105

До 97

преди 7 години

Хвърлям от таксито, ела и ме хвани, *** такъв. ***!!

104

Анонимен

преди 7 години

Картофка остави София да се напълни с поми//яри, и за да печелят нейни приближени се оставят N брой за да има основание да се крадат пари. И хората започнаха сами да решават проблема. СО съществува само за да краде! Един проблем не са решили!

103

Анонимен

преди 7 години

Едно време Тато ги прочистваше всяка пролет. Който иска да гледа куче, данъкът беше 300 лв. само ловците плащаха по 5 лв. за ловните къчета, ама той и Тато беше ловец.:)И за сведение, данък сгради за голям апартамент по това време, беше 12 лв.

102

Анонимен

преди 7 години

Тия няма ли да преместят и към Надежда?

101

Анонимен

преди 7 години

А като има опасност за нараняване на човек от агресивно куче, какво следва да се направи, айде кажете де? Ето например една жена е опитала"Искам да уточня, че обичам животните, не ме е страх и дори имаме куче. Просто това бездомното е подивяло. Звънях в общината и оттам ме препратиха към Зоомилосърдие. Те пък казаха, че могат само да го кастрират и да го върнат. Ама то май е кастрирано и това не е намалило броя на зъбите му."Агресивно е щото е гладно и като няма хапва човешки кълки, изненада!?

100

Анонимен

преди 7 години

След като изчезнат кучетата, ще им цъфнат налъмите.

99

Анонимен

преди 7 години

След като изчезнат кучетата, злобните хора ще продължат да търсят по слаби от тях за да си излеят омразатаПример-аутист изхвърлен от автобуса.

98

Анонимен

преди 7 години

Всичко може да се оправдае, но не всичко трябва да се оправдава

97

...

преди 7 години

Ами държавата като отказва да си върши работата, хората взимат нещата в своите ръце. В коя нормална държава го има това и то в столицата? Да, не е хубаво, но има глутници гладни, озлобени, опасни кучета в София и общината не предприема нищо. Вместо да търси, кои трови бездомните кучета, да се заеме да ги премахне и проблемът ще изчезне!

96

Анонимен

преди 7 години

Всеобщото безхаберие води до тези зверски прояви на жестокост! Питам: Да сте видели в нормална държава бездомни кучета? Защо всички домашни животни не се кастрират? Защо вече кастрираните се пускат отново на улицата? Колко безотговорни стопани са наказани? Колко от собствениците събират изпражненията на любимците си? Хаосът и безхаберието водят до избуяването на из-родите!

95

Анонимен

преди 7 години

До 90Аз ако те видя да хвърляш отрови нали се сещаш че ще ти начупя капачките така че никога повече да не проходиш?

94

ХотДог

преди 7 години

Молим за извинение всички добросъвестни стопани на кучета които прилежно събират отпадъците на своите любимци. Ние не сме срещу вас, но за съжаление в държава без закони винаги най-потърпевши са невинните. Покрай сухото ще гори и суровото. Кучетата не са ни виновни. Нека техните страдания вразумят оскотелите им стопани.

93

Анонимен

преди 7 години

Баси безсмислената статия , а лапнишараните 100 коментара изписали.

92

Анонимен

преди 7 години

До 91Друго си е живия контакт;)

91

ХотДог

преди 7 години

На вниманието на всички кучелюбители които не си събират изпражненията на кучетата!Както вече виждате ние сме организация наречена "ХотДог" и сериозно сме се заели да се отървем от приблемите които ни създавате с нечовшките си хигиенни навици. Съвсем скоро акциите ни ще станат още по-масови и в други квартали на столицата. Освен отравяне ще има и директен отстрел. Ще продължим докато не спрем да виждаме кучешки *** по тротоари, градинки и алеи.

90

Nina

преди 7 години

Както знаем хатактерно за масовите убийци е, че всички са започнали с това да убиват животни. Като гледам колко хора тук искат да тровят и най-доволно питат къде да намерят отрова, се плаша. Много е изтрещял народът. Към простотията и еснафщината, която отдаван битува у псевдо столичаните, сега се е насъбрала и черна злоба, придружена от силен комплекс, която избива в жестоко насилие.

89

Анонимен

преди 7 години

Ами ела да ми дадеш антифриз,ама на живо.И си вземи повече памперси

88

Анонимен

преди 7 години

Антифриз с каймичка и......помиярчето не тичка.

87

niki

преди 7 години

До Анонимен 79АМИ ОТ КОЛИТЕ ПО ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕКИ , КОИТО НИ УБИВАТ - НЕ ЛЕЖИТЕ ЛИ В БОЛНИЦИ??????????????

86

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?