61

Анонимен

преди 7 години

Милостивите "христиани" са по-вредниот мигрантите.Не е достатъчно да тее срам - трябва да се пулверизираш.

60

Анонимен

преди 7 години

До до 71Не съм учуден,става дума за народ, който трича кучета, удря се с дрянови клонки по гърба, гази въглени...По големи диваци от нас българите няма,по фолклора и обичаите ни си личи.Докато светът слуша Виенската Филхармония на 1 Януари,ние българите "***'аме" пълнени чушки с боб.По бездуховен и мрсен народ от нас няма.

59

Анонимен

преди 7 години

NIKADE NE PISHE V BIBLIATA DA PRIEMEM ZIALA AFRIKA I AZIA V BALGARIA ZASHO DA SME JESTOKI TRIBVA DA NAPUSNAT BALGARITE DOMOVETE I DA GI DADAT NA BEJANZITE DA DADT JENITE SI NA BEJANZITE DA UZPALNIAVAT VOLIATA NA SATANISTITE SOROS I SIE TOGAVA DA SA HRISTIANI SPORED VAS V BIBLIATA PISHE SASHO CHE VSEKI TRIBVA DA JADE ZASLUJENOTO IZKARANO CHREZ SOBSTVENITE SI RAZE KATO STE DOBRI MISULMANI ZASHO S.ARABIA NE GI VZEME PRI SEBE SI ILI UUAE

58

Анонимен

преди 7 години

до #62:Прав си,ама,де ги такива партии,дето от 27 години упражняват с небивал успех,дисциплината "лъгане на ***"!То дето се казва и "безпартийният" президент ви удари една лъжа,за премахване на постановление 208 на Тиквун Великий,от м.авгут 2016 г.,ама след като го избрахте,изпадна в БОЛЕСТТА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ШАЙКА,АМНЕЗИЯ!Така,че,чака ви ново малоумие и нова амнезия...и така,до края на Мутроландия,който се движи насреща с ужасяваща скорост!АМА ПЪК,НА СТАДОТО,ВЪОБЩЕ НЕ МУ ПУКА!

57

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНяма нищо по-гнусно от фалшивият християнин. 99% от нас са точно такива.Жестоки, безсърдечни, грешни...Хоодите на църква, но Христос не е в сърцата ви.Затова българите сме псевдо-християни.Покръстен, но нехристиянски народ.Срам ме е, че принадлежа към такова гнусно племе.

56

Анонимен

преди 7 години

AMI VKARAITE KITAIZI VMESTO ROMI KAKVO CHAKA PREZIDENTA

55

АТАКИСТ

преди 7 години

Mислим се за много смели и силни, бием се в гърдите като бай *** в банята "***, булгааааааар",повтаряме разни патриотарски мастурбации като "по пет на нож", "на три морета"... особено след втората ракия и салата.Но истината е, че сме едни страхливци, и от там - фашисти.Българите СМЕ ФАШИСТИ. Казвам го с пълна отговорност и увереност.

54

Анонимен

преди 7 години

Войната ми е любимо занимание.Нека идват.

53

Анонимен

преди 7 години

Бъдещето на България неса и никога няма да бъдатмюсюлмани - те идват да завладеятземята ни и ще намерят смъртта си.

52

Анонимен

преди 7 години

Добре ви дошли,аборигени,в умираща Мутраландия!После да не се чудите,какво е станало и ко ви го е направил!Направихте си го и си го правите сами,ама за това ви трябва,това,което Историята и Географията ви загладиха в надраменните израстъци!Ха-ха!!!

51

Анонимен

преди 7 години

Всякакви "европейски" законикоито ни задължават да заселвамемюсюлмани трябва в спешенпорядък да бъдат денонсирани.Единствено временно до спиранена войната в Сирия.Не гласувайтеза партиите, които се опитват дави измамят и да започнат ислямизация със заселване на мюсюлмани.

50

Анонимен

преди 7 години

Трябва да ги приемаме, те са бъдещето ни.

49

кръстоносец

преди 7 години

На снимки като тая невярвам!Мигранти не ми трябват, независимо колко са големи или малки, понеже малките растът и...вижте какво става във Франция и Германия. Да си отглеждаме змии в гащите е лоша идея.

48

Анонимен

преди 7 години

Да не се приема нито един аллахакбаровец у нас!!! Нито един!!! Всичките обратно при камилите.

47

Ангел

преди 7 години

Критерии ясни:1.Христяни.2.Мъжете да са извън призивна възраст- иначе да отиват да защитават страната си.Момчетата които я достигнат- да отиват в армията с организирани полети.

46

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИма сума ти бесарабски българи, българи от бившата Воложка България, купища изселници,.да, всички които НЕ ни познават, всички които НЕ знаят как и по какъв начин станахме "богати" за сметка на простаците и некадърните българи, които използвахме "за първият милион", всички, които ще ни приемат за господари, са добре дошли! безплатно здраве, образование, придобивки, 5 бона заплата и ... на тръстиката!

45

Анонимен

преди 7 години

"се предвижда осигуряването на жилище, работа, обучение, здравно обслужване и др. от общините със сключване на споразумение за интеграция"Има сума ти бесарабски българи, българи от бившата Воложка България, купища изселници, които искат да дойдат тук. НО НЕ, ЩЕ ИНТЕГРИРАМЕ МЮСЮЛМАНИ?Предателите, допуснали това на въжето.

44

Циник

преди 7 години

Цитат: "....на доброволен принцип се предвижда осигуряването на жилище, работа, обучение, здравно обслужване и др. от общините със сключване на споразумение..."Е тва е! Бежанец да си му е майката....работа...обучение..здравно обслужване и други мангизи!Бездомните...безработни...неосигурени здравно българи - да *** по кофите!!!Е няма такъв изврат!

43

Анонимен

преди 7 години

До А Н Т ИПри ТСВ масоните пак свободно ще играят със всички враждуващи, само и само да имат печалба..то няма враждуващи страни и никога не е имало. "Враждата" е за пред офцете за провокиране на нужните ефекти така, че хамстерите отново да въртят колелото. "вражда" винаги възниква, когато хамстерите спрат да въртят колелото или го въртят на по-бавна скорост, отколкото ги устройва Братята

42

Анонимен

преди 7 години

първо искаме да знаем с какво са допринесли илис какво ще допренесат към обществото тези нашественици,че да получат даром" жилище, работа, обучение, здравно обслужване и др."всички знаем,че те са тотално неграмотни и без квалификация,а за липсатана нормални човешки ценности да не говорим.Помоща,която заслужават е да ги върнем обратно за да се включатвъв възстановяването на страните им.Те имат нужда от тях.