23

Анонимен

преди 7 години

Тая ми прилича на разкрепостена монахиня.

22

Анонимен

преди 7 години

Днес бг защо не цитираш новината, как една австралийска журналистка беше сложила кърпа на главата и искаше така да влене в едно изказване на партията на Ердоган...Та я забелязват и един турски журналист я пита защо влизаш така при положение, че всеки може да влене както си иска вътре...та стана за резил:-):-):-):-)провокатори има на всякъде...ако искате ще ги нармерите тез работи в ютуб...

21

Анонимен

преди 7 години

Сънувах прекрасен сън.24 часа без да чета за мюсолмани, араби и т.н.

20

До художника

преди 7 години

Аре ся изврате има на всякъде...извод и решения с конски капаци не се правят...Къде ще изпратите госпожата, която беше заснела как има контакт с кучето си, която НЕ Е мюсюлманка...

19

ХХАХА

преди 7 години

БЪЛГАРИТЕ И РУМЪНЦИТЕ ПРЕЧАТ НА НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!!! ВИЖТЕ БИРМИНГАМ НА КАКВО ПРИЛИЧА, ТОВА Е ВТОРИЯ НАЙ-ГОЛЯМ ГРАД. А ЛОНДОН?

18

До Един българин

преди 7 години

Иначе с това, че имаУж "мюсюлманин" и "мюсюлманинУж "християнин" и християнин съм абсолютно съгласен...

17

До Един българин

преди 7 години

"Ходи редовно всеки петък на джамия! "Ако познавахте поне малко исляма, щеше да знаете, че В ПЕТЪК само "МЪЖЕТЕ" ХОДЯТ НА ДЖАМИЯ...Това, че има хора, които само на гледка са мюсюлмани, но заедно с това нямат нищо общо с исляма...и го провокират не можем да правим гледайки само тези...също и гледайки само ИД...те не са никви мюсюлмани! Все едно аз да правя общ извод за християните, като чуя нещо лошэ напревен от християнин.

16

Анонимен

преди 7 години

В Европа си разкрепостен,като не можете да го приемете с примитивният си мозък....отивайте си в пясъците...

15

художника

преди 7 години

"Хора" на които религията им позволява съешаване с КОЗА ??? , ако наблизо няма жена- на такива "хора", такова им е отношението към жените, като към животно. Следователно такива индивиди нямат място в модерния свят. Връщайте ги в пустинята. То в джунглата диваците са по-толерантни.

14

Хасфалт

преди 7 години

Туй Бирминкам у Айфрика лий?

13

Анонимен

преди 7 години

BALACI... PO SKORO TOVA E PROVOKACIQ, TEATAR. A AKO NE E PROVOKACIQ TAQ SIE ANGLIYSKA ALKOHOLI4KA KOQTO TARSI SPASENIE V ISLQMA NO BEZ DA SE POINTERESUVA OT CENNOSTITE NA ISLQMA.

12

ГАДОРЯН

преди 7 години

Така такааа. Значи от една страна имаме общество което поставя жените наравно с мъжете. Ходят разголени, лягат стават с който и когато си искат. От друга страна хора за които жената е по низша от ***. И ще ни баламосват че можем да живеем в мир и благоденствие. Хаха. Ае моля ви се. Накрая или ние или те. Средно положение няма

11

Наблюдател

преди 7 години

Изобщо голяма интеграция е настанала...

10

Анонимен

преди 7 години

Ама пак ли за религията на мира и любовта става дума? Изненааааадаааа!

9

Алтерниращ веганист

преди 7 години

А, значи депресирана кифла която не какво да прави със живота си намерила решение на проблемите си в исляма.Следователно ислямът е същото като другите социопатии - алкохолизъм, наркомании, веганизъм, домашно насилие...Значи обществото трябва да следи за проявите на ислям и пострадалите да бъдат насочвани към психиатрично лечение.

8

Гошо

преди 7 години

Ще има БУМ скоро време на мъгливият мултикултурен остров !

7

Анонимен

преди 7 години

тя се отдала на религията преди 2 месеца? ... и много бързо почнала да си отдава *** по улиците. явно,бързо ги вкарват в пътя в тази религия.

6

Един българин

преди 7 години

Ливанската певица Хайфа Уехбе преди време получи смъртни заплахи от ИД, защото си позволила моля ви се, да се появи в ливанско музикално шоу, еквивалент на Мюзик Айдъл, с прозрачна рокля през която много ясно се виждат задните и части.Всички които я познават, знаят че тя винаги се появява в такива провокативни тоалети.А при това не скрива че е мюсюлманка. При това вярваща и практикуваща. Ходи редовно всеки петък на джамия! Така че има мюсюлмани и мюсюлмани. Както има християни и християни.

5

Белият Рицар

преди 7 години

Хак да им е на англичаните, нали не искаха българи, поляци и румънци.... Е единствено за англичанките ме е грижа де.... че са едни русички, ох мамо..... :d

4

Анонимен

преди 7 години

Тея мюсюлмани са тотално сбъркани!