57

Анонимен

преди 7 години

До ИванТази има по-големи топки от нашите премиери!що бе, рускинче ли е? Само рускините са космати горили с топки :)

56

Циник с фес

преди 7 години

По-добре сит слуга, отколкото гладен патриот пхахаха *** ля ля ля

55

Циник до 52

преди 7 години

Търсиш ти..."под вола - теле"...ако такива като теб ще я спасяват - пускайте кепенците, и последния да затвори вратата!Пхахаха

54

Анонимен

преди 7 години

Повечето коментиращи подкрепят Полша но си мълчат за пуделчето в ПЕС гласувайки за повече бежанци в България, за санкции срещу Русия, за СЕТА и всички гейове.

53

ОЙ

преди 7 години

Ха така *** - БИЙ СИ ГЛАВАТА В СТЕНАТА МОЖЕ ДА ТЕ УВАЖАТ

52

Анонимен

преди 7 години

До азВземи ти да се ограмотиш. Европейската Комисия представлява Европейския Съюз, но Съвета на Европа е представителство на националните правителства и решенията се вземат само с консенсус ( за такива като тебе пояснявам- съгласие на всички страни). Така че евробюрократите сами предизвикват Полша да бламира решенията и така те няма да са задължителни за никой, тоест безмислени.

51

Ганчо

преди 7 години

Браво на поляците. Ако бяхме ние сега щяхме да сме без ***. Браво на полякинята. Вижте как брани интересите на държавата си и не и пука какво ще кажат европейците.Ние българите забравихме една наша поговорка БИИ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ.

50

Циникларъ

преди 7 години

Българите в България търсят начини да спасят страната си от затриване, гастарбайтерите в Германия лижат турски *** за евроцентове пхахаха мухуху

49

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно подкрепям действията на полското правителство. Няма как човек като Доналд Туск укрил терористичният акт на Путин срещу Лех Качински и целият държавен апарат на Полша от 2010 година да бъде укриван от правосъдието чрез европейски имунитет. Щом помагаш на терористи значи си терорист.

48

Циник до 47

преди 7 години

*** - а какво ще кажеш за:"Останах в България ....за да слугувам на Доган, Местан, Нинова, и Борисов!"А ?!!!

47

анонимен

преди 7 години

До Анонимен18Ти май изобщо не си в час какви фанатици в момента управляват Полша. До вчера възхваляваха Чайка Паша, днес се питат кой беше този.

46

Анонимен

преди 7 години

До А Н Т ИГаден нацист. Дано скоро отидеш ори Хитлер

45

ЦИНИКОГЛУ

преди 7 години

Избягах в Германия да слугувам на турци и да плюя по България пхахаха

44

А Н Т И

преди 7 години

Поляците - евреите на източния блок.Помежду си правят маневри ***.

43

аз

преди 7 години

До абсолютен комунизъмАбе не може ли поне малко да се ограмотиш! Първо: този човек не е от еврокомисията! Той не се предлага от правителството. Второ: дори да беше от еврокомисията (където наистина еврокомисаря се предлага от правителството на страната, но се утвърждава от европарламента!) - той ПАК нямаше да представлява страната си! Всеки еврокомисар представлява ЦЕЛИЯ евросъюз! А не само своята страна! По същия начин Туск представлява целия съюз, а не само Полша!

42

аз

преди 7 години

До анонименЩом смяташ, че водят ЕС към крах - радвай се! Бъди щастлив! Нали това ти е мечта?! А радостта и щастието са продукт на мечтите! А не на реалността. Реалността изисква мислещи хора, които работят за подобряването и.

41

Анонимен

преди 7 години

Значи да очакваме ,че ЕС ще изиска ,да им пратиме Кунева,и трябва да се подчиним.

40

Иван

преди 7 години

Тази има по-големи топки от нашите премиери!

39

Анонимен

преди 7 години

Ти вече си изтекъл в септичната яма и знаеш как е.

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 36Единственото нещо което можеш да "дръпнеш" е сифона на тоалетната чиния. Крайно време е да изтечеш в канала.