33

Анонимен

преди 7 години

35, знаеш ли изобщо какво е "глутен"? А тия е-та дет викаш, знаеш ли ги какви са, примерно, какво е500, провери, предполагам на теб първо ще е за Мерцедес. А за химията, хаха, химията, ти от какво си изграден?

32

Евролюб

преди 7 години

До Анонимен36Да,така е, прав сте, но не можем за това да виним Европа. Трябва да погледнем себе си - ние направихме това, за което говорите

31

Анонимен

преди 7 години

32, тъжнжто е че окновните ценности вече са много изкревени. Пример, до такава степен издигнахме недискриминацията, че сега християнското "подай другата буза" е минималното, стигнахме до дай си жената и децата, което е прекалено. Говорим за свобода на словото, но страна членка е на 113 място според класациите, точно по този показател - България. Говорим за демокрация, но не признаваме всички референдуми/гласувания, но признаваме крайно десни като Орбан. За съжаление не отива на добре.

30

Анонимен

преди 7 години

Стоките не са некачествени , а с различно съдържание , което обаче е изписано на етикета . Така , че това е некоректно заглавие .

29

Анонимен

преди 7 години

27, не съм съгласен да е обобщено на производителите, по-правилно е" на мултинационалните корпорации", че и много местни производители страдат от това.

28

Евролюб

преди 7 години

До Advocatus DiaboliРавноправие, демокрация, толерантност, свобода на словото, върховенство на закона, недискриминация на хората, затова че са различни. Прочетете българската конституция, и там ценностите са същите

27

Евролюб

преди 7 години

До Анонимен 26Какви закони, господине. Единственият закон в България е законът на силния, който има пари за подкупи и момчета за бой. Европа е единствената ни надежда. Трябва да подкрепим словаците и унгарците да се преборят, ако могат за себе си, а покрай това и за нас

26

Анонимен

преди 7 години

След 100 г.Европеиския съюз ще бъде приет за престъпен.Както миналата година приеха че комунистическия строи бил престъпен.,А Турското робство е било съжителство както Гришо и Никол Ш.

25

Advocatus Diaboli

преди 7 години

Може ли някой да изброи поне две "евроатлантически ценности"? Подсказвам: едната е хомосексуализма, а другата коя е? Скапаните храни, които ни пробутват ли?

24

Магазинера

преди 7 години

До Анонимен 2Не сте прав, статията казва нещо ново, а именно, че не трябва да имаме надежда, че Брюксел ще направи нещо по въпроса и трябва да се оправяме сами. Щом тепърва ще събират информация дали проблемът е европейски или не, пиши го бегал. Този въпрос се прехвърля от години, комисарката тепърва ще го изучава. Явно и при качеството на храните Европа ще си е на две скорости и това си е.

23

Анонимен

преди 7 години

Тази сбирщина съвсем спокойно може да се преименува на "европейска комисия за защита на производителите".

22

Анонимен

преди 7 години

*** ЕС.Няма ли да се разпада.Който работи там да си избира да остане там или не.Аз лично никога не съм ходил в Европа или Русия и искам да си живея в България с явни правила и закони.Не и искам евроценостите който ми са под достойнството ми на чист Българин

21

За Европа, против ЕС

преди 7 години

В ЕС всичко може. ЕС е създаден от 50-те най-големи концерни и картели и служи на техните интереси. Не се надявайте, че ЕС ще защитава правата на потребителите. ЕС ще защитава само правата на концерните. И на банките. Въпроси има ли?

20

Анонимен

преди 7 години

Всички им шоколади са с вкус на слънчогледово кюспе. Въпроса е има ли контролни органи или техния знакови върху продуктите е същите с такъв мухлясъл дъх.

19

Анонимен

преди 7 години

и какво ще направят като намерят разликите? ще опишат 8000 страници преписки по нещо си и?

18

морски

преди 7 години

Каквито Западните туристи,такъв и ол инклузива.

17

Анонимен

преди 7 години

14, не е въпрос на вкус! Става дума за едни и същи стоки с еднакво име, не може Марс в Германия да е шоколадов десерт, а в България марципанов, кръсти го Марс-марципан, но няма как да е със същото или много близко име.

16

Анонимен

преди 7 години

"Европейската комисия призова властите в 28-те страни членки да събират информация за различния състав и качество на храни, продавани под едно и също име в различни държави."И нека голямото раздаване на подкупи да започне.

15

Анонимен

преди 7 години

Съвсем по брюкселски, брюкселските зелки казват: вие съберете данни, ние ще проучим и помислим, и евентуално след години можем и да решим нещо, ама... Заради тия зелки Великобритания не иска да е част от ЕС. Няма как да ми обясняват, че една и съща стока, с едно и също име, може да има различен състав в рамките на ЕС.

14

А Н Т И

преди 7 години

За другаря Борисов само строг пост и молитва,че много грехове има.