5

шеф

преди 7 години

Обичам жените, но предпочитам да работя с мъже. Цяла седмица предменстуален синдром и цикъл - психо трилър. После овулация- само за тур мисли. Половината работно време лалане на безсмислици по телефона, клюки, интрики висене в тоалетната, гримиране и кипрене. Все намира причина да закъснее или да си тръгне по-рано. Детето на ДГ или трябвало да сготви, а аз знам, че мъжа и готви и майка и води детето на градина. За това им давам по-ниски заплати.

4

в МВР и МО

преди 7 години

Жена в армията:мъжете са караул, жените в канцеларията.В МВР е същото! Ама трябвало да има и жени-ама нощем да не са навън, сами и без охрана. Излиза, че за да се назначи една жена в тия системи, трябва да се назначи и мъж, за да я "охранява"...

3

Анонимен

преди 7 години

До ГошоАми хубаво, ама тя тая кухня не готви с въздух. Така че ако си в състояние да осигуриш издръжката на семейството, няма лошо жената да е в кухнята.

2

Анонимен

преди 7 години

Важно е какво вика "Минку ерген 47,5" за тази тема ?

1

Анонимен

преди 7 години

Имаше една книга на един БГ автор, Тихомир...се казваше.И книгата почваше така:"Мими още от малка осъзна силата си и как да манипулира мъжете. Още от малка осъзна, че мъжете се блъскат по цял ден, само за да задоволят капризите на жените си и тя умело почна да използва тоя факт. Тя знаеше че мъжете са за това"