204

До 263

преди 7 години

Младене ти ли бе :-):-):-)

203

Анонимен

преди 7 години

До крайно десен скинар:"Населението на Кърджали се евакуира за и след това с противотанкови мини или др. се взривява бентът на язовира. Приливната вълна ще е 40 метра, изчислено е. Турската армия ще се издави до крак."АБЕ С И К И Н А Р не само кърджалийския пусни и Антон Ивановсия кран...АМЕ ВЕРНО ЛИ АМА ВСИЧКИТЕ ЛИ ЩЕ Издават...:-):-):-) НЯМАТЕ КУРАШ ДА ПУСНЕТЕ И КРАНЧЕТО НА ЧЕШМАТА...Пусни си кранчето на бъчвата и изпий едно за здраве...

202

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Точно тия из.роди които колят и бесят без да им мигне окото го казват това за малцинствата.... Убийци на малцинства да казват на друга държава да се съобразява с малцинствата..... ОМГ.....

201

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 7 години

Вие българите както сте загрижени за кюрдите в Турция,така може би и Турция е загрижена за турския етнос в БГ

200

Анонимен

преди 7 години

"Как ще реагира Ердоган ,ако посланици отидат да агитират за кюрдски партии в Турция?" Еми те ИДВАТ БЕ, от Германия, Англия...Пък и разрешават в Германия, симпатизантите на пкк да си отварят стандове и да се изкажат за предстоящия референдум и да насроят симпатизантите си за НЕ...а, за ДА НЕ РАЗРЕШАВА...скоро немски депутати държаха в ръката си НЕ за референдума в Турция...АБЕ ТЕЗИ РАБОТИ ВАЩЕ ТЕЛЕВИЗИИ И МЕДИИ ЗАЩО НЕ ВИ ПОКАЗВАТ:-)

199

T.O.Y

преди 7 години

"Ми то ромите ако се отделят от българите в автономия нали ще умрат от глад, няма да има от кого да крадат."абсолютно вярно. Те са *** и могат да съществуват само на гърба на другите. Обаче, ако на Марс открият неизчерпаеми залежи на жЕлезо, бъди сигурен, че те ще са първите колонисти и ще се отървем веднъж завинаги от тях))

198

T.O.Y

преди 7 години

"А българия ще дадели автономност на р о м и т е...или те от самосебеси ще ви превземат.... "Ромите и турците живеете в БГ само защото българите сме се съгласи с това. Държавата е на българите, Родината за всички, които признават това! В Турция и с кюрдите не е така. Турците сте завладели чужди кюрдски земи. Ние никого не сме завладявали, живеем на нашите земи векове преди вие да дойдете. Вие сте гости и се съобразявайте с това! Не искаме чуждо, но и свое не даваме! Запомни това!

197

Анонимен

преди 7 години

Има ли още някой наивник който смята,че с това ръководство на Турция може да се подържат нормални отношения.Обвиненията им са направо смешни ,при положение ,че турците си правят ,каквото пожелаят в държавата ни.Как ще реагира Ердоган ,ако посланици отидат да агитират за кюрдски партии в Турция?

196

бай ганю

преди 7 години

айде бе?сериозно ли?щом турция го казва няма как да е грешно и недемократично

195

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАвтономност ромите не искат и никога не са искали. Те разчитат на това да паразитират върху чуждото и нямат изгода от това да създадат/имат своя държава. Целия свят е техен дом.Стига сте извъртали и сукали "ами българите защо...". Това не стои като въпрос, защото темата тук е очевидната и дългогодишна намеса на Турция във вътрешните работи на България.

194

Анонимен

преди 7 години

"И много добре стана, че успя да изведе голяма част от турците от България. Ако някой насила предизвика Възродителният процес, това е Турция с действията си и със заговорите из цяла България."Еми комунистите един път свършиха добра работа...та са спасихме...а кое друго успя нямаме, граждансво, не си възтановихме имената или неможем да взимаме пенсии от България...КОЕ УСПЯХА Я ПАК...

193

Анонимен

преди 7 години

До БАШИБОЗУККолкото турско ще стане човешко, ефенди.Време е анадолците да се запитате защо целия свят ви презира. Жокер: когато всички те мразят, причината най-вероятно не е в тях.

192

Анонимен

преди 7 години

За суполянковците, които още малко, пред клавиатурата ще обяват война:-) Едно време, когато имахте армия...целта на армията ви беше при извънредни военни положения да издържат 4 часа на натиска, понеже руската армия тогава щеше да и отнеме 4 часа ДА ДОЙДЕ И ДА ВИ ПОМОГНЕ:-):-):-)понеже вие без помощ нищо неможете да напривите САМИ и независими от някой си:-):-):-) ТРЪГНАЛИ ДА ОПРАВЯТ ТУРЦИЯ :-):-):-)

191

есхач

преди 7 години

Първо диктатор да дава акъл за демокрация е като ку..а да ти чете морал. Не може хора които не говорят български(да пишат да не си й мечтаем) да определят съдбата ни. Това ,че баба й напуснала България не дава право на внучка й, която не знае и дума български да има гражданство и да гласува. Да се даде българско гражданство на българите от Приднестровието,Украйна, Западните покрайнини и на Източна Македония те поне са грамотни на кирилица, за да има баланс спрямо османските орди.

190

Анонимен

преди 7 години

До Мария -Не е трябвало тогава да ходите в София , а направо в Москва , от там е идеята за ДПС .Още ли не си наясно какво става в България .

189

Анонимен

преди 7 години

А вие,защо трепате кюрдите те нямат ли права?

188

Мария

преди 7 години

На 2-ри януари 1990-та година, българите от град Кърджали, вместо да си празнуват Новата година, излязоха на площада, за да протестират 48 дни против узаконяването на регистрацията на ДПС.При идването на митингуващите в София на жълтите павета, в най-страшния зимен студ, софийските бабички ни питаха "Студено ли ви е?" и "Не ви ли е срам, вече е демокрация, оставете турците да си правят партия!".Къде беше България тогава?Не и с българите от гр. Кърджали!

187

T.O.Y

преди 7 години

Евроатлантическият път за България е.... (да ме прощават клавари и либерасти)..... път към Анадола !!!

186

Анонимен

преди 7 години

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЕВГЕНИ МИХАЙЛОВ

185

До235

преди 7 години

Ами истината е, че електоратът е протурски и антибългарски настроенКойто не познава турците истински, по-добре да не ни обременява с лаишки мнения !