31

Анонимен

преди 7 години

До 14 джерджински:не лъжи хората,лукойл е на родшилд за какви рустаци дрънкаш.

30

ха ха

преди 7 години

два пъти по евтин и три пъти по некачествен!

29

Анонимен

преди 7 години

цената на горивата в България обективно не е висока,подобно на обективно покупателната способност на целокупния български народ!До кога с тези демагогий?

28

Хенде Хох

преди 7 години

Колкото пъти се покажеш цървуле правешки с два пръста чело,толкова повече вода в мелницата на марешки наливаш...продължавай..

27

www

преди 7 години

А СЪЩО И ЗАПЛАТИТЕ - МИЗЕРНИ...

26

за Витков!

преди 7 години

Айде тия глупости някъде другаде. 2008-а петрола 160 долара барела цена на дребно 2.45 бензина 2.60 дизела. 2017-та 50 долара барела 2.15 бензина 2.10 нафтата . Заплатите в нефтохима не са мърдали ДДС си е 20% ,акциза е с 10% на горе, а ми кажи как се формира цената долен русоолигархичен нискочел рептил ? Тоя и тройка да му плащаме пак ще е недоволен. Да хванеш и в каменоломната да ги вържеш гадните номенклатурчици с все родата им до девето коляно, да чукат камани до гроб.

25

Анонимен

преди 7 години

След като единствената рафинерия у нас е Лукоил, защо качеството на горивата е толкова ниско. Направи няма качество. И в Сърбия и в Румъния, и в Гърция, и в Турция качеството е по добро. Само в Турция цените са по всички, но там в цените са включени други допълнителни такси. Защо аз си зареждам в Сърбия и Румъния и съм достоен. А скоро и след като заварва магистрала Струма ще зареждам и в Гърция без проблем, на всеки няколко дни.

24

Пешко

преди 7 години

За старите другари бензинът никога не е скъп

23

Анонимен

преди 7 години

Наглият руски олигарх отново се опитва да манипулира и лъже.Лукойл е единствената рафинерия в света която не е плащала данък печалба 10 години! ???Цените на горивата в БЪлгария са почти равни с тези в Германия при положение че в БЪлгария разхода за труд,акцизите,данъците са най ниски!?Това означава че печалбата на Лукойл е огромна около 30 ст на литър за сметка на държавата и потребителите като тази печалба заминава директно в Москва.

22

светнат

преди 7 години

И акцизът в България е много по-нисък отколкото в държавите, с които се сравнява този бандюха.

21

Анонимен

преди 7 години

"Проблемите като цяло са свързани с контрабандата на горива и високият дял на сивия сектор на пазара, стана ясно от дискусията. Това води до по-малко приходи в бюджета, а и качеството на горивата също е под въпрос, посочиха експертите."А от това, че Лукойл е вечно на загуба, какви са приходите за бюджета...?

20

Анонимен

преди 7 години

Като махнем ДДС и акциза, цените на горивата в България са едни от най-високите в Европа при това за горива с много по-лошо качество.

19

негодяй

преди 7 години

Сто тояги на голо за този нагъл бандит на площад Ал. Невски! Разходите за производството на 1 л, бензин са 5 -6 пъти по малки отколкото на Запад / заплати енергия и др. / Такива крадци, като Златев ,,Лукйл и пияните ватенки унищожават българте !!!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Ако бензиностанция предаване горива с катастрофа под приети станат, да се конфискува.

17

Анонимен

преди 7 години

Типично за телевизионно предаване от плажа. Този предлага многоговоренето да създаде впечатление, че нещо ще се направи замествайки правенето с говорене на празни приказки.

16

Анонимен

преди 7 години

Особено на тези, които продаваш на Марешки, за да стане паперица на ББ, манипулатор гаден и олигарх

15

Анонимен

преди 7 години

Очевидно в България горивата са едни от най-скъпите, но заради доста по-ниския акциз и относително малкото ДДС, в крайна сметка цената не е толкова висока, но ... ако сравним и качеството, нещата стават плачевни. Примерно в Германия за такова качество ще ги съдят, а у нас се продава всичко безнаказано.

14

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

Забравих да добавя, че който е пътувал в ЕС, знае каква е разликата в качеството на горивата.Моята кола с бг-руско гориво зимата едва пали, пуфка и гърми, разход 9/100 ДГ. С ЕС-гориво пее и хвърчи и е с разход 6,5/100 ДГ.

13

А стандарта?!?!?!

преди 7 години

Нагло животно!!

12

Минаващ

преди 7 години

Горивата у нас били най-евтини???С такива изказвания разчитат да манипулират хората, които не са напускали България, а другото е че ни мислят за кухи ***!Както и за цените на храните, че на Запад били по-скъпи! По-скъпи грънци!!!!! Хората ядат хем евтино , хем и качествено! Да не говорим, че заплатите им са в десетки пъти по-големи!!Само си помислете да имате такива големи заплати и цените като тук!Просто с тези заплати и с тези европейски цени сме в абсолютен геноцид, който трябва да бъде