15

Анонимен

преди 7 години

Служебното правителство уж било да направи изборите , а то какво стана . Самите избори да се правят сами, тях кучета ги яли , но обществените поръчки и назначението на нашите хора виж това е важна работа нали др. Радев , безтрашния борец с корупцията . Хората казват не се радвай на малко пра.се , защото не знаеш каква с.ви.ня ще стане

14

Анонимен

преди 7 години

Това правителство са братовчедите на крадливата партия БКП-БСП , представете си ако правителството е само на БСП какво крадене какво чудо ще е . Браво др. Нинова и др. Радев най после ви видяхме борбата с корупцията .

13

Анонимен

преди 7 години

Таблета ясно - за забавление и да минава времето на наряда в игрички.Принтера за какво е? По добре кафеварка, трион, брадва, щилка, въдица и акордеон.Барбекю?!?!

12

Анонимен

преди 7 години

Всякакви емисари от различни държави и фирми са тръгнали да предлагат стоките си - джип, камера, компютър, дрон, датчик, самолет, откривател на скрити хора, аларма за радиация, хеликоптер. Можеш ли да откажеш да речем на посланик на много голям брат?

11

Анонимен

преди 7 години

Др. Радев , защо твоето правителство на др. Герджиков прави обществени поръчки , а не остави на редовното правителство . Много бързо забравихте , че ще се борите с корупцията . Най спешното в държавата са джипките на МВР. Те полицаите нямат обувки и униформи , а тръгнали за джипки . Явно и ти си кото всички .

10

Анонимен

преди 7 години

Средно на джип се пада по 117241,38лв, за тези пари трябва да вземат доста напраскани джипове, а не Лада Нива. Ще ми бъде много интересно, какви гомно ще купят и каква ще е пазарната им цена, така много лесно ще видим всички ние, ще се окрадат ли парите или ще отидат за където трябва!

9

Анонимен

преди 7 години

Европа дава пари само за границата и там хрупнаха добре! А гледам няколко близки РПУ на полицията още си стоят с дървените прогнили черчевета на прозорците откакто са построени.

8

xax

преди 7 години

Това е добре, МВР трябва да е добре оборудвано, стига с популистките коментари. Като уж всичко се краде, да легнем и да мрем, за да не вземем да изхарчим някой лев погрешно.

7

Анонимен

преди 7 години

Отива служебният министър на МВР Йордан Бакалов на границата и там му ,,презентират'' 2 техники за охрана на границата. Той пита коя все пак е по добра. Отговорните комисари отговарят, че джаджите са с еднакви показатели. - Е, как тогава и по какъв критерий избрахте едната от тях...? - пита господин министърът!?!? Мълчание!

6

ами

преди 7 години

Направете най-после оградата!Стига прах в очите и имитиране на дейност!Тарамбуките няма да ги спрете с джипове!

5

Анонимен

преди 7 години

Te това е смисъла на цялата дандания за мигрантска вълна и участие във властта.Да се опукат едни пари.Тези, които ги отпускат от ЕС, пак при тях отиват, защото тези джипки няма да са българско производство.

4

Анонимен

преди 7 години

Колко е спешно да се прави обществена поръчка сега от служебно правителство . Ето това е пример за огладнели министри, които бързат да се накрадат за няколко месеца , а какво остава за редовно правителство . В България е гордост да крадеш и си будала ако не го правиш . Нашенеца много мрази далаверите, ама в тези , които не участва .

3

Анонимен

преди 7 години

А колко по-евтино може да се пази браздата,само с 5-10 лева на бройка ***!

2

Бежанец от Бурунди

преди 7 години

Брей , каква страшна мощ отива на границата да спира братчедите ....

1

Ян Бибиян

преди 7 години

И касови хапарати трябва! Да се отчитат евентуални подкупи пред НАП ;))). Ми тъй де.