕСТова са пълни измислици! В Сърбия и Македония, както минималната така и средната заплата са далеч по-ниски от тези в България!

135

Анонимен

преди 7 години

До 155 Еи излизаме от ЕС и венага задминаваме Македонци,Сърби,Гърци,Немци,Англичани,Африканци....абе всички задминаваме..Щооотооо ЕС ни пречиииии да ги задминем:-) :-) :-)